Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Los Angeles efter kategori

Toppaktiviteter i Los Angeles

Se alla 35 saker att göra i Los Angeles

Los Angeles: Att göra i storstaden

Följ med till Kaliforniens pärla där det finns fantastiska sevärdheter och spännande saker att göra. Los Angeles nöjesutbud är enormt och du kommer aldrig att få slut på aktiviteter. Los Angeles bjuder inte bara på ett oslagbart klimat trendiga uteställen fin shopping och vidsträckta stränder – här kan du dessutom hitta otaliga barnvänliga saker att göra. I Los Angeles ligger både Disneyland® Legoland® och Universal Studios. Kändisfaktorn är hög och staden präglas av närheten till havet.

Los Angeles – saker att göra

Kulturlivet i staden influeras av de många latinamerikanska invånarna och du som är van att åka på mångfacetterade semestrar har hamnat rätt. Det finns något att göra i Los Angeles för soldyrkare

festprissar och matälskare. Kalifornien är förstås mest känt som centrum för nöjesindustrin och när du är här kan du få en kika in bakom kulisserna på Universal Studios Hollywood och sedan roa dig med åkattraktioner föreställningar och andra sevärdheter. Om du är på jakt efter en konstupplevelse kan du gå vidare till Museum of Contemporary Art. Boka in dig på stadsvandringen LA Getaway Tour om du vill utforska mer av omgivningen. Under den intressanta rundturen får du en känsla av hur det är att bo i änglarnas stad och får bland annat se Hollywood-skylten Rodeo Drive och Venice Beach.

Paris: Aktiviteter för hela familjen

Det finns vissa aktiviteter i Los Angeles som du inte kan resa hem förrän du upplevt särskilt om du är här med familjen. Till att börja med kan du låta sagor bli till verklighet på nöjesparken Disneyland® Resorts. Se dina favoritkaraktärer vandra omkring på gatorna intill nervpirrande åkattraktioner. Missa inte Star Wars™ universum med Star Tours under ditt besök. Sedan kan hela familjen låta fantasin flöda på LEGOLAND® i en färgglad värld fylld av lek äventyr och fantastisk underhållning. Du kan åka karusell äta karamell och fröjdas hela dagen. Här finns dessutom även ett akvarium och en säsongsbetonad vattenpark. Glöm inte att skaffa ett Go Los Angeles-kort för att få gratis inträde på stadens populäraste attraktioner och få information samt insidertips om andra saker att göra i Los Angeles.

Att göra – Los Angeles med omnejd

Du som vill utforska stadens finaste sevärdheter kan med framgång ta en tur med hop on – hop off-buss. På så sätt avverkar du lite större områden med och kan stanna till när du hittar något trevligt att göra. Los Angeles lockar soldyrkande muskelknuttar hippies och kändisar till sina trendiga barer fina restauranger och välansade gräsmattor. När du vill se något nytt är det bara att kliva på den bekväma dubbeldäckaren och åka vidare till Beverly Hills Hollywood eller Santa Monicas palmkantade stränder. Efter din rundtur kan det passa bra att åka tillbaka till hotellet och vila en stund innan du går ut och äter middag kanske på någon mexikansk restaurang eller något klassiskt hamburgerställe. Om du vill utforska klubblivet finns mängder att göra – Los Angeles är som bekant staden som aldrig sover.

Karta

Discover neighborhoods in Los Angeles

Hollywood

Resenärer gillar Hollywood för de populära butikerna, och du kan se mer av Los Angeles om du hoppar på tunnelbanan på Hollywood - Vine Station eller Hollywood - Western Station. Tillbringa lite tid med att kolla in sevärdheter som till exempel Pantages teatre och Capitol Records Tower.

UnderhållningTeatrarOperahus

Los Angeles stadskärna

Resenärer gillar Los Angeles stadskärna för livemusiken, och du kan se mer av Los Angeles om du hoppar på tunnelbanan på Pershing Square Station eller 7th Street - Metro Center Station. Tillbringa lite tid med att kolla in sevärdheter som till exempel Walt Disney Concert Hall och Staples Center.

LivemusikTeatrarUnderhållning

Koreatown

Sätt av lite tid för att kolla in det stora restaurangutbudet i Koreatown. Ägna en stund åt att besöka viktiga sevärdheter som Wiltern Theatre, och kliv på tunnelbanan på Wilshire - Normandie Station eller Wilshire - Western Station om du vill se mer av området.

RestaurangerUnderhållningLivemusik

West Los Angeles

Krogarna, shoppingen och stränderna är några av höjdpunkterna i West Los Angeles. Passa på att besöka Westwood Village eller Westfield Century City när du ändå är i området.

RestaurangerLöpningShopping

Bel Air

De som åker till Bel Air brukar gilla krogarna, och om du känner för att ge dig ut på utforskning kan San Fernando Valley vara värt ett besök.

SkyskraporRomantikLyx

Westwood

Museerna, barerna och konstgallerierna är några av höjdpunkterna i Westwood. Passa på att besöka Westwood Village eller Fowler Museum när du ändå utforskar området.

SportDansBasket