Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Lilla Torg

Ikväll 24 apr. - 25 apr.
Till helgen 26 apr. - 28 apr.
Nästa helg 3 maj - 5 maj

Populära hotell nära Lilla Torg

Se alla 522 boenden i Lilla Torg

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Elite Hotel Esplanade
Elite Hotel Esplanade
4.0 av 5.045 m från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,5/5 (2 363 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Vänlig personal både i receptionen och restauarangen. Rena och rymliga rum, bästa läget centralt. Helt ok frukost kan bli bättre!

Recension från 4 jan. 2019
Mayfair Hotel Tunneln
Mayfair Hotel Tunneln
4.0 av 5.00,3 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,4/5 (3 371 recensioner)
737 kr per natt för 2 gäster

Centralt och trevlig personal överallt. Gillar frukostmatsalen väldigt mycket

Recension från 15 feb. 2019
Hotel Garden
Hotel Garden
4.0 av 5.00,4 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
3,9/5 (4 990 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Bra familjerum även om det var något slitet och små toaletter. Minus att det var ok att röka på innergården på taket, röken gick rakt in i rummen när vi hade öppet fönster, vilkt var ett måste efter en dusch pga väldigt varmt.

Recension från 22 apr. 2019
Clarion Hotel Malmo Live
Clarion Hotel Malmo Live
4.0 av 5.00,4 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,6/5 (1 569 recensioner)
1 001 kr per natt för 2 gäster

Relatively new building fresh interior. Good bar on the 25th floor. Similar so the restaurant is okay there. Probably the hotel I prefer in Malmo

Recension från 8 apr. 2019
Radisson Blu Hotel, Malmö
Radisson Blu Hotel, Malmö
4.5 av 5.00,6 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,3/5 (3 218 recensioner)
739 kr per natt för 2 gäster

Utmärkt service, trevlig personal. Vi fick lite problem under resan och personalen ställde upp och hjälpte oss med detta. Glömde även saker på hotellet som de hjälpte oss hitta och skickade till oss.

Recension från 18 mars 2019
Best Western Plus Hotel Noble House
Best Western Plus Hotel Noble House
4.0 av 5.00,2 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,2/5 (2 363 recensioner)
679 kr per natt för 2 gäster

Allt var bra förutom att täckena var av något som kändes som billigt syntetmaterial. Det var oskönt och jag blev ganska varm. Anmärkningsvärd sympatiskt är det på Entréplan och rummen för allmänt varande som att läsa och äta. Det finns till och med en lekhörna för barn. Brölloppsmäktig frukost ...

Recension från 19 apr. 2019
Moment Hotels
Moment Hotels
3.0 av 5.00,3 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,0/5 (2 120 recensioner)
581 kr per natt för 2 gäster

Fräscht hotell och rum med det nödvändigaste som man behöver. Trevlig personal. Inte största frukost buffén men helt ok för mig.

Recension från 4 mars 2019
Elite Plaza Hotel Malmö
Elite Plaza Hotel Malmö
4.0 av 5.00,3 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,3/5 (1 241 recensioner)
734 kr per natt för 2 gäster

Gillar läget, personalen och frukosten. Bra samarbete med Bishop så man kan ta en matbit eller något att dricka på kvällen. Bra att man kan hyra garage, då känns det tryggt att få ha bilen inlåst. Personalen är alltid glad och trevlig!

Recension från 31 mars 2019
Best Western Hotel Royal
Best Western Hotel Royal
4.0 av 5.00,3 km från Lilla Torg
Gratis avbokning
4,1/5 (1 199 recensioner)
743 kr per natt för 2 gäster

Hotellet var jätte Fint och. Vacker med alla sina Glas Vasen och dekoration !!!

Recension från 20 apr. 2019

Hotell nära Lilla torg: Med ett hotell nära Lilla torg i Malmö bor du nära centrum och sevärdheter som den berömda byggnaden Turning Torso. Du har även nära till restauranger och shopping. Det finns ett stort utbud av hotell i Malmö, så du kan enkelt hitta ett billigt hotell nära Lilla torg om du vill spara dina pengar till annat.

Du kan också boka ett lyxigt fyrstjärnigt hotell om du vill unna dig en övernattning nära Lilla torg som är något utöver det vanliga. Många boenden i området erbjuder bekvämligheter som gratis internetåtkomst, frukost och reception som har öppet dygnet runt, vilket är perfekt för dig som reser med flyg och anländer sent på kvällen eller tidigt på morgonen.

Det finns även billigare hotell och vandrarhem, där du kan bo centralt och bekvämt utan att det kostar skjortan. Dessa boendealternativ erbjuder vanligtvis färre bekvämligheter, men du kan ändå ofta räkna med gratis internetåtkomst och parkering. Flera hotell tillåter husdjur vid förfrågan, men kom ihåg att kontakta hotellet i god tid så att du inte blir besviken när du anländer.

Hotell nära Lilla torg för hela familjen

Du kan enkelt hitta hotell som passar om du reser till Lilla torg med hela familjen. På flera boenden kan du fråga om en extra säng eller spjälsäng till rummet, och en del hotell har egen pool. Ibland kan hotellpersonalen även hjälpa till med att hitta roliga saker att göra i närheten och boka biljetter till olika evenemang eller guidade turer. Malmö har dessutom otaliga aktiviteter för barn i alla åldrar, bland annat teaterpjäser och andra uppträdanden. På vintern kan du gå på julmarknad, och under hela året kan du besöka simhallar och lekplatser.

Skrylle är ett natur- och friluftsområde cirka en halvtimme utanför Malmö. Här finns aktiviteter för barn samt motionsspår för vuxna som vill hålla sig aktiva på resan. Här finns även flera grillplatser som är perfekta för en sommarkväll, men området är fint under hela året. Vissa delar av året pågår jakt här, men det är väl skyltat. Om du vill göra något lite mer aktivt kan du paddla kanot eller hyra cykel och ta dig runt cykellederna i området.

Utforska Malmös historia från ditt hotell vid Lilla torg

Med ett boende nära Lilla torg kan du upptäcka det fina området runt torget med välbevarad arkitektur och många barer där du kan slå dig ner och njuta av atmosfären. På den södra sidan av torget ligger Hedmanska gården, som är en korsvirkeslänga från slutet av 1500-talet, och intill ligger Faxeska huset, som är en vacker gammal byggnad från 1700-talet.

Inom promenadavstånd från ditt boende ligger Teknikens och Sjöfartens hus, där du kan lära dig mer om Malmös och Skånes maritima historia. Du kan också boka en båttur från hamnen i Malmö och se staden från vattnet. Ebbas hus är ett museum i centrala Malmö som består av ett välbevarat hem från tidigt 1900-tal. Interiören ser ut precis som den gjorde för omkring 100 år sedan.