Hyrbil i Barra Funda

Sök och jämför från bilföretag i Barra Funda

Foto av Oscar

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Topperbjudanden på hyrbilar i Barra Funda

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Barra Funda
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Barra Funda?
Vi är medvetna om att även de mest välsmidda av planer kan ändras med kort varsel. Därför har du i de flesta fall möjlighet att få en full återbetalning av din förskottsbetalning om du avbokar minst sex timmar före upphämtningen. Du finner nog alla uppgifter du behöver i hyrbilskontraktet, men i annat fall kan du även besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Barra Funda?
Från mini till premium – du väljer själv vad som passar bäst för dig. I Barra Funda är ekonomibilar den populäraste modellen. De är små, bränslesnåla och lätta att hantera, vilket gör dem perfekta för gatorna inne i städer. Men bäst av allt är kanske det låga priset, som gör att du kan få mer över till att uppleva resmålet.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Barra Funda?
Det råder ingen brist på saker att göra i Barra Funda, men om du tittar lite längre bort hittar du ännu fler sightseeingmöjligheter. Med en egen hyrbil kan du uppleva hela det större området i din egen takt. Här kommer några intressanta förslag att ta med på din lista:

  • Campos do Jordão ligger runt 140 kilometer utanför Barra Funda, och när du befinner dig i trakten borde omtyckta attraktioner som Basílica do Santuário Nacional de Nossa Senhora Aparecida ligga högt upp på din lista över saker att se och göra.
  • Vad sägs om att även besöka Campinas? Här kan du exempelvis ta dig till sevärdheter som Hopi Hari-nöjesparken. Orten ligger omkring 80 kilometer utanför Barra Funda.
  • Botanisk trädgård ligger omkring 250 kilometer utanför Barra Funda och är en av de vackraste naturplatserna i trakten. Här kan du verkligen släppa all stress och andas in den uppfriskande luften.

Varför ska man hyra bil i Barra Funda med Expedia?
Det finns en mängd goda anledningar att boka hyrbil med Expedia, från våra exklusiva medlemspriser till våra praktiska paketresor. Om du är på väg till Barra Funda finns det olika hyrbilsfirmor att välja mellan, med alternativ för alla smaker och budgetar. Om du vill spara ännu mer kan du slå ihop hyrbilsbokningen med dina bokningar av hotell och flyg. När du är redo att ge dig ut på vägarna är vi redo att stå till tjänst.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Barra Funda med Expedia?
Titta på betygen och recensionerna, välj vilken typ av bil du vill ha och jämför erbjudandena från de ledande företagen. Med Expedia blir det enkelt att hitta rätt fordon för semestern. Kombinera bokningen av hyrbil i Barra Funda med din bokning av flyg och hotell så kan du köra iväg med mer pengar kvar i plånboken.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Barra Funda?
Förare som är 21 år eller äldre kan ta sig an vägarna i Barra Funda med en hyrbil. Är du under en viss ålder får du förmodligen betala en extra avgift, och valet av fordonstyp är i de flesta fall begränsat till små eller medelstora bilar. Du kan dessutom behöva betala för en extra försäkring. Glöm inte att alltid ange förarens korrekta ålder när du bokar hyrbil för att kunna få reda på om det finns några särskilda regler och villkor.
Vad behöver man för att hyra bil i Barra Funda?
De flesta hyrbilsleverantörer kräver åtminstone två saker: ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du vill välja bort den vanliga försäkringen kan du även behöva visa att du omfattas av en annan försäkring. Läs igenom villkoren noggrant så att du vet vad som kommer att behövas när det är tid att hämta ut hyrbilen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Barra Funda?
Vi har kikat på priserna från den senaste veckan och dragit slutsatsen att de billigaste hyrbilarna i Barra Funda endast kostar om dagen. Det näst bästa hyrbilspriset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Barra Funda?
Du kan hyra en bil i en månad eller ännu längre i Barra Funda, så tveka inte att lägga till några dagar på resan. Ange bara din reseinformation på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning för att hitta det perfekta fordonet för dig.
Var kan jag hyra en bil i Barra Funda om jag är under 25?
Om du är en yngre förare som vill ha en hyrbil i Barra Funda bör du gå igenom de olika hyrfirmornas policyer. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och det kan dessutom tillkomma extraavgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att slippa överraskningar vid upphämtning bör du vara säker på att du är påläst.