Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Lunds universitet

Ikväll 22 maj - 23 maj
Till helgen 24 maj - 26 maj
Nästa helg 31 maj - 2 juni

Populära hotell nära Lunds universitet

Se alla 562 boenden i Lunds universitet

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Winstrup Hostel
Winstrup Hostel
2.0 av 5.00,2 km från Lunds universitet
4,1/5 (62 recensioner)
1 295 kr per natt för 2 gäster

Mycket välordnade system, lätt att checka in och finna sig till rätta! Härligt med en kojplats där man inte stör andra med lampljus, och dessutom kan ladda sin telefon!!

Recension från 23 jan. 2019
Hotel Bishops Arms
Hotel Bishops Arms
3.0 av 5.00,1 km från Lunds universitet
Gratis avbokning
4,2/5 (278 recensioner)
1 035 kr per natt för 2 gäster

Har ingenting att klaga på centralt o bra service

Recension från 11 feb. 2019
Hotell Oskar
Hotell Oskar
3.0 av 5.00,3 km från Lunds universitet
Gratis avbokning
4,3/5 (284 recensioner)
1 150 kr per natt för 2 gäster

Rent och frächt, mycket centralt. Självcheckin och frukost på närbelägen restaurang. Snabbt Wifi, skön säng. Klart prisvärt!

Recension från 16 feb. 2019
Grand Hotel - Lund
Grand Hotel - Lund
4.5 av 5.00,4 km från Lunds universitet
Gratis avbokning
4,3/5 (1 100 recensioner)
1 753 kr per natt för 2 gäster

Alltid härligt att bo på Grand i Lund. Extra högt betyg på den fantastiska frukosten

Recension från 19 feb. 2019
Magles Smiley Inn
Magles Smiley Inn
3.0 av 5.00,5 km från Lunds universitet
4,4/5 (85 recensioner)
1 095 kr per natt för 2 gäster

It is a small hotel with funny, original rooms situated in the city centre. Easy to find, easy to get in after having received an email with the entry code. I stayed in the 'yellow room', and indeed that colour dominated. Funny shower. Nice owner and basic but good breakfast.

Recension från 9 dec. 2018
Hotel Concordia
Hotel Concordia
4.0 av 5.00,5 km från Lunds universitet
Gratis avbokning
4,1/5 (1 002 recensioner)
1 209 kr per natt för 2 gäster

Bra och hjälpsam, trevlig personal. Bra läge på hotellet, nära till centrum och centralstationen. Mysiga rum. Vad jag inte gillade var att minibaren inte fungerade, vattnet försvann vid ett tillfälle och sängen var inte riktigt den bekvämaste. Men i stort gillar jag hotellet och kommer att boka där ...

Recension från 23 mars 2019
Forenom Aparthotel Lund
Forenom Aparthotel Lund
3.0 av 5.00,6 km från Lunds universitet
4,5/5 (1 070 recensioner)
1 422 kr per natt för 2 gäster

Väldigt dåligt tryck i duscharna

Recension från 18 feb. 2019
Best Western Plus Hotell Nordic Lund
Best Western Plus Hotell Nordic Lund
3.5 av 5.00,6 km från Lunds universitet
Gratis avbokning
4,6/5 (540 recensioner)
1 145 kr per natt för 2 gäster

Bra läge nära centrum, rena och moderna rum och en helt fantastiskt god frukostbuffé.

Recension från 24 apr. 2019
Novilla
Novilla
3.5 av 5.00,6 km från Lunds universitet
3,5/5 (2 recensioner)
1 750 kr per natt för 2 gäster

Trevliga rum

Recension från 14 sep. 2018
Karta

Hotell nära Lunds universitet: Det finns ett brett urval av hotell nära Lunds universitet, så du kan hitta ett boende som passar din smak och budget utan problem. Du kan vänta dig bekvämligheter som gratis frukost, parkering och internet på de flesta hotell, och många har även egen restaurang eller bar på plats.

Alternativen för övernattning nära Lunds universitet består främst av trestjärniga hotell, men det finns även fyrstjärniga hotell samt ett fåtal vandrarhem för dig som vill hitta billigt boende nära Lunds universitet. Från ditt hotell har du sedan nära till Lunds centrum, där det finns möjlighet till shopping och sightseeing, samt livliga nattklubbar.

Om du vill unna dig en resa till Lunds universitet där du har tillgång till lite av allt möjligt, från shopping till kultur och historiska sevärdheter, kan du boka ett weekendhotell. Det finns flera hotell i området där du hittar lyxiga bekvämligheter som pool, spa eller bastu, vilket gör det enkelt för dig att spendera en romantisk helg på ett hotell nära universitetet.

Boende nära Lunds universitet med familjen

Reser du med barn finns det massor att göra i närheten av ditt boende. Ni kan till exempel besöka äventyrsbadet Högevall eller lekplatsen i stadsparken. Historiska museet har flera utställningar som passar både barn och vuxna. Här finns exempelvis utställningar om dinosaurier samt fynd från sten- och bronsåldern. Efteråt kan ni slå er ned på caféet och ta en fikapaus.

Det går även bra att promenera till centrum för att se dig omkring. Du har nära till sevärdheter som Lunds imponerande domkyrka och den botaniska trädgården, som är otroligt vacker under sommaren då den blomstrar med otaliga blommor och växter.

Hotell nära Lunds universitet för dig som reser med jobbet

Det finns gott om boendealternativ som passar dig som reser med jobbet, där du hittar bekvämligheter som mötes- och konferensrum samt reception som har öppet dygnet runt. Behöver du transport till eller från flygplatsen kan hotellet ofta bistå med det, så kontakta dem innan din avresa om du anländer med flyg till Malmö eller Köpenhamn. En del hotell erbjuder gratis parkering för sina gäster, så du kan också ta egen transport eller hyrbil till ditt boende. Med egen bil kan du enkelt utforska området runt Lund och resten av Skåne.

Att göra nära ditt hotell vid Lunds universitet

För en intressant och lärorik upplevelse i Lund kan du besöka Livets museum i centrum. Med hjälp av de interaktiva utställningarna kan du lära dig mer om modern medicin och dess historia, samt hur den mänskliga kroppen fungerar. Det finns utställningar för både vuxna och barn. Vattenhallen Science Center är också ett spännande museum för dig som gillar informativa utställningar där du kan lära dig något nytt på ett underhållande sätt. Här kan du experimentera och lära dig mer om grundläggande naturvetenskap och kemi. Om du föredrar att se dig omkring i vacker natur kan du hitta flera naturreservat nära Lund att utforska.