Hyrbil i Madrid

Sök och jämför från bilföretag i Madrid

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Madrid

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Madrid
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Madrid per dag?
Spännande utflykter i Madrid är inom räckhåll när hyrbilspriserna är så låga som om dagen.
Kan man hyra bil på Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas)?
Avis och Budget ligger endast en kort bit från Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas), så efter att du har landat dröjer det inte länge förrän du kan ge dig ut på vägarna.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Madrid?
Beroende på hyrbilsavtalet kan du få en fullständig återbetalning. De allra flesta bokningar som har betalats i förskott erbjuder återbetalning om du avbokar mer än sex timmar innan den planerade upphämtningen. Har du några frågor hittar du säkert svaren i din bokningsbekräftelse, men det går också bra att besöka vår kundtjänstportal när som helst.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Madrid?
Minibilar är den populäraste hyrbilskategorin i Madrid, och de passar utmärkt när avstånden är korta och parkeringsutrymmena är små. Eftersom de dessutom är bränslesnåla kan du också spara pengar medan du glider omkring i stadstrafiken. Men det finns naturligtvis även andra alternativ. Kompakta, mellanstora eller fullstora – vi kan erbjuda allihop.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Madrid?
Det finns massor att göra i Madrid, men om du breddar blicken hittar du ännu fler besöksmål. Med en egen hyrbil kan du upptäcka omgivningen i den ordning du vill. Här kommer några intressanta tips att lägga till i din resplan:

  • Segovia ligger omkring 70 kilometer från Madrid, och när du är i orten borde omtyckta attraktioner som Segoviaakvedukten ligga överst i din lista över saker att se.
  • Toledo, cirka 70 kilometer från Madrid, är också ett populärt resmål. En stor anledning till att folk kommer hit är för att uppleva Katedralen i Toledo, så du borde definitivt inte missa denna sevärdhet när du är här.
  • Cabarceno naturpark ligger omkring 330 kilometer från Madrid och är ett av de vackraste naturområdena i trakten. Här kan du verkligen koppla av och bara njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Madrid med Expedia?
Du kan boka allt som behövs för resan med Expedia, och det inkluderar hyrbilen. Vi ser till att du får bästa möjliga pris från en av våra leverantörer i Madrid. Vare sig du är ute efter flyg och hotell eller hyrbil och aktiviteter kan Expedia presentera exklusiva erbjudanden och fina medlemspriser. Kombinera dina olika bokningar till en paketresa till Madrid, så sparar du ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Madrid?
I Madrid måste du vara 21 år eller äldre för att få hyra bil. Unga förare kan även räkna med extra avgifter och begränsningar från de flesta hyrbilsleverantörer. Avgiften täcker den höjda skaderisken, och begränsningarna brukar avse vilka typer av fordon som erbjuds. Mindre erfarna förare kan exempelvis vara tvungna att hålla sig till kompakta, små eller medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Madrid?
Att hyra bil i Madrid är en enkel match. I normala fall behöver du bara ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. När du har valt den perfekta hyrbilen ska du dock gå igenom hyresavtalet noggrant för att kontrollera att leverantören inte har fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Madrid?
och var det bästa respektive näst bästa priset för en hyrbil i Madrid under den senaste veckan.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Madrid?
Ja, och du hittar din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Fyll bara i dina resdatum så ger vi dig fantastiska alternativ från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Madrid om jag är under 25?
Några företag i Madrid hyr ut till förare under 25 och andra gör det inte. Ålderspolicyer skiljer sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Några hyrbilsfirmor tar en extraavgift för förare mellan 21 och 24. Var noga med att läsa villkoren, så att du vet vad du kan förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Madrid?
Om du vill ha mer information om hyrbilsförsäkringar ska du gå igenom hyrbilsbolagets regler och villkor innan du genomför din bokning.