Biluthyrning i Sao Paulo

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Sao Paulo

Planerar du en resa till Sao Paulo och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Sao Paulo så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Sao Paulo, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Sao Paulo kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Sao Paulo via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Sao Paulo via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Sao Paulo är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Sao Paulo?
Vi håller med om att flexibilitet är viktigt. Därför erbjuder de allra flesta bokningar med förskottsbetalning en full återbetalning, om avbokningen görs sex timmar eller mer före upphämtningen. Det är dock en god idé att läsa igenom hyrespolicyn noga, eftersom det förekommer en del undantag. Om du inte hittar svaren där går du till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Sao Paulo?
Du bestämmer själv vad du helst vill ha. En större modell passar bra om du reser med familjen, medan du verkligen kan ta dig fram i stil med en premiumbil. Du kan också välja en bil i ekonomiklass, vilket är toppvalet i Sao Paulo. De är billiga och bränslesnåla, och de fungerar utmärkt för soloresenärer, par och andra som inte kräver så mycket utrymme. De är särskilt lämpliga om du tänker ta dig fram i större städer, eftersom du lätt får plats i små parkeringsfickor.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Sao Paulo med Expedia?
Med Expedia är det hur lätt som helst att jämföra priser, erbjudanden och leverantörer samt läsa recensioner. Slå ihop bokningen av hyrbil i Sao Paulo med din hotell- eller flygbokning för att få ett ännu bättre pris.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Sao Paulo?
Du behöver vara minst 21 år gammal för att få lov att hyra bil i Sao Paulo. Notera att förare under en viss ålder kanske bara får hyra vissa fordonsklasser, som små till medelstora bilar. En annan åldersgräns gäller normalt för särskilda fordon, till exempel premium- och lyxbilar. Många hyrbilsbolag tar även ut en extra avgift för unga förare. Läs igenom avtalet i förväg så att du kan lägga in alla kostnader i din resebudget.
Vad behöver man för att hyra bil i Sao Paulo?
Du kommer att behöva åtminstone två saker: ditt körkort och ett kreditkort. Hyrbilsbolaget erbjuder dig en försäkring som är valfri, och vill du inte köpa till den kan du också behöva bevisa att du har en annan försäkring. Läs hyrespolicyn innan du bokar för att slippa tråkiga överraskningar.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Sao Paulo?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange dina resdatum och välj en bil som passar dig. Oavsett om du ska stanna i Sao Paulo eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett enastående pris.
Var kan jag hyra en bil i Sao Paulo om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos de hyrbilsfirmor i Sao Paulo som du är intresserad av. Om du är under 25 år debiterar några företag extra avgifter, och det är bäst att veta om detta i förväg så att du kan anpassa din budget. Varje uthyrare har sina egna regler för unga förare, så det lönar sig att läsa på.

Upplev nya platser med Expedia