Resor till Kiruna 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Erbjudanden på paketresor till Kiruna

Abisko Turiststation STF

Topphotell i Kiruna

Hotell E10
Hotell E10
3 out of 5
Lastvägen 9, Kiruna, 981 38
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 306 kr per natt mellan 8 apr. och 9 apr.
1 306 kr
per natt
8 apr. - 9 apr.
7,6/10 Good! (139 recensioner)
Prisvärt boende
"Prisvärt boende med fantastiskt bra frukost. Trevlig personal och god service."

Recension från 6 feb. 2023

Hotell E10
Camp Ripan
Camp Ripan
3.5 out of 5
Campingvägen 5, Kiruna, 981 35
Priset är 1 539 kr per natt mellan 1 apr. och 2 apr.
1 539 kr
per natt
1 apr. - 2 apr.
8,4/10 Very Good! (769 recensioner)
Mkt bra
"Trevliga camps, mycket vällagad och god mat. Kan rekommendera dagens lunch. Lite synd att alla utflykter/turer är så himla dyra."

Recension från 22 feb. 2023

Camp Ripan
Scandic Kiruna
Scandic Kiruna
4 out of 5
Stadshustorget 11, Kiruna, Norrbotten, 981 38
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 435 kr per natt mellan 9 apr. och 10 apr.
1 435 kr
per natt
9 apr. - 10 apr.
8,6/10 Excellent! (130 recensioner)
"Mycket bra"

Recension från 12 mars 2023

Scandic Kiruna
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Kiruna?
Våra paket kostar från så lite som 2,051 kr och är ett behändigt alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Du kan själv välja hotell, flyg och hyrbil för att skapa en perfekt anpassad semester.
Går det att avboka semesterpaketet till Kiruna om man inte kan resa?
Oavsett om det rör sig om flyget, hotellet eller hyrbilen kan du avboka eller finjustera bokningen. Bokade du ditt semesterpaket till Kiruna under det senaste dygnet? Då kan du eventuellt genomföra ändringarna eller avbokningen helt gratis. Är bokningen äldre än så kan flygbolaget, hotellet eller hyrbilsföretaget ta ut avgifter. Gå till vår kundtjänst för att få mer information. Vi finns här för att hjälpa dig vid varje steg på vägen.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Kiruna?
Ett av de bästa sätten att spara både tid och pengar är att kombinera alla dina bokningar med Expedia. Flyg, boende, hyrbil och rundturer – vi har allt du behöver. Skapa en kombination som uppfyller alla dina önskemål så har du möjlighet att spara förvånansvärt mycket pengar. Vi vet att alla har olika preferenser, så vi erbjuder alternativ från mer än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden över hela världen. Detta gör att du kan skapa ett helt eget semesterpaket till Kiruna.
Var ska man bo i Kiruna?
Välj att ha din bas i händelsernas centrum. Många besökare bokar boende i närheten av populära turistattraktioner, som Kebnekaise, Kiruna gruva eller Kiruna kyrka.
Vilka är de bästa hotellen i Kiruna?
Många av de som tillbringar tid i Kiruna bor i Luossavaara, där Malmfältens Logi & Konferens och Camp Ripan är två inbjudande boenden. Men du kan naturligtvis hitta fler intressanta områden här. Du kan till exempel boka Aurora Camp eller Nordic Borealis House i Centrum.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Kiruna?
Smarta resenärer bokar sin resa så tidigt som möjligt. Vanligtvis kan du kontrollera internationella flygpriser på Expedia upp till ett år innan resan, men oroa dig inte om du inte har bokat i god tid. Ibland går det att få tag i billiga biljetter bara några veckor innan avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Kiruna från Expedia?
Det beror på vilken sorts semester du längtar efter. Semestererbjudanden till Kiruna kan innehålla hotell, flyg och hyrbil, och du kan blanda fritt för att skapa en kombination som lever upp till dina önskemål. Om du vill ha ännu mer rabatt kan du lägga till aktiviteter och upplevelser efter att du har bokat.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Kiruna?
Att boka alla delar av din semester tillsammans är ett budgetvänligt sätt att resa, så boka flyg, bil och hotell i ett smidigt paket. Expedia har inte bara hotell, utan dessutom semesterboenden, lägenheter vid havet och stadslägenheter. Dina alternativ är nästan oändliga.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Kiruna på Expedia?
Absolut. Expedia har tillgång till över 500 flygbolag runtom i världen, så det kan du definitivt göra. Välj bara det flygbolag du vill flyga med och sätt ihop ett paket till Kiruna som passar dina behov.

Populära sevärdheter att besöka