Hyrbil i Jardins

Sök och jämför från bilföretag i Jardins

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Jardins

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Jardins
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Jardins?
Ta det lugnt. Du borde kunna få en full återbetalning om du utför avbokningen senast sex timmar före upphämtningen. Du kan hitta mer information om detta i resplanen och i vår kundtjänstportal. Återbetalningsrätten gäller dock inte i samtliga fall, så kom ihåg att kontrollera hyrbilsavtalet.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Jardins?
De flesta turister i Jardins väljer att hyra en bil i ekonomiklass. En hel del bilförare gillar dem eftersom de är prisvärda och bränsleeffektiva, och den sparsamma storleken gör det lättare att röra sig i storstäder där parkeringsfickorna är trånga. Men du har naturligtvis fler alternativ. Du kan till exempel välja en mellanstor eller stor bil. Oavsett om du tänker stanna i Jardins eller har siktet inställt på längre utflykter har vi en hyrbil som passar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Jardins?
Det finns gott om saker att göra i Jardins, men om du tittar lite längre bort kan du hitta ännu fler sightseeingmöjligheter. Med en egen hyrbil kan du upptäcka omgivningen i din egen takt. Här kommer ett par spännande platser att lägga till i ditt schema:

  • Campos do Jordão ligger ungefär 140 kilometer från Jardins, och när du besöker staden borde omtyckta attraktioner som Basílica do Santuário Nacional de Nossa Senhora Aparecida ligga i toppen av din lista över saker att se.
  • Varför inte även besöka Campinas? Här kan du exempelvis åka till turistmål som Hopi Hari-nöjesparken. Staden ligger runt 85 kilometer från Jardins.
  • Botanisk trädgård ligger runt 250 kilometer utanför Jardins och är ett häpnadsväckande naturområde i regionen. Här kan du verkligen koppla av och njuta av den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Jardins med Expedia?
Med allt från medlemspriser till exklusiva erbjudanden sparar du definitivt pengar när du bokar hyrbil med Expedia. Och med olika leverantörer att välja och vraka mellan i Jardins kan du alltid hitta det perfekta fordonet för semestern. Men vi har inte bara hyrbilar – du kan dessutom lägga till dina bokningar av hotell, flyg och aktiviteter för att skapa ett ultimat semesterpaket till Jardins. Ju mer du kombinerar, desto mer sparar du.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Jardins med Expedia?
Läs recensioner och betyg, välj biltyp och jämför erbjudandena från de ledande leverantörerna. Expedia gör det enkelt att hitta rätt bil för semestern. Slå samman din bokning av hyrbil i Jardins med din flyg- eller hotellbokning så kan du ge dig av med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Jardins?
Förare som är 21 år eller äldre kan hyra bil i Jardins. Kom ihåg att en del leverantörer tar ut en tilläggsavgift om du är under en viss ålder för att täcka den ökade skaderisken. Unga förare brukar dessutom inte få lov att hyra särskilda fordon, som extra stora bilar och premiumfordon. Granska hyreskontraktet innan du åker för att slippa tråkiga överraskningar när du är på plats.
Vad behöver man för att hyra bil i Jardins?
Kraven varierar mellan leverantörer, men de två viktigaste sakerna är ditt körkort och ett kreditkort. Du är inte tvungen att köpa till hyrbilsföretagets standardförsäkring, men om du väljer bort den kanske du behöver bevisa att du täcks av en egen försäkring.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Jardins?
Det har säkert funnits en hel del nöjda hyrbilsförare i Jardins på sista tiden. Under den senaste veckan var de lägsta hyrbilspriserna respektive per dag.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Jardins?
Ja, så du behöver inte boka en ny hyrbil halvvägs genom semestern. Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina reseuppgifter och hitta en bil som är din under hela din vistelse.
Var kan jag hyra en bil i Jardins om jag är under 25?
Om du är en yngre förare som vill ha en hyrbil i Jardins rekommenderar vi att du läser de olika hyrfirmornas policyer. Några hyr ut till förare under 25 och andra gör inte det, och du kan dessutom få betala ytterligare avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att slippa extra avgifter vid upphämtning bör du se till att du är påläst.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Jardins?
Det beror på hur gammal du är, vilket fordon du väljer och andra faktorer. Glöm inte att läsa försäkringens villkor noga innan du betalar för din bokning.