Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Wenceslas-torget

Ikväll 23 maj - 24 maj
Till helgen 24 maj - 26 maj
Nästa helg 31 maj - 2 juni

Populära hotell nära Wenceslas-torget

Se alla 1 655 boenden i Wenceslas-torget

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

K+K Hotel Fenix
K+K Hotel Fenix
4.0 av 5.00,2 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,5/5 (2 169 recensioner)
1 396 kr per natt för 2 gäster

Always good at this hotel. Good service, perfect location , nice and clean and great staff.

Recension från 20 mars 2019
Alcron Hotel Prague
Alcron Hotel Prague
5.0 av 5.00,2 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,7/5 (801 recensioner)
1 485 kr per natt för 2 gäster

Från service, till rummen och renligheten i hotellet allting var riktig fräsch. Jätte nära allting också.

Recension från 11 jan. 2019
Grandium Prague
Grandium Prague
5.0 av 5.00,3 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,4/5 (2 823 recensioner)
967 kr per natt för 2 gäster

Suverän personal, jätte trevliga & hjälpsamma! Rummet var alltid rent & fräscht. Frukosten var super god, massor att välja mellan!

Recension från 20 mars 2019
Design Metropol Hotel Prague
Design Metropol Hotel Prague
4.0 av 5.00,9 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,1/5 (946 recensioner)
843 kr per natt för 2 gäster

Vi blev väldigt väl emottagna, fick tips på aktiviteter och hjälp med bokningar. Hotellet var precis som förväntat. Skulle gärna bo på samma ställe vid nästa resa till Prag.

Recension från 21 okt. 2018
K+K Hotel Central Prague
K+K Hotel Central Prague
4.5 av 5.00,8 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,5/5 (2 028 recensioner)
1 181 kr per natt för 2 gäster

Allt var toppen. Läget, närheten till det mesta under 3 mycket bra dagar i Prag.

Recension från 13 maj 2019
Hotel Majestic Plaza
Hotel Majestic Plaza
4.5 av 5.00,4 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,3/5 (2 527 recensioner)
859 kr per natt för 2 gäster

Trevligt hotell, bra service, trevligt bemötande av kunnig personal.

Recension från 18 maj 2019
Carlo IV, The Dedica Anthology, Autograph Collection
Carlo IV, The Dedica Anthology, Autograph Collection
5.0 av 5.00,9 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,5/5 (694 recensioner)
3 199 kr per natt för 2 gäster

Ett otroligt vackert hotell utifrån och in, känns väldigt lyxigt från början till slut. All personal var trevlig och väl bemötande, otroligt bra service, god frukost, härligt spa med bra massage, något kallt vatten i poolen för att vara spa men annars jättebra bastu och mysig miljö! Kommer helt klart ...

Recension från 22 apr. 2019
Unitas Hotel
Unitas Hotel
4.0 av 5.01,2 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,9/5 (2 168 recensioner)
2 030 kr per natt för 2 gäster

Personalens servicenivå var fantastiskt bra. De ansträngde sig alltid lite extra för att gästerna skulle trivas

Recension från 9 apr. 2019
Cosmopolitan Hotel Prague
Cosmopolitan Hotel Prague
5.0 av 5.01,1 km från Wenceslas-torget
Gratis avbokning
4,7/5 (1 165 recensioner)
1 246 kr per natt för 2 gäster

Central beläget hotell med grym service och fina rum. Promenad avstånd till det mesta. Frukosten var bra och det var trevlig personal.

Recension från 8 feb. 2019
Karta

Hotell nära Wenceslas-torget: Prags livliga stadsliv pulserar från det historiska Wenceslas-torget på ett sätt som gör det lätt att se att detta är stadens hjärta. Det är i själva verket mer av en boulevard än ett torg. Med ett hotell nära Wenceslas-torget blir du en del av staden, lika mycket som staden blir en del av din semester.

När du bokar din övernattning nära Wenceslas-torget väljer du från ett stort och varierat utbud av boenden, bestående av enkla tvåstjärniga vandrarhem, trestjärniga lägenheter med kök och luxuösa femstjärniga spahotell med restaurang, fitnesscenter, inomhuspool och avslappnande behandlingar. Merparten av hotellen är dock tre- till fyrstjärniga, oavsett var i stadskärnan du väljer att övernatta.

Den internationella etappen på din resa till Wenceslas-torget sker vanligtvis med flyg. Då landar du på Václav Havel Airport Prague, en och en halv mil bort. Även bil och tåg är goda alternativ. De snabba EuroCity-tågen som avgår från ett flertal andra europeiska huvudstäder stannar i Prag, och staden är en mötespunkt för ett flertal Europavägar.

Var ska man boka hotell nära Wenceslas-torget?

Wenceslas-torget ligger i Nové Město, den yngre delen av Prags historiska kärna som grundades vid mitten på 1300-talet. Den äldre stadskärnan, Staré Město, som är hem till många av landets populäraste sevärdheter, ligger dock inte mer än 400 meter bort. Båda stadsdelarna är således goda alternativ för dig som vill hitta ett boende nära Wenceslas-torget.

Hotellandskapet är mycket snarlikt i båda stadsdelarna, både i storlek och utbud. Det finns ett litet utbud enklare vandrarhem, både ett- och tvåstjärniga, som ibland har egen restaurang eller flygtransfer. Det tre- och fyrstjärniga hotellutbudet erbjuder rumsservice eller restaurang och ofta transport till och från flygplatsen, medan du i Staré Město också finner ett utbud av lyxiga spahotell med egen restaurang, pool och tillgång till fitnesscenter.

Om du behöver lite större utrymmen eller möjlighet till självhushåll finns det i Staré Město ett stort utbud av trestjärniga lägenheter med pentry och fyrstjärniga lyxlägenheter, som ofta har barnpassning tillgänglig i byggnaden.

Oavsett vilken av dessa stadsdelar du väljer ligger Wenceslas-torget och Prags många andra sevärdheter aldrig mer än en kort promenad från ditt hotell.

Se och göra under en hotellweekend nära Wenceslas-torget

Prags allra äldsta stadskärna, Staré Město, bjuder på många av stadens populäraste sevärdheter, och med ett hotell nära Wenceslas-torget har du möjlighet att promenera till de flesta av dem. Den astronomiska klockan på stadsdelens vackra torg är kanske Prags mest kända sevärdhet. Uret visar mycket mer än bara timmar och minuter. Här ser du dessutom pågående månfas och de tolv stjärntecknens position på himlavalvet. Torget i sig är också en populär sevärdhet och ett perfekt utflyktsmål när du längtar efter en pittoresk fikapaus, särskilt om du gillar människoskådning.

Prag har många spännande museer att erbjuda, ofta på kort avstånd från ditt hotell. Här finns museer för alla intressen, även för dig som traditionellt sett inte är så förtjust i museer. De specialiserar sig exempelvis på medeltida tortyrinstrument, renässansens alkemiska och magiska historia och landets kommunistiska förflutna.