Hyrbil i Haag

Sök och jämför från bilföretag i Haag

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Topperbjudanden på hyrbilar i Haag

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Haag
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Haag per dag?
Spännande utflykter i Haag är inte långt borta när hyrbilspriserna är så låga som om dagen.
Kan man hyra bil på Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Du hittar hyrbilarna på Amsterdam (AMS-Schiphol) i Schiphol Plazas huvudfoajé. Här kan du välja bland fordon från exempelvis Hertz, Sixt eller Europcar, och även Enterprise och Avis / Budget har ofta en del bra erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Haag?
När du avbokar din bokning minst sex timmar före den planerade upphämtningstiden har du vanligtvis rätt till en full återbetalning. Det förekommer dock några undantag, så det är alltid en god idé att gå igenom hyrbilspolicyn och bokningsbekräftelsen. Om du inte hittar svaren kan du alltid besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Haag?
Om du väljer att slå dig ner bakom ratten i en kompakt bil i Haag är du i gott sällskap. Kompakta bilar är den populäraste biltypen här, och de brukar vara billiga, bränsleeffektiva och lätta att hantera. Med en sådan kommer du enkelt att kunna ta dig fram längs gatorna i staden, men du föredrar kanske ett större alternativ? Då kan du kika på vårt sortiment med standardmodeller eller medelstora till stora bilar. Hur du än väljer att ta dig fram kan vi hjälpa dig att finna ett perfekt fordon.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Haag?
Det är ingen hemlighet att Haag är ett av de bästa semesterresmålen i regionen, men du kan även hitta en hel del andra lockande platser att utforska om du hyr en egen bil och ger dig iväg. Här följer ett par förslag för dina kommande bilutflykter:

  • Amsterdam ligger cirka 50 kilometer bort och kan erbjuda en mängd turistmål. Du kan börja med att stanna till vid Sjöhistoriska museet, som är en av höjdpunkterna i staden.
  • Groningen, omkring 200 kilometer bort, är ett annat resmål som du borde ha med i resplanen. Missa inte Grote Markt när du ändå är här.
  • Om du skulle behöva komma ut ur staden en stund kan du köra till Schiermonnikoog National Park, runt 200 kilometer utanför Haag. Här har du verkligen möjlighet att gå ner i varv och njuta av den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Haag med Expedia?
Många års erfarenhet av att hjälpa resenärer från världens alla hörn att hitta de bästa erbjudandena har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till när man ska hyra bil. Vi har hyrbilsleverantörer att välja bland i Haag, och de erbjuder allt från ekonomiska, mindre alternativ till större minibussar. Varför inte kombinera hyrbilen med flyg, hotell och aktiviteter, så att du kan spara ännu mer? Med allt från paketresor till medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan Expedia hjälpa dig att ge dig ut på vägarna till ett lägre pris.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Haag med Expedia?
Med Expedia är det inga problem att jämföra priser från olika leverantörer samt att läsa recensioner. Slå ihop din bokning av hyrbil i Haag med din hotell- eller flygbokning för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Haag?
I Haag måste du vara minst 18 år gammal för att hyra bil. Unga förare bör dessutom räkna med en extra avgift och andra begränsningar från de flesta hyrbilsleverantörer. Tilläggsavgiften täcker den ökade skaderisken, och begränsningarna avser ofta vilka fordonstyper som erbjuds. Mindre erfarna förare kan exempelvis behöva hålla sig till kompakta, små och medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Haag?
Att hyra bil i Haag är ingen match. Normalt behöver du bara ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Efter att du har hittat den perfekta bilen ska du dock gå igenom hyresavtalet noga för att kontrollera att det inte finns fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Haag?
De billigaste hyrbilarna i Haag under veckan som gick kostade så lite som om dagen. Det näst lägsta priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Haag?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och välj sedan ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du ska stanna i Haag eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett utmärkt pris.
Var kan jag hyra en bil i Haag om jag är under 25?
Om du är en ung förare som vill ha en hyrbil i Haag bör du läsa de olika hyrbolagens villkor. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och det kan dessutom tillkomma extra avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att undvika överraskningar i hyrdisken bör du vara säker på att du är påläst.