Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Notre-Dame

Ikväll 21 juli - 22 juli
Till helgen 26 juli - 28 juli
Nästa helg 2 aug. - 4 aug.

Populära hotell nära Notre-Dame

Se alla 5 250 boenden i Notre-Dame

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

CitizenM Paris Gare de Lyon
CitizenM Paris Gare de Lyon
4.0 av 5.01.1 km från Notre-Dame
Gratis avbokning
4,5/5 (1528 recensioner)
1 042 kr per natt för 2 gäster

CitizenM ligger absolut perfekt till om du ska resa vidare med tåg från Paris söderut från Gare de Lyon. Vi var på familjeresa på väg till alperna, barnen älskade den moderna inredningen, god, billig frukost (för barnfamilj) och dessutom i samma kvarter som tågstationen så ingen stress för oss på ...

Recension från 15 feb. 2019
Hotel Europe Saint Severin Paris
Hotel Europe Saint Severin Paris
3.0 av 5.079 m från Notre-Dame
Gratis avbokning
4,3/5 (1040 recensioner)
1 042 kr per natt för 2 gäster

Hotellet kunde inte ligga bättre, förvånansvärt tyst och bra säng.

Recension från 24 dec. 2018
Hotel Atmospheres
Hotel Atmospheres
4.0 av 5.00.5 km från Notre-Dame
Gratis avbokning
4,5/5 (1311 recensioner)
1 469 kr per natt för 2 gäster

Perfekt läge med nära avstånd till många sevärdheter, restauranger, floden och mysiga gränder. Litet rum men perfekt med allting man behövde. Härlig AC när det var varma dagar. Ett litet gym, massagesäng och bastu som var väldigt fräscht och modernt. Jag kommer att bo här igen när jag reser till ...

Recension från 1 juli 2019
Hotel Britannique
Hotel Britannique
3.0 av 5.00.5 km från Notre-Dame
Gratis avbokning
4,5/5 (598 recensioner)
1 053 kr per natt för 2 gäster

Bra läge,litet mysigt hotell,perfekt helt enkelt

Recension från 30 nov. 2018
Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris
Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris
4.0 av 5.00.3 km från Notre-Dame
Gratis avbokning
4,4/5 (2312 recensioner)
1 659 kr per natt för 2 gäster

Optimalt läge. Snyggt. Bra sängar. Hjälpsam personal

Recension från 22 juni 2019
Select Hotel - Rive Gauche
Select Hotel - Rive Gauche
4.0 av 5.00.5 km från Notre-Dame
Gratis avbokning
4,3/5 (1965 recensioner)
1 492 kr per natt för 2 gäster

Clean, pretty and the staff was nice. 16€ per person and day for breakfast feels expensive but it is also an effect of the weak currency rate for SEK. Perfect location in a little square.

Recension från 28 apr. 2019
Le Lapin Blanc
Le Lapin Blanc
4.0 av 5.00.5 km från Notre-Dame
Gratis avbokning
4,6/5 (870 recensioner)
1 495 kr per natt för 2 gäster

Very good hotel and friendly staff who upgraded us free to a junior suite as it was our anniversary. Great location and lots of restaurants and cafes.

Recension från 7 maj 2018
Hôtel Excelsior Latin
Hôtel Excelsior Latin
3.0 av 5.00.6 km från Notre-Dame
Gratis avbokning
4,2/5 (349 recensioner)
1 331 kr per natt för 2 gäster

Very nice, but breakfast not up to standard

Recension från 11 dec. 2018
Hotel Trianon Rive Gauche
Hotel Trianon Rive Gauche
4.0 av 5.00.5 km från Notre-Dame
4,0/5 (850 recensioner)
1 246 kr per natt för 2 gäster

Allt perfekt både på och runt hotellet. Att det inte är en 5:a beror på att strykjärn inte finns på rummet. Perfekt för den som jobbar på en ”tråkigare” plats, såsom mässa, men ändå vill ha en Parisupplevelse after work eftersom tunnelbana och tåg ligger runt hörnet och på rätt sida om ...

Recension från 16 feb. 2019
Karta

Hotell nära Notre-Dame: Det är inte många kyrkobyggnader i världen som är så välkända som Notre-Dame i Paris, som hyllas både för sin skönhet och för de gripande litterära karaktärerna vars öden utspelade sig här. När du bokar hotell nära Notre-Dame går du i deras fotspår, men du utforskar naturligtvis också det mysiga fjärde arrondissementet, där katedralen ligger.

När du planerar din övernattning nära Notre-Dame väljer du från ett stort utbud av tre- och fyrstjärniga hotell nära Notre-Dame, med frukostservering och gratis wi-fi, och ett lite mindre utbud av en- och tvåstjärniga boenden på lagom promenadavstånd.

Din resa till Notre-Dame börjar förmodligen med ett flyg. Då landar du förmodligen på en av två flygplatser. Om du landar på Paris Charles de Gaulle Airport, fyra mil från Notre-Dame, tar färden till katedralen och ditt hotell 40 minuter med snabbtåget. Om du istället landar på Paris Orly Airport, två mil från Notre-Dame, får du räkna med 45 minuters bilfärd.

Var ska man boka hotell nära Notre-Dame?

Katedralen Notre-Dame ligger i den södra delen av fjärde arrondissementet, ett av Paris centralaste områden, med närhet till många sevärdheter och klassiska Parisvyer och -upplevelser. Här består hotellutbudet framförallt av hemtrevligt inredda trestjärniga hotellrum med frukostservering, gratis wi-fi och inte sällan något extra, som rumsservice. Det finns också ett stort utbud av stilfullt inredda fyrstjärniga hotellrum med tillgång till bar, frukostservering och gratis wi-fi. Dessa lite lyxigare hotell erbjuder oftast någon användbar extratjänst, som lokaltransport eller barnpassning på rummet.

När du söker ett billigt boende nära Notre-Dame tittar du med fördel närmare på femte arrondissementet, strax söder om katedralen och med närhet till populära sevärdheter, som Panthéon och museer. Här finns det ett- och tvåstjärniga hotellutbudet som saknas norrut, med enkla, hemtrevliga rum, frukostservering och wi-fi. Det finns naturligtvis också tre- och fyrstjärniga hotell av samma typ som du finner i fjärde arrondissementet.

Se och göra på hotellweekend nära Notre-Dame

Fjärde arrondissementet lyckas på något sätt vara både livfullt och pittoreskt på en och samma gång. Dagtid strosar du längs Seine och bläddrar i begagnade böcker när du passerar de välkända bokförsäljarna som jobbar utomhus året runt, en tradition som har anor från 1500-talet men som fick sin nuvarande form på mitten av 1800-talet. Nattid dras du istället till neonljusen och de pulserande rytmerna från nattklubbarna i kvarteret Le Marais.

Du besöker naturligtvis katedralen Notre-Dame, ett praktexempel av fransk gotisk arkitektur, och hem till några av den katolska kyrkans viktigaste reliker. Däribland finner du vad som sägs vara Kristi törnekrona, som Jesus ska ha burit vid korsfästelsen. Här finns även en liten del av själva korset på vilket Jesus korsfästes, samt en av spikarna som fäste honom vid korset.

En kort promenad över Seine är allt som krävs för att du ska vara framme vid förintelsemuseet, Mémorial de la Shoah, och stadens gamla judiska kvarter, där du äter Paris kanske bästa falafel efter en runda på museet.