Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Sagrada Familia

Ikväll 24 maj - 25 maj
Till helgen 24 maj - 26 maj
Nästa helg 31 maj - 2 juni

Populära hotell nära Sagrada Familia

Se alla 2 780 boenden i Sagrada Familia

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

SSG Sagrada Familia Apartments
SSG Sagrada Familia Apartments
3.0 av 5.00,1 km från Sagrada Familia
3,7/5 (104 recensioner)
1 244 kr per natt för 2 gäster

We were provided with a wrong key which we picked up from the postbox, of course we could not open the apartment. We call their hotline, waited for 2 hours before they resolved the problem by putting us to another apartment. Next day, we were asked to go to their management office (had to travel ...

Recension från 9 aug. 2016
Sensation Sagrada Familia
Sensation Sagrada Familia
4.0 av 5.00,2 km från Sagrada Familia
4,7/5 (695 recensioner)
1 709 kr per natt för 2 gäster

Allt var toppen bra. Det som drar ner betyget lite var dels att poolen var liten och dels att det var många ungdomar på hotellet.

Recension från 4 juli 2018
Ayre Hotel Rosellon
Ayre Hotel Rosellon
4.0 av 5.00,2 km från Sagrada Familia
Gratis avbokning
4,3/5 (1 569 recensioner)
1 661 kr per natt för 2 gäster

Hotellet trycker på att dem har en terrass på taket med bra utsikt. Utsikten var trevlig men terrassen var ofta bokad. VI bodde där i 4 nätter och dem första 2 nätterna var terrassen bokad från kl 20. sista natten var den bokad halva kvällen. Jag känner att om man visar terrassen som ett av sina ...

Recension från 26 juni 2018
Apartments Hostemplo Suites
Apartments Hostemplo Suites
3.0 av 5.00,2 km från Sagrada Familia
4,4/5 (204 recensioner)
1 557 kr per natt för 2 gäster

Fräsch och rena rum, riktigt trevlig personal som hjälpte oss när vi hade problem med biljetter

Recension från 27 apr. 2018
Sagrada Familia Apartments
Sagrada Familia Apartments
3.0 av 5.00,2 km från Sagrada Familia
4,0/5 (30 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Property was in a great location close to the metro and in centre of city, my only annoyance was the 60 euro cleaning fee.

Recension från 19 maj 2019
Hotel Sagrada Familia
Hotel Sagrada Familia
3.0 av 5.00,3 km från Sagrada Familia
Gratis avbokning
4,0/5 (1 237 recensioner)
1 343 kr per natt för 2 gäster

Fint hotell, rent och fräsht, kändes tryggt och bra. Mysig personal.

Recension från 24 jan. 2019
R4D Apartment in front Sagrada Familia Provenza
R4D Apartment in front Sagrada Familia Provenza
3.5 av 5.083 m från Sagrada Familia
Hämta priser per natt för 2 gäster
Hotel Barcelona 1882
Hotel Barcelona 1882
4.0 av 5.00,4 km från Sagrada Familia
Gratis avbokning
4,7/5 (80 recensioner)
1 772 kr per natt för 2 gäster

This was an excellent, friendly and stylish hotel in the middle of Barcelona. I would definitely return and recommend to friends.

Recension från 21 maj 2019
Hotel EuroPark
Hotel EuroPark
3.0 av 5.00,9 km från Sagrada Familia
Gratis avbokning
4,5/5 (2 085 recensioner)
1 005 kr per natt för 2 gäster

Första natten upptäkte jag att det var jobbigt att sova p.g.a. hög ljud från bilar då bad jag personalen att bytta mitt rum. Han var snäll och gjorde det och jag bemötas väll. Men dessvärre de andra personalen på receptionen var sura. Bara den kvinna och mannen på första kvällen var snälla.

Recension från 4 dec. 2018
Karta

Hotell nära Sagrada Familia: Du som kommer till Barcelona vet säkert redan om att här döljer sig fantastisk arkitektur. Antonio Gaudís sagolika byggnader kantar många av stadens gator, och ett av hans häftigaste verk är förstås Sagrada Familia. Hotell som ligger i närheten passar därför alla som vill koppla av i ett mysigt område, bo fint i närheten av den nygotiska kyrkan, och helt enkelt följa slutfasen på detta storslagna byggnadsarbete. Låter det som något för dig är det bara att boka ett flyg. Till Sagrada Familia kommer många resenärer som fascineras av den lite egendomliga kyrkan som först började konstrueras redan 1882.

Hotellvistelse nära Sagrada Familia

När du bokat en resa är det dags att börja planera semestern i detalj. Efter landning i Barcelona kan du till exempel överväga om du vill hyra bil. Vid Sagrada Familia finns visserligen utmärkt kollektivtrafik, men egen bil passar alla som vill åka på upptäcktsfärd en bit utanför stadskärnan. Det är underbart att susa iväg till naturskyddsområdet och berget Montserrat, eller kanske åka till Montjuïc och vandra. Eller varför inte köra till någon närliggande stad, så som Girona, Sitges eller Tarragona? Låter det flängigt finns förstås mängder av attraktioner närmare ditt hotell vid Sagrada Familia, särskilt för dig som älskar modern byggnadskonst.

Checka in vid Sagrada Familia

Väl incheckad och utvilad är det dags att se vad som finns att göra i närområdet. Strosa iväg från hotellet vid Sagrada Familia och kasta ett öga på kyrkan som så länge har fått världen att häpna. Sagrada Familia kan mycket väl se lite annorlunda ut idag jämfört med när du var här senast, eftersom byggnadsarbetet ännu pågår. Det är spännande att ta en guidad rundtur för att lära dig mer, men undvik souveniraffärerna om du vill slippa turistströmmarna. Sedan kan du promenera till Gràcia, ett område som på 1800-talet var separat från Barcelona. Här döljer sig vackra kyrkor och trevliga butiker. Gå vidare till Passeig de Sant Joan och slå dig ner på kafé intill den breda boulevarden. Missa inte heller det fantastiska sjukhuset Sant Pau om du älskar arkitektur i art nouveau-stil.

Övernattning vid Sagrada Familia

Vad gäller boende är det bara fantasin som sätter gränser, samt möjligen din reskassa. Det finns gott om olika alternativ. Hotell nära Sagrada Familia håller hög standard till ett relativt billigt pris, med tanke på att kyrkan är en så unik sevärdhet. Staden är kompakt och det går snabbt att åka tunnelbana till stranden omkring Barceloneta. Välj bland lägenhetshotell, B&B eller 3-stjärnigt hotell vid Sagrada Familia, så får du tillgång till alla enklare bekvämligheter. Vill du lyxa till det lite är det värt att leta boende på eller omkring Passeig de Gràcia, någonstans mellan Avinguda Diagonal och Plaça de Catalunya. Väljer du ett 5-stjärnigt lyxhotell nära Sagrada Familia är det troligt att du får tillgång till utomhuspool, takterrass och kanske även fullständigt spa.