Resor till Visby 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Topphotell i Visby

Clarion Hotel Wisby
Clarion Hotel Wisby
4 out of 5
Strandgatan 6, Visby
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 209 kr per natt mellan 7 okt. och 8 okt.
1 209 kr
per natt
7 okt. - 8 okt.
8,4/10 Very Good! (1 544 recensioner)
Helt okej!
"Fick ett rymligt rum med en jättefin utsikt mot vattnet. Dessvärre var rummet något smutsigt. Det fanns t.ex. kladd på fönstret och man såg att det fanns damm på lamporna (bl.a.), sedan var det stopp i avloppet till duschen så allt vatten flöt ut och blötte ner allt på golvet. För priset per natt ..."

Recension från 25 aug. 2023

Clarion Hotel Wisby
Best Western Strand Hotel
Best Western Strand Hotel
4 out of 5
Strandgatan 34, Visby
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 959 kr per natt mellan 3 nov. och 4 nov.
959 kr
per natt
3 nov. - 4 nov.
8,4/10 Very Good! (998 recensioner)
Bra service
"Snabb och bra incheckning. Fint rum och sköna sängar."

Recension från 25 aug. 2023

Best Western Strand Hotel
Novi Resort
Novi Resort
4 out of 5
S:t Göransgatan 31, Visby
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 950 kr per natt mellan 24 okt. och 25 okt.
950 kr
per natt
24 okt. - 25 okt.
8,2/10 Very Good! (502 recensioner)
Överlag en bra vistelse
"Bra frukost. Sköna sängar. Bred balkong. Ej bra med glasväggar mellan toalett och sovrum med smal passage. Ingen mörkläggning från toaletten med yttervägg också i glas då blev ljust i sovrummet tidig morgon. Dålig stil av hotell att ta betalt för dygnsparkering av bil då hotellet ligger utanför Visby. ..."

Recension från 24 sep. 2023

Novi Resort
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Visby?
Priserna på semesterresor till Visby börjar på bara . Bäst erbjudanden får du om du slår samman flyg, boende och hyrbil i ett och samma paket.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Visby?
Ett av de enklaste sätten att spara tid och pengar är att slå samman alla dina bokningar med Expedia. Flyg, boende, aktiviteter och rundturer – vi har allt. Skapa en kombination som passar dig och dina önskemål så kan du spara en hel del pengar. Vi förstår att alla inte har samma behov, så vi erbjuder alternativ från mer än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden runtom i världen. Det gör det möjligt för dig att skapa ditt eget unika semesterpaket till Visby.
Var ska man bo i Visby?
Om det är första gången du besöker Visby rekommenderar vi att du väljer ett hotell i Innerstaden. I denna populära stadsdel hittar du många lockande turistattraktioner, till exempel DBW:s botaniska trädgård.
Vilka är de bästa hotellen i Visby?
Clarion Hotel Wisby och Donners Hotell är två uppskattade boenden bland de som besöker Visby, och båda två ligger i Innerstaden. Ett annat trevligt område är East Visby, där du bland annat kan titta närmre på Volontärgatan lägenhetshotell eller Holiday Home in Visby.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Visby?
Om du väljer att boka din flygresa i god tid med Expedia har du en sak mindre att oroa dig över. De flesta flygbolag lägger ut sina flygpriser upp till 12 månader innan avfärd, och det är oftast då det är billigast att boka. Om du råkar vara sent ute dyker billiga flyg ibland upp endast ett par veckor innan avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Visby från Expedia?
Det bestämmer du. Du kan välja mellan ett stort utbud av resepaket till Visby, som innehåller exempelvis hyrbil, flyg och hotell. Alternativt kan du boka ett hotell med ett flyg eller ett flyg och en hyrbil. Efter att du har bokat kan du lägga till fler roliga saker som aktiviteter och rundturer. Förbered dig på att spara mycket pengar oavsett hur din drömsemester i Visby ser ut.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Visby?
Att boka alla komponenter av din semester tillsammans är ett bra sätt att spara pengar, så kombinera bil, flyg och hotell i ett paket. Expedia erbjuder inte bara hotell, utan dessutom semesterbostäder, stugor i bergen och stadslägenheter. Listan är lång.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Visby på Expedia?
Absolut. Expedia har tillgång till över 500 olika flygbolag runtom i världen, så det kan du definitivt göra. Välj det flygbolag du föredrar och sätt ihop ett paket till Visby som uppfyller dina önskemål.
Går det att avboka semesterpaketet till Visby om man inte kan resa?
Om du har bokat ett semesterpaket till Visby kan du avboka eller ändra vissa detaljer, men det kan tillkomma en avgift beroende på dina specifika omständigheter. Det är möjligt att du kan ändra bokningen eller avboka helt utan kostnad, om du har genomfört din bokning inom de senaste 24 timmarna. Har det gått längre tid än så kan flygbolaget, hotellet eller hyrbilsföretaget ta ut avgifter. Besök vår kundtjänst för ytterligare information om vad du kan göra när dina planer plötsligt ändras.

Populära sevärdheter att besöka