Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Nassau

Se alla 1 saker att göra i Nassau

Att göra i Nassau

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Nassau och Bahamas har att erbjuda! Planerar du att resa till Nassau kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Nassau.

Nassau ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Nassau och gör det busenkelt för dig att utforska Nassau och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Nassau som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Nassau får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Nassau.

Nassaus aktiviteter

Nassau har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Nassau som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Nassaus sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Nassau men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Nassau eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Nassaus attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Nassau

Downtown Nassau

Downtown Nassau är känt för stränderna, och du kan inkludera Straw Market och Pirates of Nassau Museum i planeringen när du ändå är här.

UtflykterÖarHamnar

Westward Villas Subdivision

Om du är ute efter något riktigt trevligt att se och göra i Westward Villas Subdivision med omnejd, kan du besöka Cable Beach eller Junkanoo Beach .

Lyford Cay

Om sevärdheterna i Lyford Cay inte faller i din smak kan du utforska platser som Praia do Amor och Clifton Heritage National Land and Sea Park.

Jubilee Subdivision

Om du är ute efter något riktigt trevligt att se och göra i Jubilee Subdivision med omnejd, kan du besöka Cable Beach eller Junkanoo Beach .