Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 750 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer


Upplevelser i Seattle

Seattle är den största staden i området. Staden är omgiven av gröna skogar och har ett pulserande stadsliv som gör den till ett trevligt resmål alla årstider.

Seattle är kontrasternas stad: här lever man det mondända stadslivet och här startades den alternativa musikstilen grunge. Båda sidorna är ytterligheter, men däremellan finns något för alla på resor till Seattle, från fina middagar till små klubbar med de nyaste och hetaste banden.

På en resa till Seattle är ett besök i Space Needle nästan ett måste. Tornet byggdes till världsutställningen 1962, är 186 meter högt och har en roterande restaurang. Naturligtvis erbjuder tornet en fantastisk utsikt över staden hela året.

I Seattle finns också en lång rad spännande museer och aktiviteter som gör staden till ett attraktivt resmål för familjer. Djurintresserade kan besöka Seattles akvarium och även djurparken Woodland Park Zoo som ligger i området Phinney Ridge. Där finns över 1 000 djur, däribland flera utrotningshotade arter. Seattle är också nära kopplat till teknik och vetenskap. Det återspeglas bland annat på Pacific Science Centre där en av världens största laserdome finns och på det naturhistoriska museet som visar allt från dinosauriefossil till totempålar.

Om du tycker om konst och musik är Seattle också något för dig. Staden är känd som födelseplatsen för musikstilen grunge, men staden har också haft en viktig roll när det gäller jazz och bluegrass. Ta reda på mer om musikhistorien på Experience Project Music Museum som ligger bredvid Space Needle.

Precis som andra storstäder finns det bra shopping i Seattle. Men om du vill göra något som är specifikt för just Seattle kan du bege dig till Elliot Bay och marknaden på Pike Place. Pike Place Market är den äldsta marknaden med närodlade och närproducerade produkter i USA och här finns även det ursprungliga Starbucks med originalinredning.

Boende i Seattle

Seattle är en omtyckt destination bland resenärer och här finns ett stort utbud med boendealternativ. Det är inte ett dugg svårt att boka på Expedias webbsida.

Ett par exempel på praktfulla hotell i Seattle som erbjuder de bästa bekvämligheterna är Four Seasons Hotel Seattle, på 99 Union St, och Seattle Marriott Waterfront, på 2100 Alaskan Way. Om det är något annat du är ute efter kan det vara värt att undersöka Best Western Plus Pioneer Square Hotel, på 77 Yesler Way, och Ballard Inn, på 5300 Ballard Ave NW, som är två billigare alternativ.

En av de populäraste sevärdheterna på en resa till Seattle är Pike Place Market. Om du skulle föredra att bo inom gångavstånd från den här berömda sevärdheten är Hotel 1000 och Fairmont Olympic Hotel båda alternativ som rekommenderas.


Reseguide för Seattle


Populära hotellerbjudanden i Seattle

Se alla 983 boenden i Seattle
Ramada by Wyndham SeaTac Airport 1,032 kr
Ramada by Wyndham SeaTac Airport

Ramada by Wyndham SeaTac Airport

16720 International Blvd, SeaTac
   
  3,3
  av 5, från 6 413 recensioner
  2.5 av 5.0

  Detta hotell nära flygplatsen ligger 4,5 km från Acme Bowl och 4,9 km från Family Fun Center. The Boeing Company och Des Moines marina ligger också mindre än en mil härifrån. SeaTac-Airport Station ligger på 10 minuters gångavstånd och till Tukwila Station promenerar du på 20 minuter.

  Red Lion Hotel Bellevue 752 kr
  Red Lion Hotel Bellevue

  Red Lion Hotel Bellevue

  11211 Main St, Bellevue
    
   3,7
   av 5, från 2 016 recensioner
   3.0 av 5.0

   Detta hotell i Bellevue ligger mindre än 2 km från Bellevues botaniska trädgård, Downtown Park och Bellevue Arts Museum. Lincoln Square och Bellevue Square ligger också 2 km härifrån.

   MarQueen Hotel 2,139 kr
   MarQueen Hotel

   MarQueen Hotel

   600 Queen Anne Ave N, Seattle
     
    4,1
    av 5, från 2 115 recensioner
    3.5 av 5.0

    Detta hotell med historisk profil i Queen Anne ligger tio minuters promenad från Seattle Repertory Theater och Marion Oliver McCaw Hall. Space Needle och Seattle Center ligger också en kvarts promenad härifrån. Seattle Center Monorail Station ligger på 12 minuters gångavstånd och till Westlake Mercer St Station promenerar du på 18 minuter.

    Red Roof Inn Seattle Airport - SEATAC 1,218 kr
    Red Roof Inn Seattle Airport - SEATAC

    Red Roof Inn Seattle Airport - SEATAC

    16838 International Boulevard, SeaTac
      
     3,6
     av 5, från 6 529 recensioner
     2.0 av 5.0

     Detta hotell nära flygplatsen ligger 4,7 km från Acme Bowl och mindre än en mil från Family Fun Center och The Boeing Company. Highline Community College och Des Moines marina ligger också mindre än en mil härifrån. SeaTac-Airport Station ligger på 8 minuters gångavstånd och till Tukwila Station promenerar du på 22 minuter.

     Staypineapple at The Maxwell Hotel 1,567 kr
     Staypineapple at The Maxwell Hotel

     Staypineapple at The Maxwell Hotel

     300 Roy St, Seattle
       
      4,6
      av 5, från 2 137 recensioner
      3.5 av 5.0

      Detta hotell i boutique-stil i Queen Anne ligger tio minuters promenad från Marion Oliver McCaw Hall, Seattle Center och Museum of Pop Culture. Space Needle och Nordstrom ligger också 3 km härifrån. Seattle Center Monorail Station ligger på 9 minuters gångavstånd och till Westlake Mercer St Station promenerar du på 14 minuter.

      The Paramount Hotel 2,386 kr
      The Paramount Hotel

      The Paramount Hotel

      724 Pine St, Seattle
        
       4,6
       av 5, från 3 296 recensioner
       3.5 av 5.0

       Detta hotell i Centrala Seattle ligger nära Pacific Place och Nordstrom. Pike Place Market och Washington State Convention Center ligger också tio minuter härifrån. Westlake Station och Westlake Ave Hub Station ligger inom fem minuters gångavstånd.

       Mediterranean Inn 1,807 kr
       Mediterranean Inn

       Mediterranean Inn

       425 Queen Anne Ave N, Seattle
         
        4,3
        av 5, från 11 461 recensioner
        3.0 av 5.0

        Detta hotell i Queen Anne ligger nära Key Arena och SIFF Film Center. Seattle Repertory Theater och On the Boards ligger dessutom tio minuter härifrån. Seattle Center Monorail Station ligger på 10 minuters gångavstånd och till Westlake Mercer St Station promenerar du på 19 minuter.

        The Edgewater - A Noble House Hotel 1,799 kr
        The Edgewater - A Noble House Hotel

        The Edgewater - A Noble House Hotel

        Pier 67, 2411 Alaskan Way, Seattle
          
         4,2
         av 5, från 2 349 recensioner
         4.0 av 5.0

         Detta hotell med romantisk prägel i Belltown ligger 15 minuters promenad från Seattle Waterfront, Pike Place Market och Seattle Great Wheel. Space Needle och Nordstrom ligger också 2 km härifrån. Seattle Center Monorail Station ligger på 19 minuters gångavstånd och till Westlake Station promenerar du på 19 minuter.

         Populära flygerbjudanden

         Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.