Lägenheter i Skara

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Populära Lägenheter i Skara 

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Skara
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Andra typer av boenden i Skara

4 Person Holiday Home in Gotene
3 out of 5
Götene, Västra Götaland County
4 Person Holiday Home in Gotene
Det mysigt inredda semesterhuset ligger bara 300 meter från sjön Vristulven, som har mycket rent vat
8/10 Very Good! (1 recension)
Geniesse die Abgeschiedenheit
"Eine sehr schöne Umgebung, weg vom Trubel der Städte mitten im Wald"

Recension från 20 apr. 2019

Det mysigt inredda semesterhuset ligger bara 300 meter från sjön Vristulven, som har mycket rent vat
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om Lägenheter i Skara

Antal gästrecensioner
Boende
142
Billigaste priset
Högsta priset

Vanliga frågor och svar

Hur är det att bo i lägenhet i Skara?
Det finns 10 boenden i Skara. Även om det inte finns så många lägenheter kan vi hjälpa dig att ta fram boenden i samma stil. När du söker på Expedia kan du filtrera efter bekvämligheter som ofta finns i lägenheter, som till exempel kök. Du kan till och med filtrera efter boendetyp, till exempel semesterbostad, lägenhet eller pensionat.
Överväger du att boka en lägenhet under din vistelse?
Lägenheter har kök, så att du kan laga dina egna måltider, och de har ofta mer utrymme än de flesta hotellrum. En lägenhet är ett bra val för par som vill bo som lokalinvånarna, men även för familjer som vill ha samma bekvämligheter som de är vana vid där hemma.
Vilken är den mest uppskattade lägenheten för en vistelse i Skara?
Här nedan hittar du några av de populäraste lägenheterna att välja mellan i området: I hjärtat av Västra Götaland ligger detta kompakta och praktiska semesterhus på en gammal gård.: Ligger i Vedum, 35,4 km från centrala Skara. I hjärtat av Västra Götaland ligger detta kompakta och praktiska semesterhus på en gammal gård.: Ligger 35,5 km bort, i Vedum.
Vilket väder kan jag förvänta mig när jag reser till Skara?
Hur vädret ser ut kan verkligen påverka dina resplaner. Framför allt om du planerar en längre vistelse i Skara. De varmaste månaderna är vanligtvis juli och augusti, med en medeltemperatur på 17 °C. De kallaste månaderna är februari och januari, då medeltemperaturen är 0 °C. Den årliga nederbörden i Skara är i genomsnitt 824 mm.
Vad finns det att se i Skara?
Jula äventyrsgolf och Skara Sommarland är två familjevänliga sevärdheter, medan Friluftsmuseet Fornbyn och Skara Järnvägsmuseum passar för dig som är intresserad av kultur. Några andra platser att besöka i närheten är Västergötlands museum och Stadsträdgården.
Vilket är det bästa sättet att ta sig till och runt i Skara?
Att ha lite information om vilka transportalternativ som finns kan göra det smidigare när du anländer till din destination. Flyg till Trollhättan, Sverige (THN-Vanersborg), som ligger 64 km från områdets centrala delar. Om du vill utforska omgivningen kan det vara en god idé att hyra en bil.

De senaste recensionerna av våra hotell i Skara
Recensioner som verifierats av Expedia