Resor till Lake Placid 2022

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Lake Placid och spara

Strandsemester i Lake Placid (med omnejd)

Glöm bort arbetsstressen och låt kropp och själ koppla av på din semester i Lake Placid (med omnejd). Det finns inget som är så uppfriskande som den svalkande havsbrisen och ljudet av de skvalpande vågorna. Planera din resa till Lake Placid (med omnejd) snabbt och enkelt genom att titta närmare på våra semestererbjudanden i Lake Placid (med omnejd). Många turister tycker att det är bäst att boka ett boende på kort avstånd från Wilmington Town Beach, ett lokalt måste, endast 17 kilometer från den centrala delen av staden.

Bra att veta om Lake Placid (med omnejd)

  • Välj ett av våra strandhotell i Lake Placid (med omnejd) för att få uppleva destinationen på bästa sätt. Promenera längs vattnet och skåda en fantastisk soluppgång strax utanför dörren.
  • Lake Placid (med omnejd) har även en mängd bra privata semesterhus. Adirondack Lodge Retreat Secluded Mountain Location och Fawn Ridge Lodge brukar vara populära bland besökare och kan vara värda att undersöka.
  • På vår sida med saker att göra i Lake Placid (med omnejd) kan du hitta förslag på roliga aktiviteter i regionen. Det brukar dock vara svårt att slå äkta insiderkunskap. Bland de 2 500 människor som bor i Lake Placid (med omnejd) finns det säkert någon som glatt kan ge dig några bra tips.
  • Whiteface Mountain, Mirror Lake och Olympic Center är bara ett par av de besöksmål som borde ligga i toppen av din lista över saker att se. Våra semestererbjudanden i Lake Placid (med omnejd) ser till att du har lite mer pengar över till att uppleva området.

Topphotell i Lake Placid

Lake Placid Inn Boutique Hotel
Lake Placid Inn Boutique Hotel
3 out of 5
821 Mirror Lake Drive, Lake Placid, NY, 12946
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 742 kr per natt mellan 1 nov. och 2 nov.
4,6/5 Wonderful! (698 recensioner)
"It was very clean and the location was was great the room was quiet and clean."

Recension från 27 sep. 2022

Crowne Plaza Lake Placid, an IHG Hotel
Crowne Plaza Lake Placid, an IHG Hotel
3.5 out of 5
101 Olympic Dr, Lake Placid, NY, 12946
Full återbetalning
Priset är 1 793 kr per natt mellan 30 okt. och 31 okt.
4,5/5 Wonderful! (1 146 recensioner)
"Nothing we didn’t like. Reasonable restaurant prices, pleasant and helpful staff, well-furnished room."

Recension från 30 sep. 2022

High Peaks Resort
High Peaks Resort
4 out of 5
2384 Saranac Ave, Lake Placid, NY, 12946
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 735 kr per natt mellan 16 okt. och 17 okt.
4,5/5 Wonderful! (1 001 recensioner)
Not located in the resort building.
"Front desk staff was very friendly and attentive. We were offered champagne upon arrival. It wasn’t clear from our reservation (I blame hotels.com, not the hotel) that we would be staying in a separate building from the spa and restaurant and other amenities. While our room did have a beautiful view, ..."

Recension från 26 sep. 2022

Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Lake Placid just nu?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för all information du behöver om resor till Lake Placid. Här har vi samlat information om reserestriktioner, karantänpolicyer och mer.
Vilka är de bästa hotellen i Lake Placid?
När du är ute efter ett boende i Wilmington med utmärkt service och praktiska bekvämligheter är det svårt att besegra Willkommen Hof Bed & Breakfast och The Wilderness Inn. Om du även besöker Saranac Lake kan du ladda batterierna på Saranac Waterfront Lodge eller In the Heart of Saranac Lake! Quick stroll along Lake Flower to Main St!.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Lake Placid?
Det beror på om du föredrar högsäsongen i eller lågsäsongen i . Hur stor din budget är för din resa till Lake Placid spelar också in. I är priset ofta som högst, medan vanligtvis har de prisvärdaste erbjudandena.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Lake Placid?
Det är inte alla flygbolag som anger sina priser långt i förväg, men vanligtvis kan du jämföra internationella flyg på Expedia redan ett år innan resan. Det är då chansen är som störst att finna biljetter till låga priser. Men även om du är ute i sista stund kan turen vara på din sida – ibland kan du hitta billiga biljetter bara några veckor innan du åker.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Lake Placid?
Våra priser är redan låga, men du kan få extra rabatt om du bokar flyg, boende och hyrbil tillsammans. Med en paketresa från Expedia får du tydliga prissättningar och många valmöjligheter.

Populära sevärdheter att besöka