Hyrbil i Troja

Sök och jämför från bilföretag i Troja

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Troja

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Troja
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Troja per dag?
Denna vecka var det bästa priset för en hyrbil i Troja 767 kr. Gå igenom vårt omfattande utbud, som sträcker sig från lågprisalternativ till riktiga lyxåk.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Troja?
Inga problem. När du avbokar din förskottsbetalade bokning sex timmar eller mer innan den planerade upphämtningen har du oftast rätt att få en full återbetalning. Det är dock en god idé att läsa hyrbilspolicyn, eftersom det finns en del undantag. Gå till vår kundtjänstportal om du är osäker över något.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Troja?
Du kan välja nästan vad som helst. Vi har ett enormt utbud med allt från standard- och ekonomibilar till lyxiga premiumalternativ och stadsjeepar. Den mest bokade kategorin i Troja är kostnadseffektiva minibilar, som passar utmärkt för kortare turer. Du kan utan besvär ta dig fram i städer, och du behöver inte oroa dig för att hitta en tillräckligt stor parkeringsplats.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Troja?
Med en egen bil blir det lättare att åka på upptäcktsfärder i området. Troja är förstås en bra början, men det finns så mycket mer att uppleva häromkring. Fyll din bagagelucka med allt du behöver och ge dig ut på vägarna för att kolla in de här besöksmålen:

  • Du kommer nog att lägga märke till den särskilda atmosfären så fort du kör in i Plzen. Staden ligger cirka 85 kilometer utanför Troja och har en hel del spännande platser att besöka, såsom Pilsner Urquell-bryggerierna.
  • En annan destination som är omtyckt av besökare är Karlovy Vary, omkring 110 kilometer bort. Elizabeth’s Spa är bara en av många anledningar till att så många reser hit.
  • Efter allt det där körandet kan det sitta fint med en avkopplande paus i den vackra omgivningen vid Praded. Området ligger ungefär 200 kilometer från Troja.

Varför ska man hyra bil i Troja med Expedia?
Med våra exklusiva medlemserbjudanden och vårt breda utbud är det enkelt att hitta den perfekta bilen till ett finfint pris med Expedia. Du kan välja och vraka bland olika leverantörer i Troja, och om du slår ihop din hyrbilsbokning med dina bokningar av hotell och flyg till ett smidigt semesterpaket sparar du dessutom ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Troja med Expedia?
Titta på betygen och recensionerna, välj rätt biltyp och jämför erbjudanden från de främsta varumärkena. Med Expedia blir det lätt att hitta rätt bil för semestern. Kombinera bokningen av hyrbil i Troja med din flyg- eller hotellbokning så kan du ge dig av med mer pengar kvar på kontot.
Vad behöver man för att hyra bil i Troja?
Majoriteten av alla hyrbilsbolag kommer att kräva åtminstone två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du tänker välja bort standardförsäkringen kan du även behöva bevisa att du täcks av en egen försäkring. Granska hyresavtalet noggrant så att du vet vad som behövs när det är dags att hämta ut fordonet.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Troja?
767 kr och 805 kr var det bästa respektive näst bästa hyrbilspriset i Troja under de senaste sju dagarna.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Troja?
Ja, och du kan dessutom hitta din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina resdatum så får du enastående alternativ från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Troja om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra en bil i Troja eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna kategori. Det är en bra idé att gå igenom hyrföretagets villkor för att undvika oförutsedda kostnader vid hyrdisken.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Troja?
Det hela beror på förarens ålder, vilken typ av fordon du har valt och andra faktorer. Kom ihåg att läsa igenom försäkringens regler och villkor noga innan du genomför din bokning.