Hyrbil på Kallax

Sök och jämför från bilföretag på Kallax

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Kallax

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Kallax
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det per dag att hyra en bil på Luleå (LLA-Kallax)?
På Luleå (LLA-Kallax) är dagspriset så lågt som 1,332 kr, baserat på priserna den senaste veckan. Med en hyrbil har du mer frihet att utforska området.
Kan man hyra bil på Luleå (LLA-Kallax)?
Avis och Sixt är två populära alternativ nära Luleå (LLA-Kallax). Efter att du har landat kan du snabbt och smidigt ta dig ut på vägarna.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil på Luleå (LLA-Kallax)?
Om du har betalat din hyrbil i förväg kan du ha rätt till full återbetalning, om du hör av dig till oss senast sex timmar innan avtalad upphämtningstid. Läs genom leverantörens policy eller klicka vidare till vår kundtjänstportal för mer information. Ha i åtanke att inte alla bokningar har rätt till återbetalning.
Varför ska man hyra bil på Luleå (LLA-Kallax) med Expedia?
När du ska boka en hyrbil med Expedia kan du utnyttja våra exklusiva medlemspriser och erbjudanden för att spara en hel del pengar. Se hyrbilsutbudet på Luleå (LLA-Kallax) och ta dig an vägarna i ett perfekt fordon för din resa. Vi har dock inte bara fördelaktiga hyrbilspriser. Du kan dessutom lägga till flyg, hotell och aktiviteter i bokningen för att bygga ihop din egen paketresa. Ju fler komponenter du tar med, desto mer rabatt får du.
Hur gör man för att hitta de bästa hyrbilserbjudandena på Luleå (LLA-Kallax) med Expedia?
Utforska vårt stora sortiment med hyrbilar, läs recensioner och jämför priser från stora hyrbilsföretag. Vi hjälper dig att få tag i ett bra erbjudande snabbt och lätt. Har du redan bokat flyg eller hotell? Då kan du kombinera din bokning av hyrbil med din tidigare bokning för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil på Luleå (LLA-Kallax)?
Du måste vara minst 18 år gammal. Det finns dock några saker att tänka på om du är en ung förare. Till exempel kan du behöva betala en tilläggsavgift, och det kan finnas andra åldersgränser för särskilda typer av fordon, som stadsjeepar eller lyxbilar. Därför är det viktigt att du läser på ordentligt innan du hyr bil på Luleå (LLA-Kallax).
Vad behövs för att hyra bil på Luleå (LLA-Kallax)?
Du behöver vanligtvis ha ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt eget namn när du hämtar ut bilen. Du kan även behöva bevisa att du är försäkrad, om du väljer att inte utnyttja hyrbilsfirmans egen försäkring. Kraven skiljer sig från leverantör till leverantör, så det är en bra idé att granska alla regler i förväg.
Hur mycket kostar den billigaste hyrbilen på Luleå (LLA-Kallax)?
Det lägsta dagliga priset under veckan som gick var bara 1,332 kr, så att hyra en bil på Luleå (LLA-Kallax) behöver verkligen inte tömma kontot. Om du bokar något av våra billiga fordon får du lite mer pengar över till att utforska alla sevärdheter.
Kan man hyra bil i en månad eller längre på Luleå (LLA-Kallax)?
Absolut. Vi har ett omfattande sortiment med allt från små ekonomibilar till lyxiga premiumbilar. Ange dina reseuppgifter på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning och välj ut en fordonstyp du föredrar, så kan vi hjälpa dig att hitta bästa möjliga pris för din hyrbil på Luleå (LLA-Kallax).
Var hittar man en hyrbil på Luleå (LLA-Kallax) om man är under 25?
Varje hyrbilsfirma har sina egna regler och villkor som bestämmer hur gammal du måste vara för att kunna hyra bil. Somliga har åldersgränsen 21 år, medan andra har högre gränser, så om du är under 25 bör du komma ihåg att läsa på ordentligt. Du finner mer information om detta i hyresavtalen från de olika leverantörerna.