På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Utställningsparken

Denna park skapades i samband med en världsutställning på 1800-talet och är nu en fridfull plats med ett konstmuseum, stora grönområden och en friluftsteater.

Utställningsparken är en park från 1800-talet som anlades i samband med världsutställningen i Lima. Här finns Utställningspalatset, som numera hyser Limas konstmuseum. I parken finns en stor sjö och en teater där man arrangerar liveföreställningar. Området är fullt av gatuartister, försäljare, turister och lokalinvånare. Det är en bra plats om du vill titta på folk i Lima och känna av stämningen i staden.

Gå på en livekonsert eller en teaterföreställning i parkens amfiteater. Det finns en stor läktare med sittplatser. Njut av en solig dag och ha picknick med familjen på den gröna kullen. Vila lite i solen och passa på att läsa en bok. Spela boll med barnen på de stora gräsmattorna. De kan även leka i lekparkerna. Blöt ner dig vid fontänerna.

Bege dig till Utställningspalatset för att se de aktuella konstutställningarna. Palatset är tillverkat av stål och har en ståtlig nyrenässansfasad. Palatset har använts på många sätt under åren, men sedan 1957 har det hyst Limas konstmuseum. Fotografera den storslagna byggnaden. Titta på de permanenta och tillfälliga utställningarna där man visar upp konst från Peru. Du får betala en mindre inträdesavgift och barn får rabatt.

Besök de två byggnaderna Bysantinska paviljongen, en charmig kupolförsedd byggnad, och Moriska paviljongen, med sin innovativa slingrande trappa. Titta gärna på de två paviljongerna på kvällen, när den romantiska fasadbelysningen tänds. Köp något att äta i matstånden i den stora parken. Köp lite fiskmat för att mata de stora guldfiskarna. I parken finns även andra djur, som påfåglar. Den är även en populär plats för att umgås med vänner eller sin käraste. Parken anlades ursprungligen när Lima arrangerade världsutställningen år 1872.

Utställningsparken ligger strax söder om Limas centrum. Åk buss till busshållplatserna CIVA eller Flores som ligger vid en av ingångarna till parken. Det finns många olika boendealternativ i området. I närheten ligger sevärdheter som Plaza Grau och Juana Alarco de Dammert-parken. Bredvid parken ligger Nationalstadion, med plats för 40 000 åskådare, som används när Perus landslag i fotboll spelar match och även under andra evenemang. Till parken tar du dig genom att åka taxi i tre kilometer från Plaza Mayor i Limas historiska stadskärna.


Andra sevärdheter i Lima


Hotell nära Utställningsparken

Se alla 1 381 boenden nära Utställningsparken
1900 Hostel
1900 Hostel

1900 Hostel

Garcilazo de la Vega 1588, Lima
   
  1.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Cercado de Lima ligger 0,2 km från Limas konstmuseum och mindre än en mil från Perus nationalbibliotek och Nationalmuseum. Perus stora nationalteater ligger 8,6 km härifrån.

  Elegant and Modern Central Apartment
  Elegant and Modern Central Apartment

  Elegant and Modern Central Apartment

  1789 Jr. Washington, 304, Lima, Lima (region)
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet med historisk profil i Cercado de Lima ligger mindre än 2 km från Limas konstmuseum och Plaza San Martin. Plaza de Armas de Lima ligger 2,3 km härifrån.

   Sheraton Lima Hotel & Convention Center 839 kr
   Sheraton Lima Hotel & Convention Center

   Sheraton Lima Hotel & Convention Center

   Paseo De La Republica 170, Lima, Lima
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Cercado de Lima ligger tio minuters promenad från Limas konstmuseum och Plaza San Martin. Plaza de Armas de Lima ligger 1,5 km härifrån.

    Lima House 307 kr
    Lima House

    Lima House

    Avenida España 264, Cercado de Lima, Lima
      
     1.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i Cercado de Lima ligger 15 minuters promenad från Limas konstmuseum och Plaza San Martin. Plaza de Armas de Lima ligger 1,8 km härifrån.

     The Clifford Hotel
     The Clifford Hotel

     The Clifford Hotel

     PARQUE HERNAN VELARDE, SANTA BEATRIZ, 27, Lima, Lima (region)
       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i Cercado de Lima ligger mindre än 2 km från Utställningsparken och Plaza San Martin. Plaza de Armas de Lima ligger 2,7 km härifrån.

      Spektakulärt Beach House med Sunsent View
      Spektakulärt Beach House med Sunsent View

      Spektakulärt Beach House med Sunsent View

      Malecón Superior, MZ J2 LT3 URB EL SILENCIO PUNTA HERMOSA, Lima, Lima (region)
        
       0.0 av 5.0 Stjärnor

       Denna semesterbostad i Cercado de Lima ligger 15 minuters promenad från Limas konstmuseum och Plaza San Martin. Plaza de Armas de Lima ligger 1,8 km härifrån.

       El Estadio Hotel
       El Estadio Hotel

       El Estadio Hotel

       Jr Manuel Corpancho 385, Santa Beatriz, Lima, Lima
         
        2.5 av 5.0 Stjärnor

        Detta hotell i Cercado de Lima ligger mindre än 2 km från Parque de la Reserva och Plaza San Martin. Plaza de Armas de Lima ligger 2,6 km härifrån.

        Inkakusi Alojamiento 228 kr
        Inkakusi Alojamiento

        Inkakusi Alojamiento

        calle cervantes 154,cercado de lima, Lima, Lima
          
         2.5 av 5.0 Stjärnor

         Detta pensionat i Cercado de Lima ligger mindre än 2 km från Limas konstmuseum och Plaza San Martin. Plaza de Armas de Lima ligger 2,8 km härifrån.