Hyrbil i Centrala Göteborg

Sök och jämför från bilföretag i Centrala Göteborg

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Centrala Göteborg?
Om du behöver ändra dina planer kan du få en full återbetalning på merparten av alla hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, så länge du avbokar sex timmar eller mer innan den avtalade upphämtningstiden. Läs igenom hyrbilsreglerna för säkerhets skull, för några undantag finns. Du hittar mer information i din resplan, och du kan även besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Centrala Göteborg?
Vare sig för stora eller för små – våra kompakta bilar är toppvalet för många resenärer Centrala Göteborg. De här bilarna är bränsleeffektiva samt lätta att manövrera och parkera, vilket gör dem perfekta för att ta sig fram i stadstrafik. Ett kompakt fordon erbjuder större utrymme än en ekonomibil, vilket gör det en aning bekvämare att utforska omgivningen. Vill du hellre ha något större? Då kan du kika på vårt urval av större bilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Centrala Göteborg?
Många är överens om att Centrala Göteborg är en av de bästa semesterdestinationerna i området, men du kan även hitta många andra häpnadsväckande platser att uppleva om du hyr en bil och ger dig ut på vägarna. Här följer några tips för dina kommande bilutflykter:

  • Du kommer att lägga märke till den speciella atmosfären så fort du är framme i Helsingborg. Staden ligger cirka 190 kilometer utanför Centrala Göteborg och har ett flertal lockande attraktioner att utforska, som Kärnan.
  • Halmstad, ungefär 130 kilometer bort, kan också locka med massor av roliga stunder. Undrar du var du ska börja? Halmstad Äventyrsland är vårt förstahandsval.
  • Efter all tid i bilen passar det bra med en paus i naturen vid Bjära naturreservat. Området ligger cirka 230 kilometer från Centrala Göteborg.

Varför ska man hyra bil i Centrala Göteborg med Expedia?
Det finns hyrbilsföretag att välja mellan i Centrala Göteborg, så att boka en perfekt hyrbil blir lätt med Expedia. Skapar du ett semesterpaket genom att slå samman bokningen av hyrbil med dina bokningar av hotell och flyg så sparar du ännu mer på resan till Centrala Göteborg. Vare sig du är ute efter en liten och ekonomisk bil eller ett riktigt lyxalternativ kan Expedia ge dig nyckeln till ditt nästa äventyr.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Centrala Göteborg med Expedia?
Med Expedia är det hur lätt som helst att jämföra priser, erbjudanden och leverantörer samt läsa recensioner. Slå ihop bokningen av hyrbil i Centrala Göteborg med din flyg- och hotellbokning för att få ett ännu bättre pris.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Centrala Göteborg?
Förare som är minst 18 år kan ta sig an vägarna i Centrala Göteborg med en hyrbil. Är du under en viss ålder får du nog betala en extra avgift, och ditt val av fordonstyp är i de flesta fall begränsat till små eller medelstora bilmodeller. Du kan även behöva köpa till en särskild försäkring. Glöm inte att alltid fylla i förarens ålder när du bokar hyrbil för att kunna få reda på om det finns några särskilda regler.
Vad behöver man för att hyra bil i Centrala Göteborg?
När du hämtar ut bilen behöver du presentera ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Kolla upp om leverantören har några andra krav innan du bokar, till exempel ett försäkringsintyg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Centrala Göteborg?
De billigaste hyrbilarna i Centrala Göteborg under de senaste sju dagarna kostade endast om dagen. Det näst bästa dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Centrala Göteborg?
Ja. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer som erbjuder långtidsuthyrning för alla typer av bilar. Titta på våra erbjudanden för långtidsuthyrning och utforska varje centimeter av Centrala Göteborg.
Var kan jag hyra en bil i Centrala Göteborg om jag är under 25?
Om du är en ung förare som vill hyra bil i Centrala Göteborg rekommenderar vi att du läser hyrfirmornas policyer. Några hyr ut till förare under 25 och andra gör inte det, och det kan dessutom tillkomma extra avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att undvika otrevliga överraskningar i hyrdisken bör du se till att du är påläst.