Biluthyrning i Thailand

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Populära städer i Thailand

Thailand är ett land med massor att erbjuda: här hittar du mycket mer än bara stränder. Det finns så klart otaliga vackra stränder att välja mellan, men det finns också många sevärdheter runtom i landet. Väljer du att hyra bil i Thailand kan du se mycket mer än om du stannar nära hotellet hela semestern. Biluthyrning i Thailand går smidigt att ordna – du kan hyra bil nära flygplatsen och på många andra platser.

Att besöka ett resmål och ha tillgång till egen transport har många fördelar. Framför allt kan du snabbt ta dig från flygplatsen till ditt hotell, och du slipper därmed släpa med dig dina väskor på bussen eller dylikt. Sen har du egen bil att använda när du vill se mer av området.

Nära flygplatsen i Bangkok kan du till exempel hyra bil från ett flertal olika bolag, och du kan jämföra priser och boka din hyrbil i Bangkok innan avresan. Du kan till exempel boka hyrbilen som en del av en paketresa till Thailand, vilket ofta kan spara dig pengar. Sen är det bara att hämta nycklarna och köra till hotellet.

Ta bilen till sevärdheter landet runt

Med hyrbil i Thailand har du möjlighet att röra dig fritt. Du slipper tänka på allmän transport och kan planera din semester precis efter egen smak. Ett flyg till Thailand tar lång tid, ofta omkring tio timmar, så när du väl är framme vill du så klart göra det mesta av resan. Nära populära orter som Bangkok, Pattaya och Phuket finns många sevärdheter som är väl värda att besöka. Har du inget emot en längre bilresa är det vita templet i Chiang Rai något du inte vill missa. Färden dit tar omkring tio timmar med bil från Bangkok, men det finns många orter att stanna till i längs vägen.

Med hela familjen i bilen i Thailand

Du kan även ha nytta av hyrbil i Thailand om du reser med småbarn och inte vill ta dig an längre resor. Du kan bila från strand till strand i lugn och ro. Thailand har många stränder, så det behöver inte bli långa turer med bilen. Hyr du bil genom någon av våra partner finns inga dolda kostnader. Du omfattas också av en bränslepolicy som innebär att du hämtar och lämnar bilen med full tank.

Hyra bil Thailand – gör det mesta av en resa med jobbet

En resa med jobbet är kanske inte alltid något man ser fram emot, men du kan enkelt göra det mesta av en affärsresa med hyrbil. Inte minst för att du då slipper allmän transport, men också så att du kan spendera din fritid på något lite roligare än att bara stanna på hotellrummet. Ligger det en trevlig strand i närheten är kanske ett dopp i havet ett skönt sätt att avrunda arbetsdagen. Du kan också resa mellan orter och spara tid som annars skulle ha spenderats på tåg eller bussar, som dessutom kan vara något oberäkneliga i Thailand.


Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Thailand?
Du kan läsa mer om om återbetalningar i vår kundtjänstportal. I många fall har du möjlighet att få en full återbetalning om bokningen avbokas senast sex timmar innan det är dags att hämta ut bilen. Det är dock alltid en god idé att kontrollera hyrbilsreglerna för att se om det finns några undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Thailand?
Liten i storlek men stora fördelar – ekonomihyrbilar är toppvalet bland resenärer i Thailand. De är lätta att manövrera och parkera, vilket är perfekt om du tänker köra i städer, och bränsleeffektiviteten gör det billigare för dig att ta dig runt i det större området. Föredrar du en större bil? Då kan du kika på våra stora modeller och premiumhyrbilar.
Varför ska man hyra bil i Thailand med Expedia?
Expedia är definitivt rätt plats att gå till när du vill hitta en hyrbil. Vi har leverantörer att välja bland i Thailand, och vi gör allt för att hitta de bästa alternativen åt dig. Med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan du samla förmåner vid varenda bokning, och kombinerar du dina olika bokningar till en paketresa till Thailand kan du spara ännu mer. Hyrbil, hotell, flyg och aktiviteter – Expedia har allt som behövs samlat på en plats.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Thailand med Expedia?
Det är busenkelt att hitta fina erbjudanden med Expedia. Det är bara att välja bil, datum samt upphämtnings- och avlämningsplats – sen kan du jämföra priser från de främsta företagen. Du har möjlighet att spara ännu mer om du slår samman din bokning av hyrbil i Thailand med din flyg- eller hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Thailand?
Du måste vara 21 år eller äldre, men det finns en del regler kopplade till ålder som du bör observera innan du bokar en hyrbil i Thailand. Är du under en viss ålder kommer somliga hyrbilsföretag debitera en extra avgift och begränsa vilka fordon du kan hyra. Hur stor avgiften är och vem den gäller för varierar från leverantör till leverantör, så kom ihåg att läsa på ordentligt och jämföra reglerna.
Vad behöver man för att hyra bil i Thailand?
Du måste presentera ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Vill du slippa hyrbilsfirmans vanliga försäkring? Då måste du sannolikt också bevisa att du omfattas av en annan försäkring. Kraven skiljer sig från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa på ordentligt i förväg.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Thailand?
Ja, så du behöver inte boka en ny hyrbil mitt i semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och reservera en bil som är din så länge du vill.
Var kan jag hyra en bil i Thailand om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan olika företag, så du behöver göra lite efterforskning. Har du lyckats hitta en hyrbilsfirma i Thailand som hyr ut till personer under 25 år? Vad bra! Var då medveten om att extra avgifter kan tillkomma. All information du behöver hittar du i uthyrarens villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Thailand?
När du väl har valt fordon bör du komma ihåg att granska hyrbilsleverantörens avtal ordentligt för att få mer information.

Upplev nya platser med Expedia