Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i San Juan efter kategori

Transport (1) Turer och dagsutflykter (1)

Toppaktiviteter i San Juan

Se alla 1 saker att göra i San Juan

Att göra i San Juan

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som San Juan och San Juan har att erbjuda! Planerar du att resa till San Juan kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i San Juan.

San Juan ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i San Juan och gör det busenkelt för dig att utforska San Juan och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i San Juan som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till San Juan får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i San Juan.

San Juans aktiviteter

San Juan har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i San Juan som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla San Juans sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i San Juan men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från San Juan eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om San Juans attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in San Juan

Condado

De vackra stränderna och de populära butikerna är bara ett par av höjdpunkterna i Condado. Passa på att besöka Playa del Condado eller Plaza Antonia Quinones när du ändå utforskar området.

StränderHavRestauranger

Old San Juan

De fascinerande museerna och det vackra läget vid vattnet tillhör det som uppskattas mest av dem som åker till Old San Juan. Komplettera din resa med att besöka Puerta de San Juan (San Juan Gate) eller Port of San Juan.

Historiska byggnaderÖarTropiskt

Ocean Park

Ocean Park är ett kosmopolitiskt område i San Juan. Här kan du upptäcka den avslappnade, moderna kulturen i Puerto Rico.

StränderHavRestauranger

Puerta de Tierra

Resenärer som besöker Puerta de Tierra brukar tala väl om de vackra stränderna. Om du har mer tid att utforska resmålet kan du passa på att besöka Escambrons strand och Parque Luis Muñoz Marín.

StränderHavUtflykter

Miramar

Stränderna och det stora restaurangutbudet tillhör det som uppskattas mest av dem som åker till Miramar. Komplettera din resa med att besöka Conservatory of Music of Puerto Rico eller Nuestra Señora de Lourdes-kapellet.

KulturStorstadStränder

Mercado

När du besöker Mercado måste du passa på att besöka sevärdheter som San Juan-katedralen (Catedral de San Juan) och Plaza de Armas.