Biluthyrning i Thailand

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Thailand

Thailand är ett land med massor att erbjuda: här hittar du mycket mer än bara stränder. Det finns så klart otaliga vackra stränder att välja mellan, men det finns också många sevärdheter runtom i landet. Väljer du att hyra bil i Thailand kan du se mycket mer än om du stannar nära hotellet hela semestern. Biluthyrning i Thailand går smidigt att ordna – du kan hyra bil nära flygplatsen och på många andra platser.

Att besöka ett resmål och ha tillgång till egen transport har många fördelar. Framför allt kan du snabbt ta dig från flygplatsen till ditt hotell, och du slipper därmed släpa med dig dina väskor på bussen eller dylikt. Sen har du egen bil att använda när du vill se mer av området.

Nära flygplatsen i Bangkok kan du till exempel hyra bil från ett flertal olika bolag, och du kan jämföra priser och boka din hyrbil i Bangkok innan avresan. Du kan till exempel boka hyrbilen som en del av en paketresa till Thailand, vilket ofta kan spara dig pengar. Sen är det bara att hämta nycklarna och köra till hotellet.

Ta bilen till sevärdheter landet runt

Med hyrbil i Thailand har du möjlighet att röra dig fritt. Du slipper tänka på allmän transport och kan planera din semester precis efter egen smak. Ett flyg till Thailand tar lång tid, ofta omkring tio timmar, så när du väl är framme vill du så klart göra det mesta av resan. Nära populära orter som Bangkok, Pattaya och Phuket finns många sevärdheter som är väl värda att besöka. Har du inget emot en längre bilresa är det vita templet i Chiang Rai något du inte vill missa. Färden dit tar omkring tio timmar med bil från Bangkok, men det finns många orter att stanna till i längs vägen.

Med hela familjen i bilen i Thailand

Du kan även ha nytta av hyrbil i Thailand om du reser med småbarn och inte vill ta dig an längre resor. Du kan bila från strand till strand i lugn och ro. Thailand har många stränder, så det behöver inte bli långa turer med bilen. Hyr du bil genom någon av våra partner finns inga dolda kostnader. Du omfattas också av en bränslepolicy som innebär att du hämtar och lämnar bilen med full tank.

Hyra bil Thailand – gör det mesta av en resa med jobbet

En resa med jobbet är kanske inte alltid något man ser fram emot, men du kan enkelt göra det mesta av en affärsresa med hyrbil. Inte minst för att du då slipper allmän transport, men också så att du kan spendera din fritid på något lite roligare än att bara stanna på hotellrummet. Ligger det en trevlig strand i närheten är kanske ett dopp i havet ett skönt sätt att avrunda arbetsdagen. Du kan också resa mellan orter och spara tid som annars skulle ha spenderats på tåg eller bussar, som dessutom kan vara något oberäkneliga i Thailand.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Thailand?
Du borde få en full återbetalning för din förskottsbetalade bokning om du avbokar minst sex timmar före upphämtningen. Läs igenom bokningsbekräftelsen för att få mer information, och vår kundtjänstportal skulle också kunna vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Thailand?
Minibilar, mellanstora bilar eller stadsjeepar – det är du som väljer vad som passar bäst för dig. I Thailand är det ekonomibilar som är den populäraste modellen. De är små, bränsleeffektiva och lätta att hantera, vilket gör dem till ett utmärkt val för vägarna inne i städer. Men det bästa av allt är kanske det låga priset, som gör att du kan få mer över till att uppleva destinationen.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Thailand med Expedia?
Expedia hjälper dig att hitta de bästa priserna. Det är bara att jämföra erbjudandena från de främsta varumärkena och slå till på alternativet som passar dig bäst. Vill du köra därifrån med mer pengar kvar i semesterkassan? Då ska du kombinera din bokning av hyrbil i Thailand med din flyg- och hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Thailand?
I normala fall måste du vara minst 21 år för att få hyra bil i Thailand. Notera dock att somliga hyrbilsbolag debiterar en extra avgift om du är under en viss ålder. Reglerna varierar bland leverantörerna, så kontrollera detta innan du genomför bokningen. Vill du hyra särskilda fordonstyper, som en stadsjeep eller en premiumbil, kan det dessutom finnas en högre åldersgräns.
Vad behöver man för att hyra bil i Thailand?
När du hämtar ut nycklarna måste du presentera ett körkort och ett kreditkort. Undersök om hyrbilsföretaget har fler krav innan du åker, till exempel ett försäkringsintyg.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Thailand?
Oavsett om du planerar att stanna i Thailand eller vill utforska en större del av området kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta enastående erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Thailand om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan olika företag, så det är bra att läsa på lite. Har du hittat en biluthyrare i Thailand som hyr ut till personer under 25 år? Vad bra! Var då medveten om att extra avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta hittar du i företagets villkor.

Upplev nya platser med Expedia