Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Playa de Palma

Se alla 16 saker att göra i Playa de Palma

Att göra i Playa de Palma

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Playa de Palma och Balearerna har att erbjuda! Planerar du att resa till Playa de Palma kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Playa de Palma.

Playa de Palma ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Playa de Palma och gör det busenkelt för dig att utforska Playa de Palma och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Playa de Palma som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Playa de Palma får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Playa de Palma.

Playa de Palmas aktiviteter

Playa de Palma har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Playa de Palma som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Playa de Palmas sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Playa de Palma men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Playa de Palma eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Playa de Palmas attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Playa de Palma?

Palma de Mallorca

Natursköna stränder, historiska slott, museer och ett akvarium möter den som besöker denna vackra stad på medelhavsön Mallorca.

KatedralMonumentÖ

Can Pastilla

Kliv av planet och på bara några minuter befinner du dig på stranden vid denna lilla stad på Mallorca, inte långt från livliga Palma.

RestaurangerShoppingAkvarium

Les Meravelles

De vackra stränderna och det stora restaurangutbudet tillhör det som uppskattas mest av dem som åker till Les Meravelles. Komplettera din resa med att besöka El Arenal strand eller Playa de Palma.

RestaurangerShoppingSport

Ses Cadenes

Om du ska tillbringa lite tid i Ses Cadenes är El Arenal strand och Playa de Palma några av de främsta sevärdheterna.

Llevant

Om du ska tillbringa lite tid i Llevant är Golf Park Puntiro och Golf Son Gual några av de främsta sevärdheterna.

El Pilarí

Om du är ute efter något riktigt trevligt att se och göra i El Pilarí med omnejd, kan du besöka El Arenal strand eller Playa de Palma.