Hyrbil i Teneriffa

Sök och jämför från bilföretag i Teneriffa

;

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

;

Topperbjudanden på hyrbilar i Teneriffa

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Teneriffa
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en hyrbil per dag på Teneriffa?
Att ta dig runt på Teneriffa behöver inte kosta skjortan. Hyrbilspriserna börjar på så lite som per dag, baserat på priserna de senaste sju dagarna.
Kan jag hyra en bil på Teneriffa (TFS-Tenerife del sur)?
På Teneriffa (TFS-Tenerife del sur) finns en mängd alternativ bara en kort resa bort. Hitta ett fordon som passar dig hos Budget, Sixt, Europcar, Ace eller Hertz.
Vad händer om jag måste avboka min bokning av hyrbil på Teneriffa?
Du bör kunna få pengarna tillbaka för din bokning om du avbokar minst sex timmar före upphämtningstiden. Kontrollera dock policyn för alla detaljer. På vår kundtjänstsida kan du också hitta svaren.
Vilka biltyper kan jag hyra på Teneriffa?
Nästan vilken typ du vill! Vi har ett brett utbud av hyrbilskategorier, från bilar i klasserna ekonomi och standard till lyxiga premiumbilar och stadsjeepar. Bilar i miniklassen är små, eleganta och prisvänliga och är den mest bokade biltypen på Teneriffa. Du kan spara stort på bränsle när du kör runt till öns största och bästa sevärdheter, och oroa dig inte över att hitta en parkeringsplats – att smita in på smala parkeringsplatser är en dröm i en mini.
Varför ska man hyra bil på Teneriffa med Expedia?
Expedia gör det lättare att få tag i en hyrbil som passar dig och kan erbjuda alternativ från olika hyrbilsbolag på Teneriffa. Om du dessutom kombinerar din hyrbilsbokning med dina bokningar av flyg och hotell kan du spara pengar på hela din paketresa till Teneriffa. Expedia kan erbjuda nycklarna till ditt nästa semesteräventyr, oavsett om det kommer i form av en praktisk minibil eller ett rymligt premiumfordon.
Hur hittar man de bästa erbjudandena på hyrbilar på Teneriffa med Expedia?
Med lite hjälp från Expedia kan du enkelt hitta ett bra erbjudande på din semesterhyrbil på Teneriffa. Välj fordonstyp och ange lite fler detaljer så kan du jämföra priser från populära hyrbilsfirmor. Varför inte lägga till flyg eller hotell i bokningen? Du kan få extra rabatt om du bygger ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste jag vara för att hyra bil på Teneriffa?
Om du vill hyra bil på Teneriffa måste du vara minst 21 år gammal. Observera att en extra avgift vanligtvis tillkommer för unga hyrestagare och att det kan vara en högre åldersgräns som gäller om du vill hyra en lyxbil eller en stadsjeep. Granska hyrbilsföretagets regler och villkor noggrant innan du genomför bokningen.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil på Teneriffa?
Du behöver ta med dig både ditt körkort och ditt kreditkort vid upphämtningen av bilen. Det kan vara så att du behöver ett försäkringsbevis, om du inte vill köpa till biluthyrarens försäkring. Kraven varierar mellan olika företag, så det är bra att undersöka vad som krävs innan du bokar ett fordon.
Vad är det lägsta priset för en hyrbil på Teneriffa?
Det lägsta priset för att hyra bil på Teneriffa de senaste sju dagarna var per dag. Näst bästa pris var . Det är svårt att slå Expedia när det gäller moderna och pålitliga hyrbilar.
Kan jag hyra en bil på Teneriffa i en hel månad eller längre?
Ja, du kan utforska den magnifika utsikten på Teneriffa i en hel månad eller mer med våra hyrbilar. Fyll helt enkelt i dina resedatum och var du vill hyra bil, så visar vi dig de bästa erbjudandena på långtidsuthyrning av bilar.
Var kan jag hyra bil på Teneriffa om jag är yngre än 25?
Du som är under 25 och letar hyrbil på Teneriffa bör noggrant granska de olika uthyrarnas policyer rörande förarens ålder. Om du hittar en leverantör som hyr ut till yngre förare bör du vara beredd på att ytterligare avgifter kan tillkomma. Det kan även finnas restriktioner som påverkar vilka bilmodeller du kan välja bland. Läs på ordentligt. När du vet vilka kostnader som finns kan du ta ett välinformerat beslut.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil på Teneriffa?
Vill du ha ytterligare information om försäkringar kan du läsa hyrbilsleverantörens regler och villkor innan du genomför din bokning.