Hyrbil i Chicago

Sök och jämför från 34 bilföretag i Chicago

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Chicago

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Chicago
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Chicago per dag?
Kostnaden för en hyrbil i Chicago börjar på bara , baserat på priserna den senaste veckan. När det är så billigt kan du enkelt hämta ut nycklarna och ge dig ut på vägarna utan att det kostar skjortan.
Kan man hyra bil på Chicago, IL (ORD-O'Hare Intl.)?
Det finns tyvärr inga hyrbilsföretag direkt på Chicago, IL (ORD-O’Hare Intl.), men du hittar flera alternativ inte långt från flygplatsen. Du kan exempelvis välja ut en hyrbil från Thrifty, Routes Car Rental, Hertz, Avis eller Budget.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Chicago?
Beroende på hyrbilsavtalet kan du få en full återbetalning. Många bokningar som har betalats i förskott ger rätt till återbetalning om du avbokar minst sex timmar innan den planerade upphämtningen. Om du har några frågor kan du säkert hitta svaren i din bokningsbekräftelse, och i annat fall kan du gå till vår kundtjänstportal dygnet runt.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Chicago?
Om du slår dig ner i förarsätet av en kompakt bil i Chicago är du inte ensam. Kompakta bilar är den populäraste typen av hyrbil här, och de brukar vara prisvärda, bränsleeffektiva och lätta att hantera. Med en sådan kommer du enkelt att kunna ta dig fram längs stadens gator, med du hade kanske föredragit någonting rymligare? Då kan du gå igenom vårt utbud av standardbilar eller medelstora till stora modeller. Hur du än väljer att ta dig fram kan vi hjälpa dig att hitta ett fordon som är rätt för dig.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Chicago?
När du har utforskat alla otroliga platser i Chicago finns det en hel del andra saker att göra i området. Det är bara att plocka fram nycklarna till hyrbilen, fylla bagageluckan med vad du behöver och kasta dig ut på vägarna. Här följer några besöksmål som vi har tagit fram:

  • Kör till Milwaukee för lite rolig sightseeing. Staden ligger cirka 130 kilometer från Chicago, och här väntar populära sevärdheter som Milwaukee Art Museum.
  • South Bend, omkring 120 kilometer från Chicago, är också ett populärt resmål. En av orsakerna till att turister åker hit är för att uppleva Notre Dame Stadium, så se till att inte missa denna sevärdhet när du är här.
  • Gardens of the Fox Cities ligger runt 280 kilometer utanför Chicago och är en häpnadsväckande naturplats i trakten. Här kan du verkligen sträcka på benen och bara njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Chicago med Expedia?
Expedia är rätt plats att vända dig till för att hitta en hyrbil. Vi har 34 hyrbilsleverantörer att välja och vraka bland i Chicago, och vi gör allt för att hitta de bästa möjliga alternativen åt dig. Med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan du samla förmåner vid varenda bokning, och om du slår ihop alla dina bokningar i ett semesterpaket till Chicago kan du spara ännu mer. Hyrbil, hotell, flyg och aktiviteter – Expedia har allt du behöver samlat på en och samma plats.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Chicago med Expedia?
Med Expedia blir det lätt att jämföra priser, erbjudanden och leverantörer samt läsa recensioner. Kombinera bokningen av hyrbil i Chicago med din flyg- eller hotellbokning för att få ett ännu bättre pris.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Chicago?
Förare på minst 21 år kan ge sig ut på vägarna i Chicago med hyrbil. Är du under en viss ålder får du nog betala en extra avgift, och valet av fordonstyp är i de flesta fall begränsat till små eller medelstora bilar. Du kan även vara tvungen att köpa till en mer omfattande försäkring. Kom ihåg att alltid ange förarens korrekta ålder när du bokar hyrbilen för att kunna få reda på om det finns några särskilda regler.
Vad behöver man för att hyra bil i Chicago?
När du hämtar upp bilen ska du visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort. Kolla upp om hyrbilsleverantören har några andra krav innan du åker, till exempel ett försäkringsintyg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Chicago?
Vi har tittat på priserna från den senaste veckan och dragit slutsatsen att den billigaste hyrbilen i Chicago endast kostar om dagen. Det näst billigaste dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Chicago?
Ja, så du behöver inte boka en ny hyrbil mitt i semestern. Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina reseuppgifter och boka en bil som är din under hela din vistelse.
Var kan jag hyra en bil i Chicago om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan uthyrare, så du behöver läsa på lite. Har du lyckats hitta en hyrbilsfirma i Chicago som hyr ut till personer under 25 år? Vad bra! Var då medveten om att ytterligare avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta finns i uthyrarens villkor.