Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Topperbjudanden på hyrbilar i Nice

Se alla hyrbilar i Nice

Boka hyrbil med Expedia i Nice

Hyra bil i Nice

Funderar du på att hyra bil? Det blir inte enklare än med Expedia! Du väljer fritt den bil som passar din plånbok och smak, och självklart är alla bilar fullt utrustade med tillbehör och säkerhetsutrustning. Du vet väl att Expedia även kan hjälpa dig med flyg till Nice? Klicka dig vidare och fynda bland Expedias konkurrenskraftiga priser.

När du har landat i Nice beger du dig till någon av våra partner på ankomstvåningen. De finns i båda terminalerna, och hyrbilen hämtas och lämnas på det nya biluthyrningscentret som ligger nära terminal 2. Det går skyttelbuss dit från ankomsthallen, så det kan inte bli enklare!

Ta bilen till Nices sevärdheter

Landa i Nice och hämta enkelt ut din hyrbil där du smidigt kan stuva in både bagage och familj. Ta dig till hotellet i Nice utan stress och i din egen takt. Snart kan du i lugn och ro strosa runt i gamla stan, besöka marknader och njuta av livet i soliga Nice.

Utforska den franska Rivieran med hyrbil från Expedia

I Nice behöver du inte ha tråkigt. Gör affärsresan smidig med hyrbil från flygplatsen och ät sedan god mat med kollegorna på en av de många utsökta restaurangerna. En promenad längs Promenade des Anglais ger frisk luft och inspiration inför morgondagens möten. Om du reser med vänner slösar ni ingen tid med att lämna flygplatsen. Packa in badkläderna i bilen och bege er mot Nice så snart ni har landat. Lapa sol och studera människorna som söker sig till vattnet. Kanske ser ni någon kändis … När soldyrkaren har fått sitt lystmäte går färden vidare mot Nices kulturella skatter. Besök den ryska kyrkan och finn dig förflyttad till en annan tid och plats. Njut av den vackra arkitekturen innan du strosar vidare bland stadens många smala gränder. Ta dig tid att slappna av och känna stadens puls. Kanske en kaffe på ett mysigt kafé?

Med bilen når du längre

Besök fantastiska museer i Nice, som MAMAC, Musée Matisse och Musée Chagall. Om du älskar konst har du all anledning att älska Nice. Men vänta, det finns fler konstmuseer på Côte d’Azur! Din hyrbil är nyckeln till ännu fler kulturella skatter. Tack vare den kan du och dina konstintresserade vänner fortsätta besöket på Picassomuseet i närliggande Antibes. Varför inte göra härliga dagsutflykter i området? Med en hyrbil från Expedia har du full frihet att forma din semester efter dina egna intressen.

Med hyrbil längs bergsvägarna

Förbered dig på en fantastisk resa och oförglömliga vyer under din resa i Nice. Hyr en bil med vännerna eller din partner och packa in en picknick för en härlig dag av upptäckter. Res längs La Basse Corniche om du vill följa kusten och undvika allt för höga höjder, eller styr hyrbilen mot La Moyenne Corniche. Och glöm för all del inte kameran!

Vanliga frågor om biluthyrning i Nice

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Nice?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Nice 495 kr.

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Nice?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Nice 526 kr.

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Nice?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Nice?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Nice

Utforska Nice med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!