Würzburger Residenz är en av de populäraste sevärdheterna kring Sommerach.

Topphotell i Sommerach

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna
Hotel Weinblatt
Hotel Weinblatt
Raiffeisenstraße 1, Sommerach

Detta hotell i Sommerach ligger 4,1 km från Sandbank och 4,3 km från Inselstrand Nordheim. Baggersee Hörblach och Wallfahrtskirche Maria im Weingarten ligger ...

Hotel Weinblatt
Dorint Hotel Würzburg
Dorint Hotel Würzburg
4 out of 5
Eichstrasse 2, Würzburg, BY
Priset är 857 kr per natt

Detta hotell i Centrala Würzburg ligger tio minuters promenad från St. Johannis och Würzburger Residenz. Frankoniabrunnen och Martin von Wagner Museum ligger ...

4.2/5Very Good! (988 recensioner)
Modernt och avskilt

"Modernt hotell som ligger på lagom promenadavstånd till centrum av staden. Mycket bra frukost och en mycket bra serviceinriktad personal. Rummet modernt, rent och snyggt. Bra med parkering i huset. Långa gångar och många dörrar går hotellet lite själlöst."…"

Recension från 12 aug. 2019

Dorint Hotel Würzburg
GHOTEL hotel & living Würzburg
GHOTEL hotel & living Würzburg
3.5 out of 5
Schweinfurter Straße 3, Würzburg, BY
Priset är 842 kr per natt

Detta hotell i centrala Würzburg ligger en kvarts promenad från St. Johannis och Würzburger Residenz. Kiliansbrunnen och Frankoniabrunnen ligger också en kvarts ...

4.1/5Very Good! (994 recensioner)
Wow!

"Hade en fantastisk vistelse i Wurzburg, enda negativa var att vi bara hade tid att stanna en natt! Vi fick vid ankomst bra tips på sevärdheter i staden för vår korta vistelse. Vi blev dessutom uppgraderade till en svit - med fantastisk panoramautsikt över hela staden. Härliga, mjuka sängar och bra ..."…"

Recension från 8 aug. 2019

GHOTEL hotel & living Würzburg

Populära sevärdheter i Sommerach

Würzburger Residenz
Bild av Würzburger Residenz

Würzburger Residenz

Koppla av i närheten av dammar och fontäner i de fantastiska trädgårdarna och gå omkring i de tidstypiska rummen i ett av Tysklands största och mest storslaget inredda barockpalats.

Dom Würzburg
Bild av Dom Würzburg

Dom Würzburg

Gå runt och titta bland de hyllade konstverken och hör ljudet av de 20 klockorna i en av Tysklands största romanska kyrkor.

Festung Marienberg
Bild av Festung Marienberg

Festung Marienberg

Utforska de fascinerande barockbyggnaderna i denna enorma fästning som ligger på en kulle, besök dess museer och beundra panoramautsikten över staden nedanför.

Städer nära Sommerach