Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i San Antonio efter kategori

Toppaktiviteter i San Antonio

Se alla 4 saker att göra i San Antonio

Att göra i San Antonio

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som San Antonio och Texas har att erbjuda! Planerar du att resa till San Antonio kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i San Antonio.

San Antonio ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i San Antonio och gör det busenkelt för dig att utforska San Antonio och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i San Antonio som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till San Antonio får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i San Antonio.

San Antonios aktiviteter

San Antonio har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i San Antonio som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla San Antonios sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i San Antonio men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från San Antonio eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om San Antonios attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i San Antonio?

Downtown San Antonio

Strosa på gångvägarna längs vackra San Antonio River och upptäck restauranger och barer, presentbutiker, gallerier och museer.

FloderVandringUnderhållning

Fort Sam Houston

Resenärer som besöker Fort Sam Houston brukar tala väl om den storslagna utsikten över floden. Om du har mer tid att utforska resmålet kan du passa på att besöka Joint Base San Antonio och United States Army Medical Department Museum.

FloderVandringLivemusik

North San Antonio – SAT

North San Antonio – SAT är känt för de mysiga fiken, och du kan passa på att besöka North Star Mall och Morgan's Wonderland när du ändå är i området.

CyklarTrevliga människorBlommor

West San Antonio

West San Antonio är bland annat känt för den vackra havsutsikten. Missa inte att besöka San Antonio SeaWorld och Aquatica San Antonio Waterpark när du ändå är i stan.

BasebollSportHav

Stone Oak

Kolla in shoppingen, utsikten över floden och krogarna när du tillbringar tid i Stone Oak. Om sevärdheterna i området inte faller dig i smaken behöver du inte åka långt för att hitta något intressant, som till exempel Canyon Springs (golfklubb) eller Silverhorn Golf Club of Texas.

FamiljevänligShoppingTrevliga människor

Southside

Southside är känt för utsikten över floden, och du kan besöka berömda sevärdheter som Lackland Air Force Base och Joint Base San Antonio.

KyrkorKatedralerTrevliga människor