Förslag på billiga flygresor till Göteborg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 500 kr för enkelflyg och 904 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Feb 29, 2020

Bra att man fick mat o deryck på planet

Feb 19, 2020

Det blåste kallt i 12 h men personalen visade ingen förståelse för detta.

Jan 2, 2020

servicen var bra även om planet var sen

Sep 17, 2018

För litet plan o hemsk musik annars var allt bra

Aug 28, 2018

Bagage ej i tid

Aug 27, 2018

Små platser men mycket billigt flyg.

Om Göteborg

Flygresor till Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad och är en populär destination att flyga till bland såväl nöjes- som affärsresenärer året runt. Staden har en jämn turistström tack vare det evigt växande nöjes- och kulturutbudet. Man hittar en uppsjö av billiga flygresor till Göteborg från Sveriges större och mindre orter, och Göteborg Landvetter Airport har på senare år blivit en allt viktigare hubb för en rad olika svenska och internationella flygbolag, med både reguljära flyg till Göteborg och från flera europeiska storstäder.

Det tar cirka en timme att flyga till Göteborg från Stockholm och man hittar billiga flygbiljetter med Malmö Aviation, SAS och FinnAir, som har regelbundna direktflyg med avgångar från tidig morgon till sen kväll. Man kan även ta direktflyg från Kalmar, Sundsvall och Borlänge till Landvetter, och SAS trafikerar även sträckan Göteborg - Köpenhamn, vilket är en smidig lösning för resenärer från södra Sverige. Göteborg Landvetter Airport har även regelbundna direktflyg till och från världsmetropoler såsom Istanbul, Paris, London och Berlin.

Till och från Göteborg Landvetter Airport

Göteborgs största flygplats Landvetter ligger i Härryda kommun, cirka 24 km från Göteborg city, och erbjuder gott om faciliteter såsom restauranger, butiker och hotell med mötes- och konferenslokaler. Det är enkelt att ta sig från Landvetter med Flygbussarna, som tar dig till centrala Göteborg på 20 minuter. Om du hellre tar en taxi till ditt hotell i Göteborg, erbjuder många taxibolag fast pris från flygplatsen in till centrum.

Evenemang i Göteborg

Göteborgs charm och nöjesutbud lockar framförallt resenärer på sommaren då festivaler, kulturtillställningar och varma kvällar på stadens många uteserveringar visar upp ’Lilla London’ från sin allra bästa sida. Konserter på Nya Ullevi och Way Out West är numera sommartraditioner för musikentusiaster land och rike runt, och den mäktiga festivalen i Slottsskogen börjar attrahera uppmärksamhet från festivalbesökare långt bortom Sveriges gränser med sin unika line-up av svenska och internationella artister år efter år. Även Gothia Cup ger Göteborgs stolthet en extra kick på sommaren, då flyger tiotusentals fotbollsspelande killar och tjejer till Göteborg och gör upp om pokalerna på Nya Ullevi på finaldagen. Man hittar även ett stort utbud av elitidrott i form av stadens fyra fotbollsklubbar IFK Göteborg, Gais, BK Häcken och Örgryte. Frölunda HC tar även emot Sveriges bästa hockeylag i Skandinavium, som med åren även har blivit en mytomspunnen konsertarena.

Information om flyg till Göteborg

Destinationens flygplats Landvetter
IATA-kod för ankomstflygplats GOT
Destination Göteborg

Populära flyg till Göteborg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 500 kr för enkelflyg och 904 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.