Hyrbil i Kungälv

Sök och jämför från bilföretag i Kungälv

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Kungälv

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Kungälv
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Kungälv per dag?
Hyrbilar i Kungälv kostade så lite som denna vecka. Med så låga priser är det inget som hindrar dig från att ge dig ut på vägarna i Kungälv.
Kan man hyra bil på Göteborg (GOT-Landvetter)?
Hertz och Sixt ligger nära Göteborg (GOT-Landvetter), så du kan snabbt hämta upp ditt fordon och ge dig av.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Kungälv?
Om du behöver ändra dina planer kan du få en full återbetalning på de flesta förskottsbetalade hyrbilsbokningar, så länge du avbokar sex timmar eller mer före upphämtningen. Kontrollera hyrbilspolicyn för säkerhets skull, för det finns några undantag. Du kan hitta mer information i din bokningsbekräftelse, och du kan alltid besöka vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Kungälv?
Med en hyrbil blir det lättare att utforska närområdet. Kungälv är en utmärkt startpunkt, men du kan finna så mycket mer att uppleva i närheten. Fyll din bagagelucka med allt du behöver och ge dig av för att kolla in de här platserna:

  • Du kommer att lägga märke till den unika atmosfären så fort du är framme i Karlstad. Staden ligger omkring 190 kilometer utanför Kungälv och har massor av lockande sevärdheter att utforska, till exempel Sandgrund Lars Lerin museum.
  • En annan ort som uppskattas av turister är Halmstad, omkring 140 kilometer bort. Halmstad Äventyrsland är bara en av flera anledningar till att så många åker hit.
  • Efter allt körande passar det bra med en avkopplande paus i den vackra naturen vid Bjära naturreservat. Området ligger omkring 240 kilometer utanför Kungälv.

Varför ska man hyra bil i Kungälv med Expedia?
Expedia erbjuder fordon för varje tillfälle, från snabba dagsturer till längre bilsemestrar. Du kan välja mellan pålitliga hyrbilsföretag i Kungälv, och med våra exklusiva medlemserbjudanden kan du vara säker på att hitta ett bra pris. Visste du att du kan kombinera dina olika bokningar till en praktisk paketresa? Lägg till flyg eller boende ovanpå din hyrbil så ser du hur mycket du kan spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Kungälv med Expedia?
Med Expedia blir det hur lätt som helst att jämföra priser, erbjudanden och leverantörer samt att hitta recensioner. Kombinera bokningen av hyrbil i Kungälv med din flyg- och hotellbokning för att få ett ännu bättre pris.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Kungälv?
I Kungälv måste du som förare vara minst 18 år för att hyra bil. Unga förare kan även räkna med en tilläggsavgift och andra begränsningar från de flesta hyrbilsfirmor. Tilläggsavgiften täcker den ökade skaderisken, och begränsningarna brukar avse vilka fordonsklasser som är tillgängliga. Mindre erfarna förare kan exempelvis vara tvungna att hålla sig till små eller medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Kungälv?
Du behöver visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Vill du slippa hyrbilsfirmans standardförsäkring? Då behöver du förmodligen även bevisa att du täcks av en egen försäkring. Kraven kan skilja sig från leverantör till leverantör, så kom ihåg att läsa avtalet noga innan du reser.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Kungälv?
Baserat på uppgifter från de senaste sju dagarna hade du kunnat kasta dig ut på vägarna med en egen hyrbil för så lite som om dagen. Det näst lägsta priset per dag som gick att hitta i Kungälv var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Kungälv?
Ja, det finns ingen anledning att boka om din hyrbil halvvägs genom semestern. Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och boka en bil som är din under hela semestern.
Var kan jag hyra en bil i Kungälv om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos de hyrbilsfirmor i Kungälv som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bäst att vara medveten om detta innan du kommer till uthyrningskontoret så att du inte får några överraskningar. Varje uthyrare har sina egna regler för unga förare, så det lönar sig att vara påläst.