Saker att göra i Florens

Aktiviteter, attraktioner och turer
Uffizi-galleriet som inkluderar gatuliv såväl som en stor grupp av människor

Att göra i Florens

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Florens och Toscana har att erbjuda! Planerar du att resa till Florens kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester, en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Florens.

Florens ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Florens och gör det busenkelt för dig att utforska Florens och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Florens som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Florens får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra, lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Florens.

Florenss aktiviteter

Florens har någonting för alla, så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern, unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen, så hittar du massor av aktiviteter i Florens som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg, hotell och hyrbil i förväg, vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa, så du kan se alla Florenss sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Florens, men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur, provsmaka de bästa rätterna från Florens eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Florenss attraktioner guida dig till en lyckad resa, oavsätt årstid. Trevlig resa!


Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Populära aktiviteter