Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Florens efter kategori

Toppaktiviteter i Florens

Se alla 49 saker att göra i Florens

Att göra i Florens

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Florens och Toscana har att erbjuda! Planerar du att resa till Florens kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Florens.

Florens ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Florens och gör det busenkelt för dig att utforska Florens och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Florens som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Florens får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Florens.

Florenss aktiviteter

Florens har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Florens som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Florenss sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Florens men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Florens eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Florenss attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Florens

Duomo

De som besöker Duomo brukar hylla de fascinerande museerna, den ståtliga katedralen och de populära butikerna. Sätt även av lite tid till att besöka Battistero di San Giovanni eller Santa Maria del Fiore-katedralen när du är ute och utforskar området.

KatedralerMuseerKultur

Santa Maria Novella

Santa Maria Novella brukar uppskattas för de populära butikerna. Utforska viktiga sevärdheter, som till exempel Fortezza da Basso och Santa Maria Novella basilica och museum, och ta dig runt i staden genom att hoppa på tunnelbanan på Firenze Cascine station.

MuseerKatedralerKyrkor

Oltrarno

Oltrarno är ett populärt resmål bland annat för de fascinerande museerna, de pittoreska trädgårdarna och den storslagna utsikten mot floden. Du får inte heller missa sevärdheter som Giardino di Boboli eller Palazzo Pitti när du ändå är ute och utforskar området.

MuseerKulturFloder

San Lorenzo

San Lorenzo är bland annat känt för de populära butikerna. Missa inte att besöka San Marcos kloster och museum och Piazza San Marco när du ändå är i stan.

MuseerKaféerShopping

Campo di Marte

Museerna, kaféerna och spaanläggningarna är några av höjdpunkterna i Campo di Marte. Passa på att besöka Stadio Artemio Franchi eller Nelson Mandela Forum inomhusarena när du ändå utforskar området.

MuseerSightseeingKaféer

Santa Croce

Santa Croce är känt för de fascinerande museerna, och du kan passa på att besöka Basilikan Santa Croce och Piazza Santa Croce när du ändå är i området.

KatedralerKyrkorMuseer