Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Jacksonville

Se alla 9 saker att göra i Jacksonville

Att göra i Jacksonville

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Jacksonville och Florida har att erbjuda! Planerar du att resa till Jacksonville kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Jacksonville.

Jacksonville ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Jacksonville och gör det busenkelt för dig att utforska Jacksonville och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Jacksonville som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Jacksonville får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Jacksonville.

Jacksonvilles aktiviteter

Jacksonville har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Jacksonville som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Jacksonvilles sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Jacksonville men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Jacksonville eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Jacksonvilles attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Jacksonville

Centrala Jacksonville

Resenärer som besöker Centrala Jacksonville brukar tala väl om den storslagna utsikten över floden. Om du har mer tid att utforska resmålet kan du passa på att besöka Jacksonville Landing och Museum of Science and History.

LivemusikFloderSport

Riverside

Riverside är känt för krogarna, och du kan besöka berömda sevärdheter som Cummer Museum of Art and Gardens och River City Playhouse.

FloderFamiljevänligSkyskrapor

Southside

När du besöker Southside måste du passa på att besöka sevärdheter som The Avenues och St. Johns Town Center.

Västra Jacksonville

De som åker till Västra Jacksonville brukar gilla krogarna, och om du känner för att ge dig ut på utforskning kan Crystal Springs Park vara värt ett besök.

ShoppingRestaurangerSkyskrapor

Northside

Om du ska tillbringa lite tid i Northside är Jacksonville Zoo and Gardens och Jacksonville Cruise Terminal några av de främsta sevärdheterna.

Avondale

Avondale uppskattas för krogarna och parkerna. Om du vill se mer av närområdet är Cummer Museum of Art and Gardens och Museum of Science and History intressanta sevärdheter som inte ligger så långt bort och som kan vara värda att kolla in.

SkyskraporFamiljevänligNaturparker