Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Nice

Se alla hyrbilar i Nice

Upptäck Nice

Utforska Nice med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!

Boka hyrbil med Expedia i Nice

Hyra bil i Nice

Funderar du på att hyra bil? Det blir inte enklare än med Expedia! Du väljer fritt den bil som passar din plånbok och smak, och självklart är alla bilar fullt utrustade med tillbehör och säkerhetsutrustning. Du vet väl att Expedia även kan hjälpa dig med flyg till Nice? Klicka dig vidare och fynda bland Expedias konkurrenskraftiga priser.

När du har landat i Nice beger du dig till någon av våra partner på ankomstvåningen. De finns i båda terminalerna, och hyrbilen hämtas och lämnas på det nya biluthyrningscentret som ligger nära terminal 2. Det går skyttelbuss dit från ankomsthallen, så det kan inte bli enklare!

Ta bilen till Nices sevärdheter

Landa i Nice och hämta enkelt ut din hyrbil där du smidigt kan stuva in både bagage och familj. Ta dig till hotellet i Nice utan stress och i din egen takt. Snart kan du i lugn och ro strosa runt i gamla stan, besöka marknader och njuta av livet i soliga Nice.

Utforska den franska Rivieran med hyrbil från Expedia

I Nice behöver du inte ha tråkigt. Gör affärsresan smidig med hyrbil från flygplatsen och ät sedan god mat med kollegorna på en av de många utsökta restaurangerna. En promenad längs Promenade des Anglais ger frisk luft och inspiration inför morgondagens möten. Om du reser med vänner slösar ni ingen tid med att lämna flygplatsen. Packa in badkläderna i bilen och bege er mot Nice så snart ni har landat. Lapa sol och studera människorna som söker sig till vattnet. Kanske ser ni någon kändis … När soldyrkaren har fått sitt lystmäte går färden vidare mot Nices kulturella skatter. Besök den ryska kyrkan och finn dig förflyttad till en annan tid och plats. Njut av den vackra arkitekturen innan du strosar vidare bland stadens många smala gränder. Ta dig tid att slappna av och känna stadens puls. Kanske en kaffe på ett mysigt kafé?

Med bilen når du längre

Besök fantastiska museer i Nice, som MAMAC, Musée Matisse och Musée Chagall. Om du älskar konst har du all anledning att älska Nice. Men vänta, det finns fler konstmuseer på Côte d’Azur! Din hyrbil är nyckeln till ännu fler kulturella skatter. Tack vare den kan du och dina konstintresserade vänner fortsätta besöket på Picassomuseet i närliggande Antibes. Varför inte göra härliga dagsutflykter i området? Med en hyrbil från Expedia har du full frihet att forma din semester efter dina egna intressen.

Med hyrbil längs bergsvägarna

Förbered dig på en fantastisk resa och oförglömliga vyer under din resa i Nice. Hyr en bil med vännerna eller din partner och packa in en picknick för en härlig dag av upptäckter. Res längs La Basse Corniche om du vill följa kusten och undvika allt för höga höjder, eller styr hyrbilen mot La Moyenne Corniche. Och glöm för all del inte kameran!