Hotell nära Picasso-museet

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Picasso-museet

Sök efter hotell i Picasso-museet på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Picasso-museet genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Picasso-museet
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Picasso-museet som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Picasso-museet eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Picasso-museet
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Picasso-museet – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt Picasso-museet?
Picasso-museet ligger i ett historiskt område i Barcelona, som är känt för sin arkitektur och sin konst. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 1385 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.
Vilket är det bästa boendet nära Picasso-museet?
Enligt uppgifter från våra resenärer är H10 Montcada Boutique Hotel ett av de bästa boendena nära Picasso-museet, och detta hotell med 3 stjärnor erbjuder 2 barer och en restaurang. Arc la Rambla och Hotel Continental Barcelona är två andra bra alternativ inte långt bort.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i Picasso-museet?
Ja! De flesta hotellrumsbokningar är fullt återbetalningsbara om du avbokar före boendets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före planerad ankomst. Om du har en bokning som inte är återbetalningsbar är det möjligt att du fortfarande kan avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar efter att du bokade. Lägg till dina datum, klicka på “Sök” och använd sedan filteralternativet “gratis avbokning” för att se topperbjudanden i Picasso-museet.
Vad finns det att se och göra nära Picasso-museet?
Utforska de lärorika samlingarna på Sagrada Familia, Poble Espanyol och Maritimes Museum. Barcelonas katedral, Plaça de Catalunya och Casa Batllo är några av de främsta sevärdheterna. Den teaterintresserade kan se föreställningar på Palau de la Musica Catalana, Gran Teatre del Liceu och Teatre Tívoli.
Hur tar man sig till Picasso-museet?
Med så många transportalternativ blir det busenkelt att se området kring Picasso-museet. Bege dig mot Barceloneta Station när du vill ta tunnelbanan. Om du vill upptäcka mer i närområdet kan du hoppa på tåget på Barcelona Franca Station eller França station.

De senaste recensionerna av våra hotell i Picasso-museet