Början av huvudsektionen
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Wrigley Field

Följ med på en rundtur på en ikonisk och hyllad arena i Chicago och se en match mellan mars och september.

Basebollfans vet att Wrigley Field är sedan länge hemarena för Chicago Cubs. Den byggdes 1914 och är en av de äldsta och mest välkända arenorna i USA. Några av de mest minnesvärda händelserna i basebollens historia har utspelats här, som till exempel Babe Ruths kända "called shot" under 1932 års World Series. Det sägs att han pekade mot läktarna och förutsåg att han skulle slå frivarv, vilket han även gjorde. Den legendariske Cubs-spelaren Ernie Banks kallade arenan för "The Friendly Confines", eller De vänliga fängslen, eftersom lagets fans var tokiga i laget och basebollplanen. Du kan se en match och mingla med den passionerade lokalbefolkningen om du är i stan mellan mars och september.

Under basebollsäsong har du dessutom tillgång till lärorika guidade turer på arenan, som tar strax över en timme. Om det är matchdag inkluderar turen besök på sittområden, läktare, utslagsburar och fält. Dagar då ingen match spelas får du se klubbhus för besökarlag och hemmalag, samt Cubs avbytarbänk, pressbås, läktare och fält. Boka i förväg för att vara säker på att få biljetter.

Arenan är välkänd för sitt murgrönatäckta ytterfält och sin ursprungliga resultattavlan, som byggdes 1937. Under speltid ändras resultaten fortfarande för hand. Den röda art déco-skylten som har hängt över arenans ingågn sedan 1934 är något av ett lokalt landmärke. På den står det: Wrigley Field, Home of the Chicago Cubs.

Om du inte får tag i biljetter till arenan kan du ändå se matchen från takterrasser i närheten. Du får fantastisk utsikt på de officiella Wrigley Field-takterrasserna, som har läktare, mat och dryck samt är mer lättillgängliga än privata bostadsbyggnader.

Du hittar arenan åtta kilometer norr om Downtown. Du tar dig snabbt hit med lokaltransport.


Andra sevärdheter i Chicago


Karta

Hotell nära Wrigley Field

Se alla 1 329 boenden nära Wrigley Field
Hotel Zachary Chicago, a Tribute Portfolio Hotel 1 470 kr
Hotel Zachary Chicago, a Tribute Portfolio Hotel

Hotel Zachary Chicago, a Tribute Portfolio Hotel

3630 N Clark St, Chicago, IL
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Lakeview ligger 15 minuters promenad från Wrigley Field och Vic Theatre. Briar Street Theatre och Lincoln Park ligger också 2 km härifrån. Addison Station (Red Line) ligger på 4 minuters gångavstånd och till Sheridan Station promenerar du på 11 minuter.

  Wrigley Hostel 555 kr
  Wrigley Hostel

  Wrigley Hostel

  3514 N. Sheffield, Chicago, IL
    
   1.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Lakeview ligger tio minuters promenad från Wrigley Field och Vic Theatre. Briar Street Theatre och Lincoln Park ligger också 2 km härifrån. Addison Station (Red Line) ligger på 2 minuters gångavstånd och till Belmont Station (Red Line) promenerar du på 9 minuter.

   The Wheelhouse Hotel 2 000 kr
   The Wheelhouse Hotel

   The Wheelhouse Hotel

   3475 N. Clark St., Chicago, IL
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Lakeview ligger tio minuters promenad från Wrigley Field och Vic Theatre. Briar Street Theatre och Lincoln Park ligger också 2 km härifrån. Addison Station (Red Line) ligger på 4 minuters gångavstånd och till Belmont Station (Red Line) promenerar du på 9 minuter.