Biluthyrning i Thailand

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Populära städer i Thailand

Topperbjudanden på hyrbilar i Thailand

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Thailand
Se alla bilar

Thailand är ett land med massor att erbjuda: här hittar du mycket mer än bara stränder. Det finns så klart otaliga vackra stränder att välja mellan, men det finns också många sevärdheter runtom i landet. Väljer du att hyra bil i Thailand kan du se mycket mer än om du stannar nära hotellet hela semestern. Biluthyrning i Thailand går smidigt att ordna – du kan hyra bil nära flygplatsen och på många andra platser.

Att besöka ett resmål och ha tillgång till egen transport har många fördelar. Framför allt kan du snabbt ta dig från flygplatsen till ditt hotell, och du slipper därmed släpa med dig dina väskor på bussen eller dylikt. Sen har du egen bil att använda när du vill se mer av området.

Nära flygplatsen i Bangkok kan du till exempel hyra bil från ett flertal olika bolag, och du kan jämföra priser och boka din hyrbil i Bangkok innan avresan. Du kan till exempel boka hyrbilen som en del av en paketresa till Thailand, vilket ofta kan spara dig pengar. Sen är det bara att hämta nycklarna och köra till hotellet.

Ta bilen till sevärdheter landet runt

Med hyrbil i Thailand har du möjlighet att röra dig fritt. Du slipper tänka på allmän transport och kan planera din semester precis efter egen smak. Ett flyg till Thailand tar lång tid, ofta omkring tio timmar, så när du väl är framme vill du så klart göra det mesta av resan. Nära populära orter som Bangkok, Pattaya och Phuket finns många sevärdheter som är väl värda att besöka. Har du inget emot en längre bilresa är det vita templet i Chiang Rai något du inte vill missa. Färden dit tar omkring tio timmar med bil från Bangkok, men det finns många orter att stanna till i längs vägen.

Med hela familjen i bilen i Thailand

Du kan även ha nytta av hyrbil i Thailand om du reser med småbarn och inte vill ta dig an längre resor. Du kan bila från strand till strand i lugn och ro. Thailand har många stränder, så det behöver inte bli långa turer med bilen. Hyr du bil genom någon av våra partner finns inga dolda kostnader. Du omfattas också av en bränslepolicy som innebär att du hämtar och lämnar bilen med full tank.

Hyra bil Thailand – gör det mesta av en resa med jobbet

En resa med jobbet är kanske inte alltid något man ser fram emot, men du kan enkelt göra det mesta av en affärsresa med hyrbil. Inte minst för att du då slipper allmän transport, men också så att du kan spendera din fritid på något lite roligare än att bara stanna på hotellrummet. Ligger det en trevlig strand i närheten är kanske ett dopp i havet ett skönt sätt att avrunda arbetsdagen. Du kan också resa mellan orter och spara tid som annars skulle ha spenderats på tåg eller bussar, som dessutom kan vara något oberäkneliga i Thailand.

Vanliga frågor och svar