Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Guaruja efter kategori

Toppaktiviteter i Guaruja

Se alla 1 saker att göra i São Paulo

Att göra i Guaruja

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Guaruja och Sao Paulo har att erbjuda! Planerar du att resa till Guaruja kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Guaruja.

Guaruja ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Guaruja och gör det busenkelt för dig att utforska Guaruja och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Guaruja som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Guaruja får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Guaruja.

Guarujas aktiviteter

Guaruja har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Guaruja som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Guarujas sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Guaruja men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Guaruja eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Guarujas attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Guaruja?

Pitangueiras

Du kommer uppskatta stränderna och ölbryggerierna i Pitangueiras. Avsätt lite tid för att besöka Praia Pitangueiras eller Enseada Beach.

Beach ViewSurfingBåtar

Balneário Praia do Pernambuco

Du kommer uppskatta stränderna och krogarna i Balneário Praia do Pernambuco. Avsätt lite tid för att besöka Pernambucos strand eller Shopping Jequití.

Beach ViewGolfHav

Centro

Om du ska tillbringa lite tid i Centro är Praia Pitangueiras och La Plage shoppingcenter några av de främsta sevärdheterna.