Resor till Visby 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Topphotell i Visby

Clarion Hotel Wisby
Clarion Hotel Wisby
4 out of 5
Strandgatan 6, Visby, 621 24
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 023 kr per natt mellan 24 mars och 25 mars
1 023 kr
per natt
24 mars - 25 mars
8,2/10 Very Good! (1 691 recensioner)
"Fick ingen info om vart rummet låg eller vart frukosten serverades. Köpte kaffedrinkar i baren på kvällen...kaffet va kallt men vi fick nya drinkar. Köpte kaffe i receptionen vid lunchtid,personalen tyckte de va konstigt att de inte va varmt för de va ju bryggt på morgonen?? Men det är väldigt mysig ..."

Recension från 30 jan. 2023

Clarion Hotel Wisby
First Hotel Kokoloko
First Hotel Kokoloko
3 out of 5
Söderväg 56, Visby, 621 58
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 805 kr per natt mellan 2 apr. och 3 apr.
805 kr
per natt
2 apr. - 3 apr.
8,8/10 Excellent! (470 recensioner)
Nöjd med Kokoloko!
"Vi har fastnat för hotellet när vi besöker ön. Bra boende med bra personal, service och god frukost."

Recension från 17 jan. 2023

First Hotel Kokoloko
Novi Resort
Novi Resort
4 out of 5
S:t Göransgatan 31, Visby, 62155
Priset är 898 kr per natt mellan 16 apr. och 17 apr.
898 kr
per natt
16 apr. - 17 apr.
8,2/10 Very Good! (410 recensioner)
"Utmärkta bungalows med hög komfort. Städningen missades vid ett tillfälle. Trevligt bemötande i reception. Skulle uppskatta om det fanns kaffebryggare vilket saknades på bägge ställena vi bodde på."

Recension från 13 sep. 2022

Novi Resort
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Visby?
Priserna på semesterresor till Visby börjar på bara . Bäst erbjudanden får du om du slår samman flyg, boende och hyrbil i ett och samma paket.
Går det att avboka semesterpaketet till Visby om man inte kan resa?
Om du har bokat ett semesterpaket till Visby kan du avboka eller ändra vissa detaljer, men det kan tillkomma en avgift beroende på dina specifika omständigheter. Det är möjligt att du kan ändra bokningen eller avboka helt utan kostnad, om du har genomfört din bokning inom de senaste 24 timmarna. Har det gått längre tid än så kan flygbolaget, hotellet eller hyrbilsföretaget ta ut avgifter. Besök vår kundtjänst för ytterligare information om vad du kan göra när dina planer plötsligt ändras.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Visby?
Ett av de enklaste sätten att spara tid och pengar är att slå samman alla dina bokningar med Expedia. Flyg, boende, aktiviteter och rundturer – vi har allt. Skapa en kombination som passar dig och dina önskemål så kan du spara en hel del pengar. Vi förstår att alla inte har samma behov, så vi erbjuder alternativ från mer än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden runtom i världen. Det gör det möjligt för dig att skapa ditt eget unika semesterpaket till Visby.
Var ska man bo i Visby?
Om det är första gången du besöker Visby rekommenderar vi att du väljer ett hotell i Innerstaden. I denna populära stadsdel hittar du många lockande turistattraktioner, till exempel DBW:s botaniska trädgård.
Vilka är de bästa hotellen i Visby?
Clarion Hotel Wisby och Donners Hotell är två uppskattade boenden bland de som besöker Visby, och båda två ligger i Innerstaden. Ett annat trevligt område är East Visby, där du bland annat kan titta närmre på Volontärgatan lägenhetshotell eller Holiday Home in Visby.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Visby?
Om du väljer att boka din flygresa i god tid med Expedia har du en sak mindre att oroa dig över. De flesta flygbolag lägger ut sina flygpriser upp till 12 månader innan avfärd, och det är oftast då det är billigast att boka. Om du råkar vara sent ute dyker billiga flyg ibland upp endast ett par veckor innan avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Visby från Expedia?
Det bestämmer du. Du kan välja mellan ett stort utbud av resepaket till Visby, som innehåller exempelvis hyrbil, flyg och hotell. Alternativt kan du boka ett hotell med ett flyg eller ett flyg och en hyrbil. Efter att du har bokat kan du lägga till fler roliga saker som aktiviteter och rundturer. Förbered dig på att spara mycket pengar oavsett hur din drömsemester i Visby ser ut.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Visby?
Att boka alla komponenter av din semester tillsammans är ett bra sätt att spara pengar, så kombinera bil, flyg och hotell i ett paket. Expedia erbjuder inte bara hotell, utan dessutom semesterbostäder, stugor i bergen och stadslägenheter. Listan är lång.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Visby på Expedia?
Absolut. Expedia har tillgång till över 500 olika flygbolag runtom i världen, så det kan du definitivt göra. Välj det flygbolag du föredrar och sätt ihop ett paket till Visby som uppfyller dina önskemål.

Populära sevärdheter att besöka