Hyrbil i Grenoble

Sök och jämför från bilföretag i Grenoble

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Grenoble

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Grenoble
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Grenoble?
Vi håller med om att flexibilitet har stor betydelse när man reser. Därför erbjuder de allra flesta bokningar med förskottsbetalning fullständig återbetalning, om avbokningen utförs åtminstone sex timmar innan den planerade upphämtningstiden. Det kan dock vara en bra idé att läsa igenom hyrespolicyn noga, eftersom det förekommer en del undantag. Om du inte hittar svaren där kan du besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Grenoble?
De må vara små i storlek, men fördelarna är stora – ekonomibilar är det populäraste valet bland turister i Grenoble. De är lätta att styra och parkera, vilket är perfekt om du ska köra i stadstrafik, och bränsleeffektiviteten gör det billigare för dig att ta dig runt i regionen. Föredrar du en större bil? Då kan du ta en titt på vårt sortiment med stora modeller och premiumhyrbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Grenoble?
När du har utforskat alla otroliga platser i Grenoble finns det gott om annat att se i regionen. Då behöver du bara plocka fram nycklarna till hyrbilen, lägga in packningen i bagageluckan och ge dig iväg. Här kommer ett par utflyktsmål som vi har tagit fram:

  • Avignon ligger omkring 160 kilometer utanför Grenoble, och när du befinner dig i trakten borde populära sevärdheter som Påvepalatset ligga högt upp på din lista över saker att se.
  • Varför inte besöka Lyon också? Här kan du till exempel stanna till vid turistmål som Bellecour-torget. Staden ligger runt 95 kilometer från Grenoble.
  • Kom ut i naturen och andas in den uppfriskande luften vid Camargues regionala naturpark, som du hittar ungefär 210 kilometer från Grenoble.

Varför ska man hyra bil i Grenoble med Expedia?
Expedia är definitivt rätt plats att vända dig till om du ska boka hyrbil. Vi har hyrbilsleverantörer att välja mellan i Grenoble, och vi gör allt för att ta fram de bästa möjliga alternativen åt dig. Med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få förmåner vid varje bokning, och kombinerar du alla dina olika bokningar till en paketresa till Grenoble sparar du ännu mer. Hyrbil, hotell, flyg och aktiviteter – Expedia har allt du behöver samlat på en och samma plats.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Grenoble med Expedia?
Gå igenom vårt breda urval av hyrbilar, läs betyg och recensioner och jämför alternativ från populära varumärken. Med bara ett par klick kan Expedia hjälpa dig att hitta bästa möjliga erbjudande för din nästa semesterbil. Har du redan bokat hotell och flyg? Lägg till en hyrbil i Grenoble för att spara lite till.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Grenoble?
I Grenoble behöver du normalt vara minst 21 år gammal. De flesta hyrbilsfirmor debiterar en extra avgift om du är under en viss ålder, och reglerna kan variera från plats till plats. Det kan också finnas en annan åldersgräns och ytterligare krav för särskilda biltyper, som stadsjeepar och premiumbilar, så se till att läsa hyresavtalet noga innan du bokar.
Vad behöver man för att hyra bil i Grenoble?
Innan du kan sätta dig tillrätta i förarsätet i Grenoble behöver du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du inte vill använda dig av leverantörens vanliga försäkring kan du också behöva visa att du omfattas av en egen försäkring. Reglerna och villkoren skiljer sig, så läs hyrespolicyn ordentligt innan du genomför bokningen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Grenoble?
Baserat på uppgifter från de senaste sju dagarna kostar de billigaste hyrbilarna i Grenoble om dagen. Det näst lägsta priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Grenoble?
Ja, det kan du. Vi samarbetar med välkända företag som erbjuder långtidsuthyrning för alla typer av bilar. Hitta din bil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck sedan varje vrå av Grenoble.
Var kan jag hyra en bil i Grenoble om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra ett fordon i Grenoble eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna kategori. Det kan vara bra att läsa igenom uthyrarens villkor för att undvika oförutsedda kostnader när du hämtar bilen.