Hyrbil i Madrid

Sök och jämför från bilföretag i Madrid

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Madrid

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Madrid
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Madrid per dag?
Denna vecka kunde du ha gett dig ut på vägarna med en hyrbil i Madrid från endast .
Kan man hyra bil på Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas)?
Avis och Budget ligger bara en kort bit från Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas), så efter att du har landat dröjer det inte lång tid innan du kan ge dig av med din hyrbil.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Madrid?
Du kan läsa mer om om återbetalningar i vår kundtjänstportal. Vanligtvis har du möjlighet att få en full återbetalning om bokningen avbokas sex timmar eller mer innan du skulle ha hämtat ut bilen. Det är dock en bra idé att läsa igenom hyrbilspolicyn för att se om du omfattas av något undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Madrid?
Minibilar är den minsta typen av bil som du kan hyra, och de är nog även de billigaste. Det är just därför de är så omtyckta av turister i Madrid. Du kommer att häpnas över hur lätt det blir att ta sig fram mellan sevärdheterna i staden. Föredrar du någonting större? Då kan du titta på vårt sortiment med mellanstora och fullstora bilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Madrid?
Det finns gott om saker att göra i Madrid, men om du tittar lite längre bort kan du hitta ännu fler utflyktsmål. Med en egen hyrbil kan du utforska hela det större området i den ordning du vill. Här kommer några spännande tips att inkludera i din resplan:

  • Du kan ta dig till Segoviaakvedukten och många fler lockande sevärdheter i Segovia, runt 70 kilometer från Madrid.
  • Toledo, ungefär 70 kilometer från Madrid, är också ett populärt resmål. En av anledningarna till att resenärer åker hit är för att uppleva Katedralen i Toledo, så se till att inte missa denna sevärdhet när du är i staden.
  • Om du vill spendera en dag i friska luften kan du ta dig till Cabarceno naturpark för en trevlig picknick eller bara för att slappna av en stund. Du bör räkna med en biltur på runt 330 kilometer från Madrid.

Varför ska man hyra bil i Madrid med Expedia?
Det finns många anledningar att boka en hyrbil med Expedia. Vi har olika hyrbilsleverantörer att välja och vraka bland i Madrid, och med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser får du så mycket som möjligt för pengarna. Vill du spara ännu mer? Då är det bara att slå ihop din hyrbil med flyg, boende och aktiviteter för att skapa ett semesterpaket till Madrid. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer sparar du.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Madrid med Expedia?
Med Expedia blir det lätt att jämföra priser från olika leverantörer samt hitta recensioner. Kombinera bokningen av hyrbil i Madrid med din bokning av hotell och flyg för att få ett ännu bättre pris.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Madrid?
Förare som är minst 21 år kan ta sig an vägarna i Madrid med hyrbil. Är du under en viss ålder får du förmodligen betala en extra avgift, och valet av fordonstyp är i många fall begränsat till små eller medelstora bilar. Du kan även behöva betala för en extra försäkring. Glöm inte att alltid ange förarens ålder när du bokar hyrbil för att kunna få reda på om det finns några särskilda regler och villkor.
Vad behöver man för att hyra bil i Madrid?
När du hämtar ut fordonet behöver du presentera ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Kolla upp om hyrbilsleverantören har några fler krav innan du åker, till exempel ett intyg om att du är försäkrad.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Madrid?
Baserat på prisuppgifter från den senaste veckan hade du kunnat ge dig ut på vägarna med en egen hyrbil för bara per dag. Det näst lägsta priset per dag som gick att hitta i Madrid var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Madrid?
Ja, och du kan hitta din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Fyll bara i dina reseuppgifter så ger vi dig enastående erbjudanden från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Madrid om jag är under 25?
Du måste läsa villkoren hos hyrbilsfirmorna i Madrid som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bäst att vara medveten om detta i förväg så att du kan anpassa din budget. Varje hyrbilsföretag har sina egna regler för unga förare, så det lönar sig att göra lite efterforskning.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Madrid?
Hyrbilsförsäkringarna skiljer sig åt beroende på olika faktorer, till exempel hur gammal föraren är och vad det är för typ av fordon. Kom ihåg att gå igenom leverantörens villkor och regler noggrant innan du betalar för bokningen.