Hyrbil i Puerto de la Cruz

Sök och jämför från bilföretag i Puerto de la Cruz

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Puerto de la Cruz

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Puerto de la Cruz
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Puerto de la Cruz per dag?
Ta dig fram utan problem i Puerto de la Cruz. Priserna för en hyrbil började på så lite som denna vecka, och när det är så billigt kan du nog hitta ett passande alternativ.
Kan man hyra bil på Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife North)?
Ja, och du har gott om valmöjligheter. När du väl är framme på Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife North) hittar du biluthyrningen i huvudterminalen. Du kan boka från pålitliga leverantörer som Hertz, AutoReisen eller Europcar, och om du vill ha fler alternativ kan du även titta på alla erbjudanden från Cicar och Avis.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Puerto de la Cruz?
Kontrollera hyrbilsreglerna för att vara säker, men majoriteten av alla bokningar ger dig rätt till en fullständig återbetalning, om du kontaktar oss minst sex timmar innan den planerade upphämtningen. Det förekommer dock vissa undantag. Du kan läsa mer i bokningsbekräftelsen och i vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Puerto de la Cruz?
Boka en hyrbil, hämta upp nycklarna och gör dig redo att ta del av allt vad Puerto de la Cruz har att erbjuda. Men missa inte att även utforska närområdet, där du hittar spännande platser som de här:

  • Du kommer nog att lägga märke till den speciella stämningen så fort du kör in i San Bartolome de Tirajana. Staden ligger runt 110 kilometer från Puerto de la Cruz och har en mängd inbjudande attraktioner att utforska, som Palmitos Park.
  • En annan ort som är omtyckt av semesterfirare är Mogan, ungefär 100 kilometer bort. Playa de los Amadores är bara en av många anledningar till att så många reser hit.
  • Om du känner att du behöver lämna staden en stund bör du åka till Jameos del Agua-grottan, omkring 320 kilometer från Puerto de la Cruz. Här kan du verkligen uppleva den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Puerto de la Cruz med Expedia?
Expedia kan erbjuda fordon för varje tillfälle, från korta dagsresor till längre bilsemestrar. Du kan välja mellan olika leverantörer i Puerto de la Cruz, och med våra exklusiva erbjudanden kan du räkna med att hitta ett bra pris. Visste du att du kan kombinera alla dina bokningar till en praktisk paketresa? Lägg till flyg eller boende ovanpå din hyrbilsbokning så kan du se hur mycket du sparar.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Puerto de la Cruz?
Du som är 21 år eller äldre kan hyra bil i Puerto de la Cruz. Observera att de flesta hyrbilsbolag tar ut en extra avgift om du är under en viss ålder för att täcka den höjda olycksrisken. Unga förare brukar dessutom inte få lov att hyra särskilda fordonsklasser, som premiumbilar och extra stora fordon. Granska hyresvillkoren i förväg för att undvika tråkiga överraskningar senare.
Vad behöver man för att hyra bil i Puerto de la Cruz?
Oftast ska du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn när du hämtar ut nycklarna. Om du inte vill använda hyrbilsfirmans normala försäkring kan du också behöva bevisa att du har en annan försäkring. Kraven skiljer sig mellan de olika leverantörerna, så det är en bra idé att ta reda på vad som gäller i förväg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Puerto de la Cruz?
Baserat på information från den senaste veckan kostar den billigaste hyrbilen i Puerto de la Cruz per dag. Det näst lägsta dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Puerto de la Cruz?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och boka din drömbil. Oavsett om du ska stanna i Puerto de la Cruz eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i Puerto de la Cruz om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos de hyrbilsfirmor i Puerto de la Cruz som du är intresserad av. Om du är under 25 år debiterar några företag extra avgifter, och det är bäst att veta om detta innan du hämtar fordonet så att du inte får några överraskningar. Varje uthyrare har sina policyer för unga förare, så det lönar sig att göra lite efterforskning.