Hyrbil i Florens

Sök och jämför från bilföretag i Florens

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Florens

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Florens
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Florens per dag?
Det bästa priset för en hyrbil i Florens den här veckan var . En egen bil under vistelsen gör det enklare för dig att ta dig fram i området.
Kan man hyra bil på Florence (FLR-Peretola)?
Nära Florence (FLR-Peretola) finner du många alternativ. Du kan välja ut din favorithyrbil från Ace, Europcar, Budget, Avis eller Alamo.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Florens?
Vi förstår att även de mest välsmidda av planer kan ändras med kort varsel. Därför har du normalt rätt att få en fullständig återbetalning på din förskottsbetalade hyrbil om du avbokar minst sex timmar innan upphämtningstiden. Du finner nog alla uppgifter som behövs i hyrbilsavtalet, men om du undrar något kan du även gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Florens?
Om du tänker röra dig i städer kan det löna sig att satsa på någonting litet, såsom en ekonomibil. Detta är den främsta hyrbilstypen i Florens, och med en sådan bil kan du lätt ta dig fram på stadens gator och ställa dig i små parkeringsfickor. Men det finns förstås andra alternativ också. Om du vill ha lite mer benutrymme kan du kika på vårt sortiment med mellanstora och stora bilar. Det finns dessutom premiumbilar för riktiga lyxlirare.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Florens?
Det finns massor att göra i Florens, men om du vänder blicken lite längre bort kan du hitta ännu fler besöksmål. Om du har en egen hyrbil kan du upptäcka omgivningen i din egen takt. Här är några intressanta tips att ta med i din resplan:

  • Ta dig till Verona för lite sightseeing. Orten ligger cirka 190 kilometer utanför Florens, och här hittar du lockande sevärdheter som Arena di Verona.
  • Vad sägs om att även besöka Genua? Här kan du bland annat ta dig till sevärdheter som Acquario di Genova. Staden ligger runt 200 kilometer från Florens.
  • Om du skulle vilja spendera en dag i friska luften kan du köra till Parco Nazionale dell’Arcipelago di La Maddalena för en trevlig picknick eller bara för att koppla av en stund. Du kan räkna med en tur på cirka 320 kilometer från Florens.

Varför ska man hyra bil i Florens med Expedia?
Det finns massor av goda anledningar att boka hyrbil med Expedia. Vi har olika leverantörer att välja mellan i Florens, och med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser får du så mycket som möjligt för pengarna. Har du inget emot att spara ännu mer? Då kan du kombinera din hyrbil med flyg, boende och aktiviteter för att skapa en paketresa till Florens. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer kan du spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Florens med Expedia?
Att leta fram bästa möjliga erbjudande på hyrbil i Florens är ingen match med Expedia. Välj biltyp, lägg till ett par detaljer och jämför de olika priserna från ledande företag. Vad sägs om att lägga till även flyg och boende i din bokning? Du kan lyckas få tag i otroliga erbjudanden om du skapar ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Florens?
Förare över 18 år som har ett giltigt körkort får hyra bil i Florens. Somliga hyrbilsbolag debiterar dock en tilläggsavgift för förare under en viss ålder, så du bör undersöka vilka åldrar det här gäller för samt hur hög avgiften är innan du slutför bokningen. Det kan dessutom finnas begränsningar rörande vilka fordonsklasser som unga förare tillåts hyra. En annan åldersgräns brukar gälla för till exempel premium- och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Florens?
Att hyra bil i Florens är lätt. Oftast behöver du bara ett giltigt körkort och ett kreditkort. När du har hittat den perfekta hyrbilen bör du dock gå igenom avtalet noga för att försäkra dig om att leverantören inte har några andra krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Florens?
Det har nog funnits en mängd glada hyrbilsförare i Florens på sistone. Under de senaste sju dagarna var de bästa hyrbilspriserna respektive om dagen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Florens?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange dina resdatum och boka din drömbil. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Florens eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett utmärkt pris.
Var kan jag hyra en bil i Florens om jag är under 25?
Det beror på uthyrarna i Florens, som ofta har olika regler för minimiålder. Om du hittar ett företag som hyr till förare under 25 år bör du vara medveten om att extra avgifter kan tillkomma. Läs på om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar bilen.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Florens?
Det beror på förarens ålder, vilket fordon du vill boka och flera andra faktorer. Glöm inte att läsa försäkringsreglerna ordentligt innan du betalar för bokningen.