Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Lunds universitet

Ikväll 16 dec - 17 dec
Till helgen 21 dec - 23 dec
Nästa helg 28 dec - 30 dec

Populära hotell nära Lunds universitet

Se alla 514 boenden i Lunds universitet
Hotel Lundia
Hotel Lundia
4.0 av 5.00,3 km från Lunds universitet
Gratis avbokning
4,2/5 (1 098 recensioner)
1 000 kr per nattför 2 gäster

Mycket bra läge. Mycket fin frukostbuffé. Bodde på tredje våningen - det drog från fönstret.

Recension från 3 dec 2018
Hotel Bishops Arms
Hotel Bishops Arms
3.0 av 5.00,1 km från Lunds universitet
Gratis avbokning
4,2/5 (229 recensioner)
876 kr per nattför 2 gäster

Det gick jättebra att checka in i baren. I gå problem; snabbt och smidigt, trevlig personal. Det var också lätt att se vart man skulle gå för att checka in. Det var jag mest orolig för innan men allt gick så bra.

Recension från 13 sep 2018
Grand Hotel - Lund
Grand Hotel - Lund
4.5 av 5.00,4 km från Lunds universitet
Gratis avbokning
4,3/5 (1 044 recensioner)
1 607 kr per nattför 2 gäster

Mindre vattenläckage från tvättstället på golvet. Frukosten hade jättegoda färskpressade juicer, i övrigt medioker.

Recension från 4 nov 2018
Hotel Concordia
Hotel Concordia
4.0 av 5.00,5 km från Lunds universitet
Gratis avbokning
4,1/5 (950 recensioner)
922 kr per nattför 2 gäster

Hotellet har olika standard på rummen, vilket kan var lite förvillande. Frukosten är bra och personalen hjälpsam och trevlig.

Recension från 12 nov 2018
Forenom Aparthotel Lund
Forenom Aparthotel Lund
3.0 av 5.00,6 km från Lunds universitet
4,5/5 (1 026 recensioner)
857 kr per nattför 2 gäster

Centralt rent och snyggt med en bra frukost. Jag kan rekommendera detta hotell.

Recension från 11 sep 2018
Siems GH
Siems GH
15 km från Lunds universitet
474 kr per nattför 2 gäster
Best Western Plus Hotell Nordic Lund
Best Western Plus Hotell Nordic Lund
3.5 av 5.00,6 km från Lunds universitet
Gratis avbokning
4,6/5 (469 recensioner)
888 kr per nattför 2 gäster

Upplevde frukosten rörig. Logistiken Borde ses över och antalet sittplatser ökas.

Recension från 10 dec 2018
The More Hotel Lund
The More Hotel Lund
3.5 av 5.01,2 km från Lunds universitet
Gratis avbokning
4,5/5 (643 recensioner)
1 067 kr per nattför 2 gäster

Mycket trevligt hotell i gammal miljö.

Recension från 4 sep 2018
Hotell Oskar
Hotell Oskar
3.0 av 5.00,3 km från Lunds universitet
Gratis avbokning
4,3/5 (261 recensioner)
790 kr per nattför 2 gäster

Cosy hotel in the middle of Lund! Very clean room with direct access to a little but cute garden. The breakfast was amazing! Only negative point: our room (that was located in the garden), did not have a window that one can open. If you wanted to get fresh air, you have to leave the room door open. ...

Recension från 4 aug 2018

Hotell nära Lunds universitet: Det finns ett brett urval av hotell nära Lunds universitet, så du kan hitta ett boende som passar din smak och budget utan problem. Du kan vänta dig bekvämligheter som gratis frukost, parkering och internet på de flesta hotell, och många har även egen restaurang eller bar på plats.

Alternativen för övernattning nära Lunds universitet består främst av trestjärniga hotell, men det finns även fyrstjärniga hotell samt ett fåtal vandrarhem för dig som vill hitta billigt boende nära Lunds universitet. Från ditt hotell har du sedan nära till Lunds centrum, där det finns möjlighet till shopping och sightseeing, samt livliga nattklubbar.

Om du vill unna dig en resa till Lunds universitet där du har tillgång till lite av allt möjligt, från shopping till kultur och historiska sevärdheter, kan du boka ett weekendhotell. Det finns flera hotell i området där du hittar lyxiga bekvämligheter som pool, spa eller bastu, vilket gör det enkelt för dig att spendera en romantisk helg på ett hotell nära universitetet.

Boende nära Lunds universitet med familjen

Reser du med barn finns det massor att göra i närheten av ditt boende. Ni kan till exempel besöka äventyrsbadet Högevall eller lekplatsen i stadsparken. Historiska museet har flera utställningar som passar både barn och vuxna. Här finns exempelvis utställningar om dinosaurier samt fynd från sten- och bronsåldern. Efteråt kan ni slå er ned på caféet och ta en fikapaus.

Det går även bra att promenera till centrum för att se dig omkring. Du har nära till sevärdheter som Lunds imponerande domkyrka och den botaniska trädgården, som är otroligt vacker under sommaren då den blomstrar med otaliga blommor och växter.

Hotell nära Lunds universitet för dig som reser med jobbet

Det finns gott om boendealternativ som passar dig som reser med jobbet, där du hittar bekvämligheter som mötes- och konferensrum samt reception som har öppet dygnet runt. Behöver du transport till eller från flygplatsen kan hotellet ofta bistå med det, så kontakta dem innan din avresa om du anländer med flyg till Malmö eller Köpenhamn. En del hotell erbjuder gratis parkering för sina gäster, så du kan också ta egen transport eller hyrbil till ditt boende. Med egen bil kan du enkelt utforska området runt Lund och resten av Skåne.

Att göra nära ditt hotell vid Lunds universitet

För en intressant och lärorik upplevelse i Lund kan du besöka Livets museum i centrum. Med hjälp av de interaktiva utställningarna kan du lära dig mer om modern medicin och dess historia, samt hur den mänskliga kroppen fungerar. Det finns utställningar för både vuxna och barn. Vattenhallen Science Center är också ett spännande museum för dig som gillar informativa utställningar där du kan lära dig något nytt på ett underhållande sätt. Här kan du experimentera och lära dig mer om grundläggande naturvetenskap och kemi. Om du föredrar att se dig omkring i vacker natur kan du hitta flera naturreservat nära Lund att utforska.