Billiga flyg från Stockholm (BMA) till Halmstad (HAD) från 981 kr

Billiga flyg från Stockholm till Halmstad

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 981 kr för enkelflyg och 1 720 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Flyginformation Stockholm till Halmstad
Avreseflygplats
Bromma
Ankomstflygplats
Halmstad
Verkande flygbolag
Braathens Regional Aviation
Pris tur-och-retur
1 720 kr
Distans
420 km
Snittflygtid
1 timme 10 min med bil

Hitta billiga flyg Bromma-Halmstad

Flyg till Halmstad från Bromma snabbt och enkelt med ett inrikesflyg som endast tar strax över en timme. Ditt flyg Bromma-Halmstad går att boka med ett antal olika flygbolag. Det innebär att du kan hitta billiga flygbiljetter Bromma–Halmstad genom att jämföra priser. Samtliga bolag flyger direkt, det vill säga utan mellanlandningar på vägen. Både Bromma och Halmstad har många förbindelser mellan flygplatsen och själva staden så att du med enkelhet kan ta dig till och från ditt flyg.

Hur du tar dig till flygplatsen i Bromma

Flygplatsen i Bromma ligger utanför Stockholm. Från centrala Stockholm tar det omkring 30 minuter med buss och runt 20 minuter med bil till flygplatsen. Du kan också ta flygbuss till och från flygplatsen. Flygbussarna avgår från centralstationen i Stockholm regelbundet under större delen av dygnet, och de är anpassade till flygen som avgår från och landar i Bromma. Om du vill ta egen bil finns också långtidsparkering på plats. Det finns även förbindelser från flygplatsen till Solna och Kista.

Ett relativt nytt initiativ är att man också kan ta så kallad bilpool ut till Bromma flygplats. Bilpool fungerar lite som traditionella hyrbilar men bokas via en app på mobilen. De är oftast något mer begränsade i antal än vanliga hyrbilar, men det kan vara ett smidigt alternativ om du vill undvika allmän transport.

När du landar i Halmstad

Ditt flyg till Halmstad från Bromma anländer till Halmstad City Airport. Flygplatsen är belägen omkring tio minuter utanför stadskärnan med bil. Du kan boka hyrbil i Halmstad på flygplatsen och på så sätt ta dig direkt till ditt hotell. Taxi är lätt att hitta utanför terminalen, och eftersom resan till Halmstad är kort behöver det inte bli dyrt. Du kan också välja att ta bussen in till staden. Två busslinjer går från flygplatsen till staden och tar olika lång tid eftersom de kör olika rutter. Tåget från flygplatsen tar endast tio minuter till Halmstads centralstation, varifrån du kan ta dig vidare till ditt resmål med annan förbindelse.

Halmstads flygplats ligger så nära staden att man till och med kan cykla in om man så önskar. Det kanske passar bättre för de som pendlar till flygplatsen för jobbet, och man kan använda sig av cykelbanorna som går från flygplatsen in till staden. Perfekt även för dig som reser till Halland för en cykelsemester!

Boka billiga flygbiljetter Bromma-Halmstad

Att jämföra olika resor är det bästa sättet att hitta bra priser på ditt flyg från Bromma till Halmstad. På så vis kan du boka en resa till ett pris som passar dig. Eftersom flygtiden endast är något över en timme blir det lite lättare att vara flexibel med när du flyger. Förbindelserna med flygplatserna i Bromma och Halmstad gör det enkelt för dig att ta dig till och från ditt flyg även om du inte har egen transport, till exempel med taxi, hyrbil eller någon form av allmän transport.

Flygplatser i Halmstad

Helsingborg