Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Oslo

Hyra bil i Oslo

Upptäck Oslo med omnejd med friheten som en hyrbil erbjuder. Oavsett om du reser långt eller kort för nöje eller i arbetet är det smidigt och praktiskt att boka hyrbil med Expedia. Det finns fantastiska paketresor till Oslo så att du snart kan strosa längs Aker brygge eller njuta av sol och vacker utsikt över fjorden från taket på operahuset. Låt dig inspireras!

Oavsett vilket slags hyralternativ du letar efter har vi något för dig. Du kanske föredrar att lägga reskassan på att upptäcka istället för att resa? Kolla in våra ekonomibilar och boka den som passar dig bäst. Om du hellre önskar att göra hela resan så lyxig som möjlig fixar Expedia självklart även det. Du kan också boka hotell i Oslo.

Enklare blir det inte

Expedia finns här för att göra din resa så smidig som möjligt. Det är enkelt att hyra bil i Oslo, och du lämnar flygplatsen snabbt och lätt och fortsätter vidare mot ditt slutliga resmål. Det är bara att hämta ut bilen, packa in bagaget och rulla iväg. Du är på väg längs E6:an innan du vet ordet av. Om du planerar att resa hem från någon annan plats i Norge är det naturligtvis inga problem. Det finns en mängd hämtnings- och återlämningsställen så att du enkelt hittar det som passar dig bäst. Varför inte även boka en flygresa till Oslo med Expedia?

Frihet på fyra hjul

Glöm tidskraven och stressen som kollektivtrafik kan innebära. Oavsett om du reser med familjen, kompisgänget eller kollegorna kan ni alla slappna av och resa när ni själva är redo. Ditt besök i Norge börjar på ett så lättsamt sätt som möjligt, så slå an tonen för resan redan från start. Vem gillar att stressa? Med hyrbil kan du enkelt göra stopp på vägen helt efter eget tycke och smak. Korta avstickare på spännande småvägar eller längre stopp på större turistattraktioner – allt blir enklare med bil.

Huvudstaden och naturen

Njut av en promenad genom Norges huvudstad. Se var Nobels fredspris delas ut, upptäck vackra parker och ta del av ett rikt nöjesliv. I Oslo kan du låta upptäckarglädjen få fritt spelrum. Du kanske vill ge näring åt din konstnärssjäl? Samla vännerna eller kollegorna och boka en guidad tur på Nasjonalmuseet. Oslo lockar även med ett rikt uteliv, och sommartid finns många välbesökta uteplatser i stadens centrum. Staden erbjuder en mängd olika underhållningsformer, så slappna av och låt dig roas av vår granne i väst. Om du är ute efter naturupplevelser behöver du inte ens lämna centrum! Unna dig en promenad i Frognerparken och hitta din egen favoritstaty bland grönskan. Glöm inte kameran! Du kanske hellre vill lämna storstaden en stund? Inga problem! Norge är känt för sin vackra natur, och den är enkel att nå med din hyrbil. Varför inte packa med en picknick och ta med några goda vänner till något av alla de natursköna områden som finns i närheten?

Gillar du museum?

Du tar dig lätt till närliggande Bygdøy med hyrbilen. Barnen kan kolla på spännande vikingaskepp i Vikingaskipshuset, eller varför inte Thor Heyerdals flotte Kon-Tiki? Eller kanske lockar hisnande polarexpeditioner på Frammuseet? Den historieintresserade kan även fortsätta till Norska Folkemuseet för norsk kultur och historia. Om sjöfart är din passion får du inte missa Oslos sjöfartsmuseum!

Vanliga frågor om biluthyrning i Oslo

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Oslo?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Oslo .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Oslo?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Oslo .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Oslo?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Oslo?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Oslo

Utforska Oslo med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!