Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Pattaya efter kategori

Toppaktiviteter i Pattaya

Se alla 11 saker att göra i Pattaya

Att göra: Pattaya

Pattaya är en stad i sydöstra Thailand som erbjuder cityupplevelser bad och sol i ett och samma paket. Det gamla fiskesamhället hade länge rykte om sig att vara lite ruffigt men efter en del initiativ från staten är det nu ett paradis som kan mäta sig med många andra thailändska pärlor. Idag är det ett utmärkt resmål för turister med alla tänkbara intressen. Framför allt är Pattaya en fin plats för familjer och kompisgäng men det är även gästvänligt för ensamresenärer – och självklart för barnfamiljer. Jomtien Beach ligger i närheten och är den kanske vackraste stranden. Det finns underbara hotell i Pattaya där du kan luta dig tillbaka vid poolen med en paraplydrink. Utelivet är pulserande och klimatet oslagbart. Dessutom väntar mängder med aktiviteter i Pattaya. Vare sig du vill snorkla

hyra segelbåt äta god mat eller shoppa är det här rätt plats för dig.

Från flygplatsen och vidare ut på äventyr

Flyg till Pattaya via flygplatsen Suvarnabhumi och se fram emot ditt livs äventyr. När du har landat och hämtat ut ditt bagage finns flera sätt att åka vidare till centrum. Det tar cirka en och en halv timme att åka buss eller så kan du ta taxi hela vägen till ditt hotell i Pattaya. Du kan även förboka transfer och få VIP-service från flygplatsen. Det kommer du att uppskatta efter den långa resan.

Vad finns att att göra i Pattaya?

Det finns otaliga saker att göra i Pattaya för både landkrabbor och sjöfolk. Du kan åka till Coral Island på heldagsutflykt för en oförglömlig upplevelse. Under ytan finns fantastiska koraller färgglada fiskar och sköldpaddor. Det är en underbar första utfärd när du kommer till Pattaya. Att göra-listan kan lätt bli lång på ön men framför allt är det havsnära upplevelser som lockar besökare. Vill du lära dig något nytt kan du ta en dykkurs och ge dig ut på djupt vatten. Ingenting bräcker att komma så nära denna magiska undervattensvärld – och det är mycket billigare att ta ett dykcertifikat här än i Sverige. Föredrar du att se havet från ett annat perspektiv kan du hyra segelbåt eller åka på kryssning med hela familjen i Pattaya.

Saker att göra för dig

Oavsett vad du har för intressen lär du inte få tråkigt i Pattaya. Aktiviteter och sevärdheter är många på både land och vatten. Missa inte det överväldigande templet Prasat Sut Ja-Tum. Det är byggt helt i trä med skulpturer tinnar och torn precis intill det glittrande havet. Den stora statyn Gold Buddha är helt klart värd ett besök och ligger i ett vackert tempelområde. Temaparken Mini Siam and Mini Europe är en ovanlig attraktion där viktiga europeiska landmärken har återbildats i miniformat vilket bjuder på roliga fotomöjligheter särskilt om du kommer hit med lite yngre besökare. God mat serveras både på restaurang och i gatukök. Behöver du en paus under din sightseeingrunda är det bara att slå sig ner på någon uteservering och beställa några rätter. Utöver den thailändska matten finns många indiska japanska och italienska restauranger att välja mellan.

Karta

Discover neighborhoods in Pattaya

Södra Pattaya

De vackra stränderna och det stora restaurangutbudet tillhör det som uppskattas mest av dem som åker till Södra Pattaya. Komplettera din resa med att besöka Gågatan eller Jomtien Beach .

StränderVandringFamiljevänlig

Centrala Pattaya

De vackra stränderna, det fantastiska nattlivet och de populära butikerna gör Centrala Pattaya värt ett besök för de flesta resenärer. Här kan du även utforska berömda sevärheter som Central Festival Pattaya Beach och Pattaya Beach Road.

StränderShoppingFamiljevänlig

Pattaya-bukten

De vackra stränderna, det fantastiska nattlivet och de populära butikerna gör Pattaya-bukten värt ett besök för de flesta resenärer. Här kan du även utforska berömda sevärheter som Pattaya Beach och Pattaya Beach Road.

StränderShoppingBarer

North Pattaya

North Pattaya brukar uppskattas för stränderna, och om du är ute efter mer att se och göra kan du överväga en tur till Mini Siam eller Sanningens tempel.

SpanStränderVattenparker

Pratumnak Hill

Stränderna och den vackra havsutsikten tillhör det som uppskattas mest av dem som åker till Pratumnak Hill. Komplettera din resa med att besöka Pattayas utsiktsplats eller Cosy Beach.

Fisk och skaldjurÄventyrHav

Ban Bang Saen

Du kommer uppskatta stränderna och krogarna i Ban Bang Saen (1). Avsätt lite tid för att besöka Bangsaen Beach eller Bangsaen Langs strandpark.

StränderUniversitetTrevliga människor