Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Lilla Torg

Ikväll 10 dec - 11 dec
Till helgen 14 dec - 16 dec
Nästa helg 21 dec - 23 dec

Populära hotell nära Lilla Torg

Se alla 473 boenden i Lilla Torg
MJ's
MJ's
4.5 av 5.044 m från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,5/5 (1 260 recensioner)
841 kr per nattför 2 gäster

Jättetrevligt hotell. Men när vi kom var tyvärr personalen lite mer intresserade av att prata om något. Kanske var något viktigt men de kunde sagt välkomna och vänta en minut. Kändes inte så välkomnande. Men sedan var alla väldigt trevliga. Väldigt god mat på kvällen och frukosten var helt underbar. ...

Recension från 18 nov 2018
Hotel Garden
Hotel Garden
4.0 av 5.00,4 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
3,9/5 (4 825 recensioner)
639 kr per nattför 2 gäster

Väldigt serviceinriktad personal i receptionen. Mycket bra frukost. Rummet var inte det modernaste men sängen var väldigt bekväm. Lite lyhört i det rummet jag hade.

Recension från 30 okt 2018
Elite Hotel Adlon Malmo
Elite Hotel Adlon Malmo
4.0 av 5.045 m från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,5/5 (2 229 recensioner)
796 kr per nattför 2 gäster

Det jag kan klaga på är att frukosten inte var vad den brukar. Hård äggröra = äggkaka gjord på färdigblandat. Sunkig och rutten sallad.

Recension från 4 sep 2018
Story Hotel Studio Malmö
Story Hotel Studio Malmö
4.0 av 5.00,8 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,4/5 (936 recensioner)
796 kr per nattför 2 gäster

Bra hotell. fahikhk

Recension från 18 okt 2018
Hotell Astoria
Hotell Astoria
3.0 av 5.00,1 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
3,5/5 (515 recensioner)
544 kr per nattför 2 gäster

Ligger Centralt..Lite lyhört från korridor och hiss

Recension från 5 dec 2018
Rut & Ragnars Vandrarhem
Rut & Ragnars Vandrarhem
2.0 av 5.01,9 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
580 kr per nattför 2 gäster
Elite Hotel Savoy
Elite Hotel Savoy
4.0 av 5.00,3 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,1/5 (2 463 recensioner)
876 kr per nattför 2 gäster

Trevlig personal, speciellt i receptionen. De gav oss flera rum och läge på rummen att välja på. Fick tips om ett nyrenoverat rum, så det tog vi. Frukosten var okej, men tyvärr bara vanligt bryggkaffe. Vilken man ha lyxigare kaffe t ex cappuccino, så kostade det extra. Det fanns endast standardmjölk. ...

Recension från 12 sep 2018
Moment Hotels
Moment Hotels
3.0 av 5.00,3 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,0/5 (1 951 recensioner)
670 kr per nattför 2 gäster

Smart hotell, bra för affärsresenären, ganska enkel men god frukost

Recension från 23 nov 2018
Elite Plaza Hotel Malmö
Elite Plaza Hotel Malmö
4.0 av 5.00,3 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,3/5 (1 140 recensioner)
671 kr per nattför 2 gäster

Ligger mycket centralt för shopping och restauranger.

Recension från 26 nov 2018

Hotell nära Lilla torg: Med ett hotell nära Lilla torg i Malmö bor du nära centrum och sevärdheter som den berömda byggnaden Turning Torso. Du har även nära till restauranger och shopping. Det finns ett stort utbud av hotell i Malmö, så du kan enkelt hitta ett billigt hotell nära Lilla torg om du vill spara dina pengar till annat.

Du kan också boka ett lyxigt fyrstjärnigt hotell om du vill unna dig en övernattning nära Lilla torg som är något utöver det vanliga. Många boenden i området erbjuder bekvämligheter som gratis internetåtkomst, frukost och reception som har öppet dygnet runt, vilket är perfekt för dig som reser med flyg och anländer sent på kvällen eller tidigt på morgonen.

Det finns även billigare hotell och vandrarhem, där du kan bo centralt och bekvämt utan att det kostar skjortan. Dessa boendealternativ erbjuder vanligtvis färre bekvämligheter, men du kan ändå ofta räkna med gratis internetåtkomst och parkering. Flera hotell tillåter husdjur vid förfrågan, men kom ihåg att kontakta hotellet i god tid så att du inte blir besviken när du anländer.

Hotell nära Lilla torg för hela familjen

Du kan enkelt hitta hotell som passar om du reser till Lilla torg med hela familjen. På flera boenden kan du fråga om en extra säng eller spjälsäng till rummet, och en del hotell har egen pool. Ibland kan hotellpersonalen även hjälpa till med att hitta roliga saker att göra i närheten och boka biljetter till olika evenemang eller guidade turer. Malmö har dessutom otaliga aktiviteter för barn i alla åldrar, bland annat teaterpjäser och andra uppträdanden. På vintern kan du gå på julmarknad, och under hela året kan du besöka simhallar och lekplatser.

Skrylle är ett natur- och friluftsområde cirka en halvtimme utanför Malmö. Här finns aktiviteter för barn samt motionsspår för vuxna som vill hålla sig aktiva på resan. Här finns även flera grillplatser som är perfekta för en sommarkväll, men området är fint under hela året. Vissa delar av året pågår jakt här, men det är väl skyltat. Om du vill göra något lite mer aktivt kan du paddla kanot eller hyra cykel och ta dig runt cykellederna i området.

Utforska Malmös historia från ditt hotell vid Lilla torg

Med ett boende nära Lilla torg kan du upptäcka det fina området runt torget med välbevarad arkitektur och många barer där du kan slå dig ner och njuta av atmosfären. På den södra sidan av torget ligger Hedmanska gården, som är en korsvirkeslänga från slutet av 1500-talet, och intill ligger Faxeska huset, som är en vacker gammal byggnad från 1700-talet.

Inom promenadavstånd från ditt boende ligger Teknikens och Sjöfartens hus, där du kan lära dig mer om Malmös och Skånes maritima historia. Du kan också boka en båttur från hamnen i Malmö och se staden från vattnet. Ebbas hus är ett museum i centrala Malmö som består av ett välbevarat hem från tidigt 1900-tal. Interiören ser ut precis som den gjorde för omkring 100 år sedan.