Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Sagrada Familia

Ikväll 16 dec - 17 dec
Till helgen 21 dec - 23 dec
Nästa helg 28 dec - 30 dec

Populära hotell nära Sagrada Familia

Se alla 2 809 boenden i Sagrada Familia
Sensation Sagrada Familia
Sensation Sagrada Familia
4.0 av 5.00,2 km från Sagrada Familia
4,6/5 (618 recensioner)
Hämta priser per nattför 2 gäster

Allt var toppen bra. Det som drar ner betyget lite var dels att poolen var liten och dels att det var många ungdomar på hotellet.

Recension från 4 jul 2018
Hotel Sagrada Familia
Hotel Sagrada Familia
3.0 av 5.00,3 km från Sagrada Familia
4,0/5 (1 066 recensioner)
421 kr per nattför 2 gäster

Jätte nära La Sagrada Familia och lätt att ta sig till centrum

Recension från 2 sep 2018
Sagrada Familia Apartments
Sagrada Familia Apartments
3.0 av 5.00,2 km från Sagrada Familia
4,0/5 (5 recensioner)
Hämta priser per nattför 2 gäster

buona l'ampiezza dell'appartamento carenza di mensole in bagno

Recension från 13 nov 2018
Hotel EuroPark
Hotel EuroPark
3.0 av 5.00,9 km från Sagrada Familia
Gratis avbokning
4,5/5 (2 090 recensioner)
581 kr per nattför 2 gäster

Första natten upptäkte jag att det var jobbigt att sova p.g.a. hög ljud från bilar då bad jag personalen att bytta mitt rum. Han var snäll och gjorde det och jag bemötas väll. Men dessvärre de andra personalen på receptionen var sura. Bara den kvinna och mannen på första kvällen var snälla.

Recension från 4 dec 2018
Ayre Hotel Rosellon
Ayre Hotel Rosellon
4.0 av 5.00,2 km från Sagrada Familia
Gratis avbokning
4,3/5 (1 418 recensioner)
708 kr per nattför 2 gäster

Hotellet trycker på att dem har en terrass på taket med bra utsikt. Utsikten var trevlig men terrassen var ofta bokad. VI bodde där i 4 nätter och dem första 2 nätterna var terrassen bokad från kl 20. sista natten var den bokad halva kvällen. Jag känner att om man visar terrassen som ett av sina ...

Recension från 26 jun 2018
Apartament Gaudi Barcelona Rentals
Apartament Gaudi Barcelona Rentals
3.5 av 5.00,2 km från Sagrada Familia
Hämta priser per nattför 2 gäster
Boutique Hostemplo Sagrada Familia
Boutique Hostemplo Sagrada Familia
3.0 av 5.00,3 km från Sagrada Familia
Gratis avbokning
4,5/5 (72 recensioner)
496 kr per nattför 2 gäster

Location, size of room, reception staff, breakfast.

Recension från 14 dec 2018
Eric Vökel Boutique Apartments Bcn Suites
Eric Vökel Boutique Apartments Bcn Suites
4.0 av 5.00,5 km från Sagrada Familia
4,5/5 (128 recensioner)
661 kr per nattför 2 gäster

Bra beläget lgh-hotell med fräscha lgh och majoritet med balkong/terass. Rekommenderas!

Recension från 6 jun 2017
SSG Sagrada Familia Apartments
SSG Sagrada Familia Apartments
3.0 av 5.00,1 km från Sagrada Familia
Gratis avbokning
3,7/5 (95 recensioner)
551 kr per nattför 2 gäster

We were provided with a wrong key which we picked up from the postbox, of course we could not open the apartment. We call their hotline, waited for 2 hours before they resolved the problem by putting us to another apartment. Next day, we were asked to go to their management office (had to travel ...

Recension från 9 aug 2016

Hotell nära Sagrada Familia: Du som kommer till Barcelona vet säkert redan om att här döljer sig fantastisk arkitektur. Antonio Gaudís sagolika byggnader kantar många av stadens gator, och ett av hans häftigaste verk är förstås Sagrada Familia. Hotell som ligger i närheten passar därför alla som vill koppla av i ett mysigt område, bo fint i närheten av den nygotiska kyrkan, och helt enkelt följa slutfasen på detta storslagna byggnadsarbete. Låter det som något för dig är det bara att boka ett flyg. Till Sagrada Familia kommer många resenärer som fascineras av den lite egendomliga kyrkan som först började konstrueras redan 1882.

Hotellvistelse nära Sagrada Familia

När du bokat en resa är det dags att börja planera semestern i detalj. Efter landning i Barcelona kan du till exempel överväga om du vill hyra bil. Vid Sagrada Familia finns visserligen utmärkt kollektivtrafik, men egen bil passar alla som vill åka på upptäcktsfärd en bit utanför stadskärnan. Det är underbart att susa iväg till naturskyddsområdet och berget Montserrat, eller kanske åka till Montjuïc och vandra. Eller varför inte köra till någon närliggande stad, så som Girona, Sitges eller Tarragona? Låter det flängigt finns förstås mängder av attraktioner närmare ditt hotell vid Sagrada Familia, särskilt för dig som älskar modern byggnadskonst.

Checka in vid Sagrada Familia

Väl incheckad och utvilad är det dags att se vad som finns att göra i närområdet. Strosa iväg från hotellet vid Sagrada Familia och kasta ett öga på kyrkan som så länge har fått världen att häpna. Sagrada Familia kan mycket väl se lite annorlunda ut idag jämfört med när du var här senast, eftersom byggnadsarbetet ännu pågår. Det är spännande att ta en guidad rundtur för att lära dig mer, men undvik souveniraffärerna om du vill slippa turistströmmarna. Sedan kan du promenera till Gràcia, ett område som på 1800-talet var separat från Barcelona. Här döljer sig vackra kyrkor och trevliga butiker. Gå vidare till Passeig de Sant Joan och slå dig ner på kafé intill den breda boulevarden. Missa inte heller det fantastiska sjukhuset Sant Pau om du älskar arkitektur i art nouveau-stil.

Övernattning vid Sagrada Familia

Vad gäller boende är det bara fantasin som sätter gränser, samt möjligen din reskassa. Det finns gott om olika alternativ. Hotell nära Sagrada Familia håller hög standard till ett relativt billigt pris, med tanke på att kyrkan är en så unik sevärdhet. Staden är kompakt och det går snabbt att åka tunnelbana till stranden omkring Barceloneta. Välj bland lägenhetshotell, B&B eller 3-stjärnigt hotell vid Sagrada Familia, så får du tillgång till alla enklare bekvämligheter. Vill du lyxa till det lite är det värt att leta boende på eller omkring Passeig de Gràcia, någonstans mellan Avinguda Diagonal och Plaça de Catalunya. Väljer du ett 5-stjärnigt lyxhotell nära Sagrada Familia är det troligt att du får tillgång till utomhuspool, takterrass och kanske även fullständigt spa.