Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Hua Hin efter kategori

Gratis avbokning (6) Transport (6)

Toppaktiviteter i Hua Hin

Se alla 6 saker att göra i Hua Hin

Aktiviteter i Hua Hin

Strandparadiset Thailand besöks av tusentals turister varje år och Hua Hin är en väldigt populär ort vid Thailandviken. Det finns mycket att göra i Hua Hin vare sig du gillar nattliv och barer eller mer barnvänliga aktiviteter på stranden. Hua Hin är lik många andra kuststäder i Thailand med en otrolig kombination av vackra stränder och kultur. Hua Hin är något mer familjevänlig än andra populära semesterorter i Thailand och har dessutom mycket att erbjuda i form av restauranger och shopping och vill du ta en paus från stranden kan du alltid besöka någon av Hua Hins sevärdheter.

Semester för hela familjen i Hua Hin

Hua Hin har verkligen något för alla smaker. Orten har varit populär hos turister i många år och numera kan man hitta vilket äventyr som helst i staden – eller bara slappna av vid stranden för den delen. Staden får också många besökare från huvudstaden Bangkok. Hua Hins aktiviteter kan vara allt från ett besök på någon av marknaderna där du kan prova gatumat eller åka tuk-tuk om du vill ha en autentisk thailändsk upplevelse. Du kan också hyra bil i Hua Hin och upptäcka mer av Malackahalvön och kustlinjen. Båtresan från Hua Hin till Pattaya tar omkring sex timmar och är ett perfekt tillfälle att se hur vacker Thailandviken är från vattnet.

Roliga aktiviteter vid stranden

Den främsta anledningen till att många reser till Thailand är förmodligen för att kunna ha en riktigt fin semester vid havet eller hotellpoolen. För den äventyrlige finns vindsurfing och jetski men du kan också rida längs stranden det är en av få stränder i Thailand där detta tillåts. Perfekt för dig som har hästtokiga barn eller om du helt enkelt vill testa något lite annorlunda.

Vackra sandstränder i all ära men det kan också vara roligt att testa något lite annorlunda som vattenparker

till exempel Black Mountain Water Park. Det finns alltid saker att göra i Hua Hin oavsett om du reser med din partner ett par vänner eller med familjen. Varva ner med en cocktail i någon av Hua Hins barer eller restauranger. Visserligen finns det inte lika många som på andra orter där nattlivet är i fokus men det innebär inte att de saknas.

Hua Hin: aktiviteter som är utöver det vanliga

En unik upplevelse är lätt att hitta i Hua Hin. Besök Vic Hua Hin där man har utställningar av modern konst och teaterföreställningar som firar det thailändska kulturarvet. Hua Hin tågstation är en vacker station i gammaldags stil som en gång var en del av den kungliga paviljongen och är väl värd ett besök om du vill få en känsla för områdets historia. Taklap Hill ligger något utanför staden och där kan du besöka stillsamma tempel och få en otrolig utsikt över området nedan innan du återvänder. I nationalparken Khao Sam Roi Yot kan du handmata apor och promenera längs vandringsleder – det går dock inga bussar hit så det gäller att du har en scooter eller en bil.

Karta

Var kan jag bo i Hua Hin?

Prachuap Khiri Khan

Fly Bangkoks myllrande gator och njut av bad, färsk fisk och kultur i denna kustby på Malackahalvön.

CyklarAkvariumRidning

Pak Nam Pran

Stränderna, spaanläggningarna och krogarna är några av höjdpunkterna i Pak Nam Pran. Passa på att besöka Pak Nam Pran Beach eller Pranburi Forest Park när du ändå utforskar området.

Beach ViewRomantikAvslappning

Nong Kae

Nong Kae är känt för de vackra stränderna, och här finns sevärdheter som Vana Nava Hua Hin Water Park och Cicada-marknaden, så det är ingen risk att du blir uttråkad om du tillbringar dagen i den här delen av Hua Hin.

Beach ViewFamiljevänligGolf

Khao Takiab

Spaanläggningarna och trädgårdarna är några av de saker som gör Khao Takiab så speciellt. Passa på att besöka Cicada-marknaden eller Hua Hin Beach när du ändå utforskar området.

AvslappningSimningKorallrev