Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Sagrada Familia

Ikväll 17 feb. - 18 feb.
Till helgen 22 feb. - 24 feb.
Nästa helg 1 mars - 3 mars

Populära hotell nära Sagrada Familia

Se alla 2 998 boenden i Sagrada Familia
Hotel Barcelona 1882
Hotel Barcelona 1882
4.0 av 5.00,4 km från Sagrada Familia
4,9/5 (16 recensioner)
1 066 kr per natt för 2 gäster

Great stay, particularly like the fact they offer free bikes to ride around the city on. drinks are cheap in the hotel too compared to other bars. only dislike was the toilet in the bedroom not very private

Recension från 16 feb 2019
Hotel Sagrada Familia
Hotel Sagrada Familia
3.0 av 5.00,3 km från Sagrada Familia
Gratis avbokning
4,0/5 (1 119 recensioner)
620 kr per natt för 2 gäster

Fint hotell, rent och fräsht, kändes tryggt och bra. Mysig personal.

Recension från 24 jan 2019
Happy People Sagrada Familia Gaudi
Happy People Sagrada Familia Gaudi
3.5 av 5.00,2 km från Sagrada Familia
1 017 kr per natt för 2 gäster
Sagrada Familia Apartments
Sagrada Familia Apartments
3.0 av 5.00,2 km från Sagrada Familia
4,0/5 (11 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

This apartment is in a fabulous location if you want to stay close to the Sagrada Família with easy access to the metro. The interior looks just like the photo on the website - simple yet elegant - and clean. Safe and secure with lift to upper floors. The only slightly negative aspect is that the ...

Recension från 4 jan 2019
Sensation Sagrada Familia
Sensation Sagrada Familia
4.0 av 5.00,2 km från Sagrada Familia
4,6/5 (645 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Allt var toppen bra. Det som drar ner betyget lite var dels att poolen var liten och dels att det var många ungdomar på hotellet.

Recension från 4 jul 2018
R4D Apartment in front Sagrada Familia Provenza
R4D Apartment in front Sagrada Familia Provenza
3.5 av 5.083 m från Sagrada Familia
Hämta priser per natt för 2 gäster
Eric Vökel Boutique Apartments Bcn Suites
Eric Vökel Boutique Apartments Bcn Suites
4.0 av 5.00,5 km från Sagrada Familia
4,5/5 (136 recensioner)
936 kr per natt för 2 gäster

Bra beläget lgh-hotell med fräscha lgh och majoritet med balkong/terass. Rekommenderas!

Recension från 6 jun 2017
Catalonia Sagrada Familia
Catalonia Sagrada Familia
3.0 av 5.00,2 km från Sagrada Familia
3,8/5 (431 recensioner)
573 kr per natt för 2 gäster

Trevligt hotell där det är enkelt att ta sig med tunnelbana, spårvagn o buss till hela barcelona. Trevlig personal, rena rum, sköna sängar och mycket bra frukost. Nackdelen är att det var lyhört, väldigt lite sol vid poolen och att toalett-"dörren" endast var en skiva frostat glas. Men överlag ett ...

Recension från 7 aug 2018
Eurostars Monumental
Eurostars Monumental
4.0 av 5.00,6 km från Sagrada Familia
4,0/5 (494 recensioner)
651 kr per natt för 2 gäster

Rummet är mycket mindre än på bilden vid bokning. Sängen och kuddarna var helt fantastiska. Frukosten var bra, men kaffet är godare på ett café.

Recension från 27 aug 2018

Hotell nära Sagrada Familia: Du som kommer till Barcelona vet säkert redan om att här döljer sig fantastisk arkitektur. Antonio Gaudís sagolika byggnader kantar många av stadens gator, och ett av hans häftigaste verk är förstås Sagrada Familia. Hotell som ligger i närheten passar därför alla som vill koppla av i ett mysigt område, bo fint i närheten av den nygotiska kyrkan, och helt enkelt följa slutfasen på detta storslagna byggnadsarbete. Låter det som något för dig är det bara att boka ett flyg. Till Sagrada Familia kommer många resenärer som fascineras av den lite egendomliga kyrkan som först började konstrueras redan 1882.

Hotellvistelse nära Sagrada Familia

När du bokat en resa är det dags att börja planera semestern i detalj. Efter landning i Barcelona kan du till exempel överväga om du vill hyra bil. Vid Sagrada Familia finns visserligen utmärkt kollektivtrafik, men egen bil passar alla som vill åka på upptäcktsfärd en bit utanför stadskärnan. Det är underbart att susa iväg till naturskyddsområdet och berget Montserrat, eller kanske åka till Montjuïc och vandra. Eller varför inte köra till någon närliggande stad, så som Girona, Sitges eller Tarragona? Låter det flängigt finns förstås mängder av attraktioner närmare ditt hotell vid Sagrada Familia, särskilt för dig som älskar modern byggnadskonst.

Checka in vid Sagrada Familia

Väl incheckad och utvilad är det dags att se vad som finns att göra i närområdet. Strosa iväg från hotellet vid Sagrada Familia och kasta ett öga på kyrkan som så länge har fått världen att häpna. Sagrada Familia kan mycket väl se lite annorlunda ut idag jämfört med när du var här senast, eftersom byggnadsarbetet ännu pågår. Det är spännande att ta en guidad rundtur för att lära dig mer, men undvik souveniraffärerna om du vill slippa turistströmmarna. Sedan kan du promenera till Gràcia, ett område som på 1800-talet var separat från Barcelona. Här döljer sig vackra kyrkor och trevliga butiker. Gå vidare till Passeig de Sant Joan och slå dig ner på kafé intill den breda boulevarden. Missa inte heller det fantastiska sjukhuset Sant Pau om du älskar arkitektur i art nouveau-stil.

Övernattning vid Sagrada Familia

Vad gäller boende är det bara fantasin som sätter gränser, samt möjligen din reskassa. Det finns gott om olika alternativ. Hotell nära Sagrada Familia håller hög standard till ett relativt billigt pris, med tanke på att kyrkan är en så unik sevärdhet. Staden är kompakt och det går snabbt att åka tunnelbana till stranden omkring Barceloneta. Välj bland lägenhetshotell, B&B eller 3-stjärnigt hotell vid Sagrada Familia, så får du tillgång till alla enklare bekvämligheter. Vill du lyxa till det lite är det värt att leta boende på eller omkring Passeig de Gràcia, någonstans mellan Avinguda Diagonal och Plaça de Catalunya. Väljer du ett 5-stjärnigt lyxhotell nära Sagrada Familia är det troligt att du får tillgång till utomhuspool, takterrass och kanske även fullständigt spa.