Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Notre Dame

Ikväll 17 dec - 18 dec
Till helgen 21 dec - 23 dec
Nästa helg 28 dec - 30 dec

Populära hotell nära Notre Dame

Se alla 4 729 boenden i Notre Dame
Hotel Royal Saint Michel
Hotel Royal Saint Michel
4.0 av 5.095 m från Notre Dame
Gratis avbokning
4,1/5 (348 recensioner)
1 211 kr per nattför 2 gäster

Fantastiks nära till mysiga restauranger och sevärdigheter. Var där tillsammans med min partner och vi båda tyckte läget samt hotellet var mycket bra. Rummet var litet men hade alla bekvämligheter som vi kunde tyckas behöva. Standarden var okej för att vara Paris.

Recension från 7 maj 2018
Hôtel Saint Jacques
Hôtel Saint Jacques
3.0 av 5.00,5 km från Notre Dame
Gratis avbokning
4,2/5 (384 recensioner)
1 002 kr per nattför 2 gäster

Great location, but mold in the bathroom and every time someone smoked the whole room smelled of cigarettes. Didn’t try the breakfast

Recension från 11 dec 2017
Hotel Atmospheres
Hotel Atmospheres
4.0 av 5.00,5 km från Notre Dame
Gratis avbokning
4,5/5 (1 205 recensioner)
1 354 kr per nattför 2 gäster

Hotellet var fin ock städat. Rummen var tysta men små. Bra läge, nära Metro o bussar. Vi var däremot missnöjda med servicen vid ankomsten - rörig. Receptionisten tog hand om flera personer samtidigt. Ingen fick egen tid. Väldigt oprofessionellt.

Recension från 6 jun 2018
Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris
Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris
4.0 av 5.00,3 km från Notre Dame
4,4/5 (2 283 recensioner)
1 473 kr per nattför 2 gäster

Tyst, lugn miljö, i närheten finns ett torg med bra restauranger.

Recension från 28 apr 2017
Hotel Europe Saint Severin Paris
Hotel Europe Saint Severin Paris
3.0 av 5.079 m från Notre Dame
Gratis avbokning
4,3/5 (853 recensioner)
759 kr per nattför 2 gäster

Väldigt mysigt och fint hotell i fantastiska kvarter. Supertrevlig personal.

Recension från 16 apr 2018
Charmig Lägenhet med Terrass, Bara Några Steg Från Notre-dame
Charmig Lägenhet med Terrass, Bara Några Steg Från Notre-dame
0,2 km från Notre Dame
4,9/5 (54 recensioner)
Hämta priser per nattför 2 gäster

Great experience in this cool Urban sanctuary

Recension från 1 nov 2018
Hotel Duo
Hotel Duo
4.0 av 5.00,5 km från Notre Dame
Gratis avbokning
4,3/5 (461 recensioner)
1 830 kr per nattför 2 gäster

Rent och trevligt hotell med bra service. Läget mycket bra med närhet till det mesta i Paris

Recension från 19 mar 2018
Albe Hôtel Saint-Michel
Albe Hôtel Saint-Michel
3.0 av 5.077 m från Notre Dame
Gratis avbokning
4,4/5 (874 recensioner)
1 215 kr per nattför 2 gäster

Hotel Albe ligger bra till. Nära till tunnelbana, RER, restauranger, Notre Dame med mera. Jag har bott här flera gånger. Rummen är ganska små, men rummen har det jag vill ha. Fungerande AC, säkerhetsskåp, med mera.

Recension från 2 aug 2018
Villa Pantheon
Villa Pantheon
4.0 av 5.00,5 km från Notre Dame
Gratis avbokning
4,3/5 (152 recensioner)
1 133 kr per nattför 2 gäster

Well situated, well kept, value for money but rooms rather small. Rekommended.

Recension från 3 nov 2018

Hotell nära Notre-Dame: Det är inte många kyrkobyggnader i världen som är så välkända som Notre-Dame i Paris, som hyllas både för sin skönhet och för de gripande litterära karaktärerna vars öden utspelade sig här. När du bokar hotell nära Notre-Dame går du i deras fotspår, men du utforskar naturligtvis också det mysiga fjärde arrondissementet, där katedralen ligger.

När du planerar din övernattning nära Notre-Dame väljer du från ett stort utbud av tre- och fyrstjärniga hotell nära Notre-Dame, med frukostservering och gratis wi-fi, och ett lite mindre utbud av en- och tvåstjärniga boenden på lagom promenadavstånd.

Din resa till Notre-Dame börjar förmodligen med ett flyg. Då landar du förmodligen på en av två flygplatser. Om du landar på Paris Charles de Gaulle Airport, fyra mil från Notre-Dame, tar färden till katedralen och ditt hotell 40 minuter med snabbtåget. Om du istället landar på Paris Orly Airport, två mil från Notre-Dame, får du räkna med 45 minuters bilfärd.

Var ska man boka hotell nära Notre-Dame?

Katedralen Notre-Dame ligger i den södra delen av fjärde arrondissementet, ett av Paris centralaste områden, med närhet till många sevärdheter och klassiska Parisvyer och -upplevelser. Här består hotellutbudet framförallt av hemtrevligt inredda trestjärniga hotellrum med frukostservering, gratis wi-fi och inte sällan något extra, som rumsservice. Det finns också ett stort utbud av stilfullt inredda fyrstjärniga hotellrum med tillgång till bar, frukostservering och gratis wi-fi. Dessa lite lyxigare hotell erbjuder oftast någon användbar extratjänst, som lokaltransport eller barnpassning på rummet.

När du söker ett billigt boende nära Notre-Dame tittar du med fördel närmare på femte arrondissementet, strax söder om katedralen och med närhet till populära sevärdheter, som Panthéon och museer. Här finns det ett- och tvåstjärniga hotellutbudet som saknas norrut, med enkla, hemtrevliga rum, frukostservering och wi-fi. Det finns naturligtvis också tre- och fyrstjärniga hotell av samma typ som du finner i fjärde arrondissementet.

Se och göra på hotellweekend nära Notre-Dame

Fjärde arrondissementet lyckas på något sätt vara både livfullt och pittoreskt på en och samma gång. Dagtid strosar du längs Seine och bläddrar i begagnade böcker när du passerar de välkända bokförsäljarna som jobbar utomhus året runt, en tradition som har anor från 1500-talet men som fick sin nuvarande form på mitten av 1800-talet. Nattid dras du istället till neonljusen och de pulserande rytmerna från nattklubbarna i kvarteret Le Marais.

Du besöker naturligtvis katedralen Notre-Dame, ett praktexempel av fransk gotisk arkitektur, och hem till några av den katolska kyrkans viktigaste reliker. Däribland finner du vad som sägs vara Kristi törnekrona, som Jesus ska ha burit vid korsfästelsen. Här finns även en liten del av själva korset på vilket Jesus korsfästes, samt en av spikarna som fäste honom vid korset.

En kort promenad över Seine är allt som krävs för att du ska vara framme vid förintelsemuseet, Mémorial de la Shoah, och stadens gamla judiska kvarter, där du äter Paris kanske bästa falafel efter en runda på museet.