Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Lima efter kategori

Toppaktiviteter i Lima

Se alla 3 saker att göra i Lima

Att göra i Lima

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Lima och Lima har att erbjuda! Planerar du att resa till Lima kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Lima.

Lima ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Lima och gör det busenkelt för dig att utforska Lima och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Lima som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Lima får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Lima.

Limas aktiviteter

Lima har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Lima som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Limas sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Lima men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Lima eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Limas attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Lima

Miraflores

I denna välbärgade förort finns idylliska trädgårdar, exklusiva butiker och fina restauranger med panoramavy över Stilla havet.

RestaurangerHavKultur

Barranco

Barranco brukar uppskattas för det stora restaurangutbudet, och om du är ute efter mer att se och göra kan du överväga en tur till Ponte dei Sospiri-bron eller Costa Verde.

KulturÖlHav

Lince

Resenärer brukar uppskatta Lince för krogarna och shoppingen. Passa på att besöka Centro Comercial Risso när du ändå är i området.

AffärsresorTrevliga människorShopping

San Isidro

San Isidro är känt för det stora restaurangutbudet, och du kan passa på att besöka Costa Verde och Playa Costa Verde när du ändå är i området.

RestaurangerShoppingAffärsresor

San Miguel

Du kommer uppskatta barerna och livemusiken i San Miguel. Avsätt lite tid för att besöka Centro Comercial Plaza San Miguel eller Costa Verde.

DjurparkerLivemusikTeatrar

San Borja

Du kommer säkert uppskatta krogarna när du besöker San Borja. Nationalmuseum är en viktig sevärdhet, och du kan ta dig runt från San Borja South station eller La Cultura station om du vill se mer av staden.

AffärsresorRestaurangerMode