Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Wenceslas-torget

Ikväll 17 feb. - 18 feb.
Till helgen 22 feb. - 24 feb.
Nästa helg 1 mars - 3 mars

Populära hotell nära Wenceslas-torget

Se alla 1 842 boenden i Wenceslas-torget
The ICON Hotel & Lounge
The ICON Hotel & Lounge
4.0 av 5.00,3 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,6/5 (500 recensioner)
684 kr per natt för 2 gäster

Vi bodde i ett Delux-rum som hade en väldigt stor och bekväm Hästens-säng. Hotellets frukost var riktigt god och man hade möjlighet at beställa varma rätter från en meny. Hotellets läge är riktigt bra, centralt och nära till det mesta men på en relativt lugn gata. Luftkonditioneringen på vårat rum ...

Recension från 23 okt 2018
Alcron Hotel Prague
Alcron Hotel Prague
5.0 av 5.00,2 km från Wenceslas-torget
4,7/5 (729 recensioner)
734 kr per natt för 2 gäster

Det är ett fantastiskt hotell. Rena och fina rum. Grymt läge med promenadavstånd till er mesta. Bra bar och en toppen frukostbuffé.

Recension från 8 okt 2018
BoHo Prague Hotel
BoHo Prague Hotel
4.0 av 5.00,6 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,9/5 (571 recensioner)
1 058 kr per natt för 2 gäster

Mysigt fräscht hotell med hög service. Mycket trevlig personal. Bra frukost med ett brett utbud. Hotellet ligger med gång avstånd till allt i centrum av Prag. Kommer absolut att bo här igen om vi återvänder till Prag

Recension från 30 okt 2018
Salvator Boutique Hotel
Salvator Boutique Hotel
4.0 av 5.00,4 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,3/5 (209 recensioner)
479 kr per natt för 2 gäster

Fräscht hotell, trevlig personal och bra område!

Recension från 15 okt 2018
Hotel Perla
Hotel Perla
4.0 av 5.00,8 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,3/5 (1 284 recensioner)
636 kr per natt för 2 gäster

Centralt beläget hotell, rent och snyggt, bra wifi. Trevlig perdonal. Bra frukost

Recension från 22 okt 2018
Stadskärna, Tågst. 5min Promenad
Stadskärna, Tågst. 5min Promenad
0,2 km från Wenceslas-torget
Hämta priser per natt för 2 gäster
Hotel Modrá Růže
Hotel Modrá Růže
4.0 av 5.00,7 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,2/5 (668 recensioner)
526 kr per natt för 2 gäster

Centralt beläget mitt emellan shopping och gamla stan. Fick checka in tidigt. Frukosten var väldigt bra med stort utbud av ägg, korv, bacon för keto/lchf älskare och gott kaffe. Stort rum, ej lyhört. Tyvärr inget värdeskåp på rummet.

Recension från 10 dec 2018
Falkensteiner Hotel Maria Prag
Falkensteiner Hotel Maria Prag
4.0 av 5.00,5 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,4/5 (982 recensioner)
864 kr per natt för 2 gäster

Stayed here since I wanted to be near the main train station. Looked rather luxurious at first but some minor complaints that the floor was rather noisy walking on and bathtub was slow to let go of water if you know what I mean. Breakfast good. Price rather high but same everywhere for Prague during ...

Recension från 11 jun 2018
K+K Hotel Fenix
K+K Hotel Fenix
4.0 av 5.00,2 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,5/5 (2 066 recensioner)
533 kr per natt för 2 gäster

I det stora hela är vi nöjda förutom att det är heltäckningsmatta på rummen. Inte bra för oss med allergier.

Recension från 4 dec 2018

Hotell nära Wenceslas-torget: Prags livliga stadsliv pulserar från det historiska Wenceslas-torget på ett sätt som gör det lätt att se att detta är stadens hjärta. Det är i själva verket mer av en boulevard än ett torg. Med ett hotell nära Wenceslas-torget blir du en del av staden, lika mycket som staden blir en del av din semester.

När du bokar din övernattning nära Wenceslas-torget väljer du från ett stort och varierat utbud av boenden, bestående av enkla tvåstjärniga vandrarhem, trestjärniga lägenheter med kök och luxuösa femstjärniga spahotell med restaurang, fitnesscenter, inomhuspool och avslappnande behandlingar. Merparten av hotellen är dock tre- till fyrstjärniga, oavsett var i stadskärnan du väljer att övernatta.

Den internationella etappen på din resa till Wenceslas-torget sker vanligtvis med flyg. Då landar du på Václav Havel Airport Prague, en och en halv mil bort. Även bil och tåg är goda alternativ. De snabba EuroCity-tågen som avgår från ett flertal andra europeiska huvudstäder stannar i Prag, och staden är en mötespunkt för ett flertal Europavägar.

Var ska man boka hotell nära Wenceslas-torget?

Wenceslas-torget ligger i Nové Město, den yngre delen av Prags historiska kärna som grundades vid mitten på 1300-talet. Den äldre stadskärnan, Staré Město, som är hem till många av landets populäraste sevärdheter, ligger dock inte mer än 400 meter bort. Båda stadsdelarna är således goda alternativ för dig som vill hitta ett boende nära Wenceslas-torget.

Hotellandskapet är mycket snarlikt i båda stadsdelarna, både i storlek och utbud. Det finns ett litet utbud enklare vandrarhem, både ett- och tvåstjärniga, som ibland har egen restaurang eller flygtransfer. Det tre- och fyrstjärniga hotellutbudet erbjuder rumsservice eller restaurang och ofta transport till och från flygplatsen, medan du i Staré Město också finner ett utbud av lyxiga spahotell med egen restaurang, pool och tillgång till fitnesscenter.

Om du behöver lite större utrymmen eller möjlighet till självhushåll finns det i Staré Město ett stort utbud av trestjärniga lägenheter med pentry och fyrstjärniga lyxlägenheter, som ofta har barnpassning tillgänglig i byggnaden.

Oavsett vilken av dessa stadsdelar du väljer ligger Wenceslas-torget och Prags många andra sevärdheter aldrig mer än en kort promenad från ditt hotell.

Se och göra under en hotellweekend nära Wenceslas-torget

Prags allra äldsta stadskärna, Staré Město, bjuder på många av stadens populäraste sevärdheter, och med ett hotell nära Wenceslas-torget har du möjlighet att promenera till de flesta av dem. Den astronomiska klockan på stadsdelens vackra torg är kanske Prags mest kända sevärdhet. Uret visar mycket mer än bara timmar och minuter. Här ser du dessutom pågående månfas och de tolv stjärntecknens position på himlavalvet. Torget i sig är också en populär sevärdhet och ett perfekt utflyktsmål när du längtar efter en pittoresk fikapaus, särskilt om du gillar människoskådning.

Prag har många spännande museer att erbjuda, ofta på kort avstånd från ditt hotell. Här finns museer för alla intressen, även för dig som traditionellt sett inte är så förtjust i museer. De specialiserar sig exempelvis på medeltida tortyrinstrument, renässansens alkemiska och magiska historia och landets kommunistiska förflutna.