LilleFrankrike

Image for Lille som visar historisk arkitektur och ett slott

Res till Lille

Romantiska Lille kallar! Upptäck monument, museer, krogar och mycket mer.

Utforska det familjevänliga resmålet Lille: prisbelönta restauranger, shopping, och populära sevärdheter som Gamla börshuset och Lilles stortorg.

Var ska man bo i Lille?

Lille som visar skyltar, shopping och stadsutsikter

Lille Centre Ville

Lille Centre Ville är bland annat känt för konstgallerierna, museerna och de historiska sevärdheterna. Passa på att besöka Musee des Beaux-Arts eller Rihour-torget när du ändå är här, och hoppa på tunnelbanan på Mairie de Lille tunnelbanestation eller Republique Beaux Arts tunnelbanestation för att ta dig runt i staden.

Lille Centre Ville
Gamla Lille, Lille, Frankrike

Gamla Lille

Shoppingen, de historiska sevärdheterna och krogarna är några av höjdpunkterna i Gamla Lille. Passa på att besöka Hospice Comtesse eller Notre Dame de la Treille när du ändå utforskar området.

Gamla Lille
Lille som visar skyltar, shopping och stadsutsikter

Historisk stadsdel

5/5Exceptional!(1 area review)

Överväg att utforska det stora restaurangutbudet i Historisk stadsdel. Om du har tänkt ge dig ut på sightseeing är Rihour-torget en av de främsta sevärdheterna. Hoppa på tunnelbanan på Rihour tunnelbanestation eller Republique Beaux Arts tunnelbanestation om du vill se mer av området.

Historisk stadsdel
Vauban - Wazemmes , Lille, Frankrike

Vauban - Wazemmes

Vauban - Wazemmes är ett resmål som brukar uppskattas för barerna, och du kan hoppa på tunnelbanan på Wazemmes tunnelbanestation eller Gambetta tunnelbanestation för att utforska sevärdheter som Theater Sebastopol.

Vauban - Wazemmes
Wazemmes, Lille, Frankrike

Wazemmes

Wazemmes uppskattas för krogarna och monumenten. Om du har tänkt ägna lite tid åt sightseeing är Theater Sebastopol och Wazemmes inomhusmarknad bra val – du kan hoppa på tunnelbanan på Wazemmes tunnelbanestation eller Gambetta tunnelbanestation för att ta dig runt.

Wazemmes
Vauban Esquermes, Lille, Frankrike

Vauban Esquermes

Lär känna barerna och djurparken i Vauban Esquermes. Passa på att utforska sevärdheter som Citadel de Lille och Zoo Lille – du kan hoppa på tunnelbanan på Port de Lille tunnelbanestation eller Cormontaigne tunnelbanestation för att ta dig runt i staden.

Vauban Esquermes

Topphotell i Lille

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna
Hôtel Barrière Lille
Hôtel Barrière Lille
5 out of 5
777 Bis Pont de Flandres, Lille, Nord-Pas de Calais
1 375 kr
per night
Jan 26 - Jan 27

Detta hotell i lyxstil ligger mitt i Lille, tio minuters promenad från Zénith Arena konserthus, L'Aeronef och Euralille. Henri Matisse-parken ligger 0,8 km härifrån. ...

4.6/5Wonderful! (649 recensioner)
På Alla hjärtats dag med min fru.

"Det var jätte fint alltid är personalen redo att hjälpa till. Rummet fint och städat flera gånger om dagen. Dem hjälper att köra bil in i parkeringen och du får den ut om 5min när du ska ut. men ibland personal (kvinnor bli stressade och glömmer att ta upp bilen)."…"

Recension från 17 feb. 2016

Hôtel Barrière Lille
Novotel Suites Gare Lille Europe
Novotel Suites Gare Lille Europe
4 out of 5
898 kr
per night
Feb 7 - Feb 8

Detta hotell ligger i affärskvarteren, endast 2 km från Gamla börshuset, Lilles stortorg och Musee des Beaux-Arts. Lille Metropole Stadium ligger 4,8 km härifrån. ...

4.3/5Excellent! (1,194 recensioner)

"Mycket ljud"…"

Recension från 2 apr. 2019

Novotel Suites Gare Lille Europe
Mercure Lille Centre Grand Place
Mercure Lille Centre Grand Place
4 out of 5
898 kr
per night
Feb 7 - Feb 8

Detta hotell i Historisk stadsdel ligger nära Operahuset och Gamla börshuset. Rihour-torget och Lilles stortorg ligger också tio minuter härifrån. Lille Flandres ...

4.2/5Very Good! (576 recensioner)

"The hotel is very close to the nice city square."…"

Recension från 22 feb. 2019

Mercure Lille Centre Grand Place

Popular things to do in Lille

Citadel de Lille
Image for Citadel de Lille

Citadel de Lille

Citadel de Lille är en av de sevärdheter du inte får missa på din resa till Lille. I detta promenadvänliga område får du inte missa att besöka butikerna.

Gamla börshuset
Image for Gamla börshuset

Gamla börshuset

Gamla börshuset är en av de sevärdheter du inte får missa på din resa till Lille. Se till att besöka butikerna i detta trendiga område som också är känt för sina restauranger.

Porte de Paris
Image for Porte de Paris

Porte de Paris

Stanna till vid Porte de Paris; en sevärd plats i Lille. I detta trendiga område får du inte missa att besöka butikerna.

Top activities in Lille

Lille City Pass
Image for Lille City Pass

Lille City Pass

263 kr

Upptäck den vackra staden Lille med ett pass som ger dig gratis inträde till fler än 30 museer och populära sevärdheter. Utnyttja gratis obegränsade resor med kollektivtrafiken för att ta dig till och från alla platser.

Other places like Lille

Nantes
Image for Nantes
Nantes
Aix-en-Provence
Image for Aix-en-Provence
Aix-en-Provence
Malmö
Image for Malmö
Malmö
Hannover
Image for Hannover
Hannover