Resor till White Plains 2022

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till White Plains och spara

Topphotell i White Plains

Residence Inn by Marriott White Plains Westchester County
Residence Inn by Marriott White Plains Westchester County
3 out of 5
5 Barker Avenue, White Plains, NY, 10601
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 573 kr per natt mellan 29 sep. och 30 sep.
4,3/5 Excellent! (442 recensioner)
Fantastisk service
"Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Stora och rymliga rum. Bra frukost. Nära till tågstationen och 30 minuter till New York."

Recension från 6 juni 2013

Sonesta White Plains Downtown
Sonesta White Plains Downtown
4 out of 5
66 Hale Ave, White Plains, NY, 10601
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 742 kr per natt mellan 10 okt. och 11 okt.
4,2/5 Excellent! (1 008 recensioner)
"good"

Recension från 24 sep. 2022

The Opus Westchester, Autograph Collection
The Opus Westchester, Autograph Collection
5 out of 5
3 Renaissance Square, White Plains, NY, 10601
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 5 804 kr per natt mellan 9 okt. och 10 okt.
4,6/5 Exceptional! (384 recensioner)
"The suite was large and clean with all amenities however the tv in the bedroom didn’t work."

Recension från 18 aug. 2022

Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till White Plains just nu?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att resa till White Plains. Här har vi samlat information om karantänkrav, reserestriktioner och allt annat du behöver veta inför din resa.
Hur mycket kostar ett semesterpaket till White Plains?
Sannolikt mindre än vad du tror – från bara . Slå ihop flyg, hotell och mycket mer i ett eget skräddarsytt paket, så är din drömresa till White Plains bara ett par klick bort.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till White Plains?
Du kan spara en hel del om du slår ihop dina bokningar av flyg, boende och hyrbil i ett semesterpaket till White Plains. Låga priser innebär ibland sämre valmöjligheter, men lyckligtvis är det inte så med Expedia. Vi erbjuder alternativ från över 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i världens alla hörn, så du har alltid mycket att välja och vraka bland. Hade du velat spara ännu mer? Lägg till ett par guidade turer eller andra roliga aktiviteter i paketet, så kan du få ännu större rabatt. Att semestra handlar ju om betydligt mer än att bara komma fram till resmålet.
Var ska man bo i White Plains?
Om du aldrig har varit i White Plains tidigare rekommenderar vi att du väljer ett boende i Ossining. I det här populära området finns det gott om lockande turistattraktioner, till exempel Yankee Stadium.
Vilka är de bästa hotellen i White Plains?
Luxurious Home Away From Home och La Casita Bonita Near NYC är båda utmärkta boenden i Yonkers. Om du däremot ska spendera tid i Tarrytown kan du istället välja att boka Brand new Private Studio in the Heart of Tarrytown eller Modern,closetometro/city,4br/2ba, Free Parking- 35 Minutes to NYC.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka White Plains?
Du kan resa till White Plains när som helst på året, men de prisvärdaste resorna hittar du i . Priserna tenderar att vara som högst i , så var då beredd att betala mer för ditt flyg och hotell. Älskar du sightseeing men inte att trängas med andra? Planera då in din resa till White Plains under lågsäsongen i . Då är det mycket lugnare än under högsäsongen i .
Vad finns det att göra när man är på semester i White Plains?
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i White Plains?
Det är inte alla flygbolag som publicerar sina priser långt i förväg, men du kan vanligtvis jämföra flygpriser på Expedia redan 12 månader innan resan. Det är då du har störst chans att boka flyg till fantastiska priser. Men även om du väntar till sista minuten kan turen vara på din sida – ibland kan du hitta billiga biljetter endast ett par veckor innan avfärd.
Vad ingår i en paketresa till White Plains från Expedia?
Det hela beror på vilken sorts semester du planerar. Reseerbjudanden till White Plains kan innehålla hyrbil, flyg och hotell, och du kan mixa och matcha för att hitta en kombination som passar dig. Om du vill ha ännu mer rabatt kan du reservera upplevelser och aktiviteter efter att resten av bokningen är klar.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till White Plains?
Gör dig redo att spara pengar med en paketresa från Expedia. Boka hyrbil, flyg och boende för att få riktigt bra priser, och kom ihåg att hotell inte är ditt enda alternativ. Vi har även kustnära villor, mysiga stugor i bergen och allt däremellan.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till White Plains på Expedia?
Ja, det är inga problem. Med en paketresa har du fullständig kontroll. Oavsett om du vill flyga till White Plains i första klass eller ekonomi behöver du bara välja från de tillgängliga flygalternativen. Expedia kan erbjuda alternativ från fler än 500 olika flygbolag i hela världen.

Populära sevärdheter att besöka

Saker att göra