Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Lilla Torg

Ikväll 18 feb. - 19 feb.
Till helgen 22 feb. - 24 feb.
Nästa helg 1 mars - 3 mars

Populära hotell nära Lilla Torg

Se alla 478 boenden i Lilla Torg
MJ's
MJ's
4.5 av 5.044 m från Lilla Torg
4,5/5 (1 321 recensioner)
919 kr per natt för 2 gäster

Jättetrevligt hotell. Men när vi kom var tyvärr personalen lite mer intresserade av att prata om något. Kanske var något viktigt men de kunde sagt välkomna och vänta en minut. Kändes inte så välkomnande. Men sedan var alla väldigt trevliga. Väldigt god mat på kvällen och frukosten var helt underbar. ...

Recension från 18 nov 2018
Hotel Garden
Hotel Garden
4.0 av 5.00,4 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
3,9/5 (4 924 recensioner)
621 kr per natt för 2 gäster

Trevligt och centralt hotell med exemplariskt bemötande vid ankomst. Aningen nedgånget, tyvärr, men i övrigt var faciliteten godkänd. Rummet blev lite för varmt på natten, troligtvis på grund av halvdan ventilation, men utöver det inga som helst problem. Frukosten var fantastisk!

Recension från 28 jan 2019
Mayfair Hotel Tunneln
Mayfair Hotel Tunneln
4.0 av 5.00,3 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,4/5 (3 268 recensioner)
737 kr per natt för 2 gäster

Charmigt hotell med perfekt läge väldigt mysigt i jultider

Recension från 24 dec 2018
Elite Hotel Adlon Malmo
Elite Hotel Adlon Malmo
4.0 av 5.045 m från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,5/5 (2 310 recensioner)
908 kr per natt för 2 gäster

Väldigt trevligt hotell med bekväma rum. Mycket bra frukostbuffé. Dock ett minus att det spelades ganska hög musik från hotellets bar sent på kvällen (efter 23.30 på fredag och 01.00 på lördag). Även ett minus att det inte gick att tända lampan i badrummet utan att tända i hela rummet - varken vi ...

Recension från 19 nov 2018
Story Hotel Studio Malmö
Story Hotel Studio Malmö
4.0 av 5.00,8 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,4/5 (1 058 recensioner)
876 kr per natt för 2 gäster

Bra hotell, härlig utsikt, ok läge. Nära till stationen.

Recension från 9 dec 2018
4 Person Holiday Home in Svedala
4 Person Holiday Home in Svedala
16 km från Lilla Torg
Hämta priser per natt för 2 gäster
Moment Hotels
Moment Hotels
3.0 av 5.00,3 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,0/5 (2 053 recensioner)
643 kr per natt för 2 gäster

”Lagom” hotell, funktionellt och praktiskt. Fantastiskt värde för pengarna

Recension från 22 jan 2019
Hotell Astoria
Hotell Astoria
3.0 av 5.00,1 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
3,5/5 (572 recensioner)
530 kr per natt för 2 gäster

Väldigt bra läge inne på mysiga gamla väster, trevlig personal och trevligt rum

Recension från 23 dec 2018
Elite Plaza Hotel Malmö
Elite Plaza Hotel Malmö
4.0 av 5.00,3 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,3/5 (1 196 recensioner)
836 kr per natt för 2 gäster

Ligger mycket centralt för shopping och restauranger.

Recension från 26 nov 2018

Hotell nära Lilla torg: Med ett hotell nära Lilla torg i Malmö bor du nära centrum och sevärdheter som den berömda byggnaden Turning Torso. Du har även nära till restauranger och shopping. Det finns ett stort utbud av hotell i Malmö, så du kan enkelt hitta ett billigt hotell nära Lilla torg om du vill spara dina pengar till annat.

Du kan också boka ett lyxigt fyrstjärnigt hotell om du vill unna dig en övernattning nära Lilla torg som är något utöver det vanliga. Många boenden i området erbjuder bekvämligheter som gratis internetåtkomst, frukost och reception som har öppet dygnet runt, vilket är perfekt för dig som reser med flyg och anländer sent på kvällen eller tidigt på morgonen.

Det finns även billigare hotell och vandrarhem, där du kan bo centralt och bekvämt utan att det kostar skjortan. Dessa boendealternativ erbjuder vanligtvis färre bekvämligheter, men du kan ändå ofta räkna med gratis internetåtkomst och parkering. Flera hotell tillåter husdjur vid förfrågan, men kom ihåg att kontakta hotellet i god tid så att du inte blir besviken när du anländer.

Hotell nära Lilla torg för hela familjen

Du kan enkelt hitta hotell som passar om du reser till Lilla torg med hela familjen. På flera boenden kan du fråga om en extra säng eller spjälsäng till rummet, och en del hotell har egen pool. Ibland kan hotellpersonalen även hjälpa till med att hitta roliga saker att göra i närheten och boka biljetter till olika evenemang eller guidade turer. Malmö har dessutom otaliga aktiviteter för barn i alla åldrar, bland annat teaterpjäser och andra uppträdanden. På vintern kan du gå på julmarknad, och under hela året kan du besöka simhallar och lekplatser.

Skrylle är ett natur- och friluftsområde cirka en halvtimme utanför Malmö. Här finns aktiviteter för barn samt motionsspår för vuxna som vill hålla sig aktiva på resan. Här finns även flera grillplatser som är perfekta för en sommarkväll, men området är fint under hela året. Vissa delar av året pågår jakt här, men det är väl skyltat. Om du vill göra något lite mer aktivt kan du paddla kanot eller hyra cykel och ta dig runt cykellederna i området.

Utforska Malmös historia från ditt hotell vid Lilla torg

Med ett boende nära Lilla torg kan du upptäcka det fina området runt torget med välbevarad arkitektur och många barer där du kan slå dig ner och njuta av atmosfären. På den södra sidan av torget ligger Hedmanska gården, som är en korsvirkeslänga från slutet av 1500-talet, och intill ligger Faxeska huset, som är en vacker gammal byggnad från 1700-talet.

Inom promenadavstånd från ditt boende ligger Teknikens och Sjöfartens hus, där du kan lära dig mer om Malmös och Skånes maritima historia. Du kan också boka en båttur från hamnen i Malmö och se staden från vattnet. Ebbas hus är ett museum i centrala Malmö som består av ett välbevarat hem från tidigt 1900-tal. Interiören ser ut precis som den gjorde för omkring 100 år sedan.