Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Porto Alegre efter kategori

Familjevänligt (1) Föreställningar och konserter (1)

Toppaktiviteter i Porto Alegre

Se alla 1 saker att göra i Porto Alegre

Att göra i Porto Alegre

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Porto Alegre och Södra regionen har att erbjuda! Planerar du att resa till Porto Alegre kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Porto Alegre.

Porto Alegre ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Porto Alegre och gör det busenkelt för dig att utforska Porto Alegre och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Porto Alegre som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Porto Alegre får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Porto Alegre.

Porto Alegres aktiviteter

Porto Alegre har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Porto Alegre som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Porto Alegres sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Porto Alegre men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Porto Alegre eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Porto Alegres attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Porto Alegre

Centro Historico

Du kommer säkert uppskatta de historiska sevärdheterna när du besöker Centro Historico. Sao Pedro-teatern är en viktig sevärdhet, och du kan ta dig runt från Mercado tågstation eller Rodoviária de Porto Alegre busstation om du vill se mer av staden.

MuseerKulturTeatrar

Moinhos de Vento

Moinhos de Vento är känt för krogarna, och du kan besöka berömda sevärdheter som Moinhos de Vento-parken och Walk of Fame.

ShoppingRestaurangerNaturparker

Belém Velho

Sightseeing kanske inte är vad Belém Velho framför allt är känt för, men i närheten kan du hitta sevärdheter som Nossa Senhora Mãe de Deus-helgedomen och Porto Alegres botaniska trädgård.