Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.


Välj aktivitet i Chicago efter kategori

Toppaktiviteter i Chicago

Se alla 9 saker att göra i Chicago

Att göra i Chicago under ditt besök

Chicago är bland annat känt för sin levande konst- och kulturscen intressanta arkitektur och utmärkta shopping. Lägg där till sportlag i högsta ligan i fem stora sporter – baseboll amerikansk fotboll basket

ishockey och fotboll – så blir Chicago verkligen det perfekta resmålet för hela familjen. Det finns något att göra i Chicago för alla åldrar. Här behöver du aldrig ha tråkigt!

Gillar du höjder eller i alla fall spektakulär utsikt ska du bege dig till Willis Tower USA:s näst högsta skyskrapa och världens 14:e högsta byggnad. Du får vara beredd på att stå en stund i kö till hissen som tar dig upp till ”The Skydeck” på 103:e våningen men det är helt klart värt besväret. Vid klart väder kan du se ut över fyra delstater och Chicagos fantastiska stadssilhuett och under en blåsig dag kan du till och med känna hur byggnaden rör sig i vinden!

Mycket att göra i Chicago även om vädret trilskas

Om vädret inte visar sig från sin bästa sida kan du passa på att besöka någon av Chicagos aktiviteter som är belägna inomhus. Ta dig till exempel till något av Chicagos många museer varav Art Institute of Chicago Museum of Science and Industry och Field Museum of Natural History är de tre mest kända. I närheten av Field Museum of Natural History ligger också ett annat mycket intressant besöksmål nämligen gigantiska Shedd Aquarium. Sett till antal besökare är akvariet Chicagos populäraste kulturattraktion.

Chicago-aktiviteter vid fint väder

Chicago är beläget vid Lake Michigan en av de tre Stora sjöarna. Trots att klimatet kanske inte så ofta bjuder in till sol och bad finns här en mycket fräsch och somrig strand som är väl värd ett besök nämligen Oak Street Beach. När du ändå är nere vid vattnet ska du också ta dig till Navy Pier en av Chicagos största turistattraktioner. Här hittar du något för alla: shopping trädgårdar ett pariserhjul teatrar restauranger och massor av festivaler och konserter. Många kryssningsbåtar ligger förtöjda här och väntar på att få ta dig med på en tur på sjön.

Känner du för ett avbrott från storstadslarmet kan du besöka Lincoln Park. Parken som är Chicagos största ligger längs med Lake Michigan och erbjuder flera museer Lincoln Park Zoo stora grönområden joggingspår cykelvägar och stränder för både träning och avkoppling.

Alla sevärdheter och aktiviteter i Chicago på en biljett

Om flera av de ovanstående sevärdheterna och aktiviteterna i Chicago verkar lockande och du vill ha en chans att se dem i din egen takt kan du åka på en rundtur med hop-on/hop-off genom Chicago. Du kan då stiga på och av var du vill på vägen. Det är ett bra och bekvämt sätt att uppleva så många av Chicagos aktiviteter som möjligt.

Chicago är känd som en riktig konst- och kulturstad och staden erbjuder mängder av teatrar musikevenemang biografer och utställningar. Vad du än gillar finns det något för dig att göra i Chicago!

Karta

Var kan jag bo i Chicago?

Centrala Chicago

Chicago Theatre och House of Blues Chicago är några av de främsta sevärdheterna i Centrala Chicago. Ta dig runt i staden genom att hoppa på tunnelbanan på State Station eller Clark-Lake Station, och kolla in de fascinerande museerna, den storslagna utsikten över floden och den slående arkitekturen.

SkyskraporStorstadArkitektur

The Loop

De fascinerande museerna, de populära butikerna och konstgallerierna är bara några exempel på saker att utforska i The Loop. Bland de främsta sevärdheterna hittar du Millennium Park och Grant Park. Hoppa på tunnelbanan på Adams-Wabash Station eller Jackson Station (Red Line) för att se mer av staden.

StorstadArkitekturMuseer

Magnificent Mile

Shoppingfantaster bör styra stegen direkt till denna glittrande gata full av specialistaffärer, lyxbutiker, berömda varuhus och kaféer.

SkyskraporStorstadArkitektur

River North

Det fantastiska nattlivet, den storslagna utsikten över floden och de populära butikerna är bara några exempel på saker att utforska i River North. Bland de främsta sevärdheterna hittar du House of Blues Chicago och Chicago Riverwalk. Hoppa på tunnelbanan på Chicago Station (Brown Line) eller Merchandise Mart Station för att se mer av staden.

ArkitekturShoppingStorstad

Gold Coast

Det stora restaurangutbudet och den fantastiska sjöutsikten tillhör det som uppskattas mest av dem som åker till Gold Coast. Komplettera din resa med att besöka Michigan Avenue eller Oak Street Beach.

ShoppingRestaurangerSjöar

Lakeview

Det fantastiska nattlivet och den fantastiska sjöutsikten är bara några exempel på saker att utforska i Lakeview. Du kan besöka berömda sevärdheter som Wrigley Field och Vic Theatre, och hoppa på tunnelbanan på Addison Station (Red Line) eller Belmont Station (Red Line) om du vill se mer av staden.

SjöarBasebollSport