Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Girona

Se alla 7 saker att göra i Girona

Att göra i Girona

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Girona och Katalonien har att erbjuda! Planerar du att resa till Girona kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Girona.

Girona ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Girona och gör det busenkelt för dig att utforska Girona och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Girona som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Girona får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Girona.

Gironas aktiviteter

Girona har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Girona som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Gironas sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Girona men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Girona eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Gironas attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Girona?

Eixample

Om du vill lära dig mer om Eixample bör du kolla in de historiska sevärdheterna, barerna och utsikten över floden. Överväg att besöka närliggande sevärdheter som Girona-katedralen eller Pont Eiffel under din vistelse i området.

Trevliga människorVandringPoolside Bars

Historiska stadskärnan

Historiska stadskärnan är känt för de historiska sevärdheterna, och du kan besöka berömda sevärdheter som Girona-katedralen och Pont Eiffel.

MonumentTrevliga människorVandring

el Mercadal

El Mercadal är bland annat känt för de historiska sevärdheterna, utsikten över floden och kaféerna. Passa på att besöka Pont Eiffel eller Museo del Cinema när du ändå utforskar området.

Trevliga människorVandringKatedral

Barri Vell

Barri Vell är känt för de historiska sevärdheterna, och du kan besöka berömda sevärdheter som Girona-katedralen och Museu d'Història dels Jueus.

MonumentMuseumKatedral

Pedret

I själva Pedret finns kanske inte så många sevärdheter att besöka, men du behöver inte åka långt för att hitta intressanta saker att se och göra, som till exempel Girona-katedralen och Castillo de Montjuïc.