Hyrbil i Chicago

Sök och jämför från 34 bilföretag i Chicago

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Chicago

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Chicago
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Chicago per dag?
Priserna för hyrbilar började på bara per dag den senaste veckan. Med så bra priser är en hyrbil ett budgetvänligt färdsätt om du vill utforska attraktioner i Chicago.
Kan man hyra bil på Chicago, IL (ORD-O'Hare Intl.)?
Det finns en mängd hyrbilsbolag runt Chicago, IL (ORD-O’Hare Intl.), men inget som ligger inne i terminalbyggnaden. Några av alternativen som ligger närmast flygplatsen är EZ, Advantage, National, Hertz och Thrifty.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Chicago?
Läs igenom hyrbilspolicyn för att vara på den säkra sidan, men många bokningar ger dig rätt till en fullständig återbetalning, om du kontaktar oss sex timmar eller mer innan upphämtningen. Det förekommer dock en del undantag. Du kan hitta mer information i bokningsbekräftelsen och i vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Chicago?
Vill du hålla det enkelt med en minihyrbil, lyxa till det med en premiumbil eller välja någonting mittemellan, som en medelstor modell? Det främsta valet i Chicago är en kompakt bil. Dessa brukar vara bränsleeffektiva samt lätta att manövrera och parkera, vilket passar utmärkt om du tänker röra dig inne i storstäder. De kan även erbjuda lite mer utrymme än ekonomibilar, men de är fortfarande ett billigt alternativ.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Chicago?
Efter att du har utforskat alla otroliga platser i Chicago finns det en hel del andra saker att se och göra i regionen. Då är det bara att plocka fram nycklarna till hyrbilen, lägga in lite packning i bagageluckan och ge dig ut på vägarna. Här följer några besöksmål som vi har plockat fram:

  • Du kan ta dig till Milwaukee Art Museum och flera andra inbjudande sevärdheter i Milwaukee, ungefär 130 kilometer utanför Chicago.
  • Madison, cirka 200 kilometer från Chicago, är också ett populärt resmål. En vanlig anledning till att folk kommer hit är för att uppleva University of Wisconsin-Madison, så missa inte denna sevärdhet när du är i staden.
  • Kom ut i naturen och ta ett djupt andetag av den friska luften vid Gardens of the Fox Cities, cirka 280 kilometer från Chicago.

Varför ska man hyra bil i Chicago med Expedia?
Expedia erbjuder hyrbilar för varje tillfälle, från korta affärsresor till veckolånga bilsemestrar. Du kan välja bland 34 pålitliga hyrbilsleverantörer i Chicago, och med våra exklusiva medlemserbjudanden kan du vara säker på att hitta ett bra pris. Visste du att du kan slå ihop dina olika bokningar till en praktisk paketresa? Lägg till flyg eller hotell ovanpå din hyrbilsbokning så ser du hur mycket du kan spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Chicago med Expedia?
Läs recensioner och betyg, välj biltyp och jämför erbjudanden från de främsta leverantörerna. Expedia gör det enkelt att hitta rätt semesterbil. Slå samman din bokning av hyrbil i Chicago med din bokning av flyg och hotell så kan du köra iväg med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Chicago?
Du måste vara minst 21 år gammal, men det finns vissa regler kopplade till ålder som du bör vara medveten om innan du bokar hyrbil i Chicago. Är du under en viss ålder kommer somliga hyrbilsbolag debitera en extra avgift och begränsa vilka fordon du får lov att hyra. Avgiftens storlek och vilka åldrar den gäller för varierar beroende på leverantör, så kom ihåg att läsa på noga och jämföra de olika villkoren.
Vad behöver man för att hyra bil i Chicago?
När du hämtar upp fordonet behöver du presentera ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Kolla upp om leverantören har fler krav innan du bokar, till exempel ett försäkringsintyg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Chicago?
Vi har tittat på priserna från den senaste veckan och kommit fram till att de billigaste hyrbilarna i Chicago bara kostar om dagen. Det näst billigaste dagliga hyrbilspriset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Chicago?
Ja, det finns ingen anledning att boka en ny hyrbil mitt i semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och boka en bil som är din så länge du vill.
Var kan jag hyra en bil i Chicago om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra en bil i Chicago eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det kan vara bra att gå igenom uthyrarens villkor för att undvika stora kostnader när du hämtar bilen.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Chicago?
Hyrbilsförsäkringarna skiljer sig åt beroende på flera olika faktorer, som hur gammal föraren är och fordonets typ. Kom ihåg att läsa hyrbilsleverantörens avtal ordentligt innan du slutför bokningen.