Hyrbil i Centrum

Sök och jämför från bilföretag i Centrum

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Topperbjudanden på hyrbilar i Centrum

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Centrum
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Centrum?
Du borde få en fullständig återbetalning för din hyrbilsbokning om du avbokar minst sex timmar innan upphämtningstiden. Läs igenom resplanen för att få mer information, och vår kundtjänstportal skulle också kunna vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Centrum?
Priset och bränsleeffektiviteten är bara några av anledningarna till att kompakta hyrbilar är det populäraste valet i Centrum. Den mindre storleken gör dem perfekta för städer, och de passar fint för såväl enskilda resenärer som par och mindre familjer. Hur du ska ta dig runt är förstås helt upp till dig. Om du är ute efter något mindre kan du välja en ekonomibil, och om du föredrar mer benutrymme kan du välja ut en medelstor eller stor hyrbil. Är du en riktig lyxlirare skulle du till och med kunna titta på vårt sortiment med premiumbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Centrum?
Många är överens om att Centrum är ett av de bästa semesterresmålen i regionen, men du kan hitta många andra lockande platser att utforska om du hyr en egen bil och ger dig iväg. Här följer några idéer för nästa bilutflykt:

  • Du kommer nog att lägga märke till den särskilda stämningen så fort du är framme i Helsingborg. Staden ligger runt 190 kilometer utanför Centrum och har massor av spännande platser att besöka, som Kärnan.
  • En annan ort som uppskattas av besökare är Halmstad, ungefär 130 kilometer bort. Halmstad Äventyrsland är en av många anledningar till att så många tar sig hit.
  • Resan är inte helt fullständig förrän du har besökt Bjära naturreservat. Denna berömda naturplats ligger ungefär 230 kilometer utanför Centrum, och här har du verkligen en chans att koppla av och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Centrum med Expedia?
Med våra exklusiva medlemspriser och vårt otroliga utbud är det ingen match att hitta den perfekta hyrbilen till ett bra pris med Expedia. Du kan välja och vraka bland leverantörer i Centrum, och slår du ihop din hyrbilsbokning med dina bokningar av flyg och boende till en smidig paketresa sparar du dessutom ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Centrum?
Förare över 18 år med ett giltigt körkort kan hyra bil i Centrum. Somliga hyrbilsbolag debiterar dock en extra avgift om föraren är under en viss ålder, så du bör kolla upp vilken ålder det här gäller för och hur hög avgiften är innan du genomför bokningen. Dessutom kan det finnas begränsningar rörande vilka sorters fordon som unga förare får hyra. En annan åldersgräns gäller ofta för till exempel premium- och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Centrum?
Du behöver minst två saker: ett körkort och ett kreditkort. Hyrbilsföretaget erbjuder en valfri standardförsäkring, och om du inte tänker använda den kan du även behöva bevisa att du täcks av en egen försäkring. Läs policyn i förväg för att undvika överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Centrum?
Vi har tittat på priserna från den senaste veckan och dragit slutsatsen att den billigaste hyrbilen i Centrum endast kostar per dag. Det näst lägsta hyrbilspriset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Centrum?
Oavsett om du har tänkt stanna i Centrum eller vill utforska en större del av området kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i dina resdatum samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta enastående erbjudanden för långtidsuthyrning.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Centrum?
När du har valt fordon ska du läsa leverantörens villkor och regler noggrant för att hitta ytterligare information.